X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Andzia, weź nie odpuszczaj, udawaj tylko że olewasz a wtedy wpadniesz na bank!

Dzięki ,ale wiesz on jest cwany lis inaczej nie chce się do mnie zbliżyc jak w zabezpieczeniu,no ale wczoraj mu się skończyły hahaha akurat w odpowiednim czasie.Ale na dłuzszą metę to myślę ,że jak teraz nie zajdę to zgodzę się przez jakiś czas na te jego warunki ,a on i tak wiem ,ze chce dziecko ,bo kocha dzidziolki ,tyle ,że chce troche oddychnąc,mieliśmy trudne parę lat ,skończyliśmy spłacac dom ,ale jeszcze trzeba zrobic gruntowny remont i marzą mu się jakieś podróże itp.

caffe lubi tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:

Dzięki ,ale wiesz on jest cwany lis inaczej nie chce się do mnie zbliżyc jak w zabezpieczeniu,no ale wczoraj mu się skończyły hahaha akurat w odpowiednim czasie.Ale na dłuzszą metę to myślę ,że jak teraz nie zajdę to zgodzę się przez jakiś czas na te jego warunki ,a on i tak wiem ,ze chce dziecko ,bo kocha dzidziolki ,tyle ,że chce troche oddychnąc,mieliśmy trudne parę lat ,skończyliśmy spłacac dom ,ale jeszcze trzeba zrobic gruntowny remont i marzą mu się jakieś podróże itp.

Andzia, Ty chyba nie oglądasz filmów :P Nie wiesz co sie robi z gumkami? :) Przebija się je szpileczką gdy są jeszcze w opakowaniu :P :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:10

Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Dziękuję promyczku,właśnie tak sprawa u mnie wygląda.

Caffe on by mnie chyba zabił ,gdyby zauważył dziórkę ,a zresztą zawsze po sprawdza czy nie pękła.

Dziś jest już lepiej,m zachowuje sie tak jakby bawił się w kotka i myszkę jak ja chcę ,to on nie ,jak ja nie to on chce i bądż tu mądry.Wczoraj nie miał gumy a i tak nalegał ,bo przecież i tak już wcześniej było bez to jeszcze może.

caffe, bliska77, megan8, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Dzień dobry
    Dziękuję promyczku,właśnie tak sprawa u mnie wygląda.

Caffe on by mnie chyba zabił ,gdyby zauważył dziórkę ,a zresztą zawsze po sprawdza czy nie pękła.

Dziś jest już lepiej,m zachowuje sie tak jakby bawił się w kotka i myszkę jak ja chcę ,to on nie ,jak ja nie to on chce i bądż tu mądry.Wczoraj nie miał gumy a i tak nalegał ,bo przecież i tak już wcześniej było bez to jeszcze może.
    To jako antykoncepcję zastosuj sobie plastry nicorette

Andzia33, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na przeglądzie jajowo-technicznym
    Jestem po owulce na jednym pęcherzyku z płynem douglasa,a drugi właśnie pęka,bo ma jakiś wzgórek i w ciągu 24 godzin pęknie.Endometrium ładne 8mm.
    Mam przyjśc w czwartek zobaczyc czy pękł i czy ma płyn.

Jak będą bliżniaki to m mnie zabije ,albo wyrzuci z domu.

bliska77, megan8, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To jako antykoncepcję zastosuj sobie plastry nicorette

OOOO o takiej nie słyszałam hihihi
    Ale myślę ,ze sprawdził by w necie tą nowośc
    Zresztą kiedyś palił ,to hyba się na tym zna.
    No i mnie wkurw...a bo nie pali 4 lata a teraz w niedzielę zaczął ,bo to ponoc przezemnie.

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Laski co waszym zdaniem oznacza progesteron 40,59 dwa dni przed@ ,bo mi swię wydaje ,że może byc ciąża,koleżanka do mnie właśnie dzwoniła ,ale ona ma mięsniaka i była w czwartek u gina i nic nie widział,tylko kazał jej zbadac progesteron?

Pytałam ginkę o ten wynik ,bo kumpela rano robiła test i negatyw a Ta kazała powtórzyc,bo wg niej to ciąza.No i dzwonię do kumpeli i jej to mówię ,a ona ,że w sumie to wyszła jej taka bladziutka ta druga kreska i przecież to sie nie liczy..... no normalnie prawie się nie popłakałam ze śmiechu!

Dodam jeszcze ,że kumpela ma 38 lat i zaszła w drugim miesiącu prób.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:30

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 29 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzi mi o cos innego, czy krwotok sie zatrzymuje bo mnie to sie zatrzymalo i jest spokoj,bo gdyby byl krwotok to mam sie zglosic na lyzeczkowanie-wedlug mnie to chyba jednorazowe ale kto wie,leze i obserwuje nic sie nie dzieje....

PANI-WIOSNA
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola to jesteśmy na tym samym etapie.gratuluję jaja!

Ewa gratuluję potwierdzonej ciąży!

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja idę za godzinę i zdam relację...:) macie jakieś pytania? Bo nie mam o co dziś męczyć tej swojej gin, a ona już przyzwyczajona, że wciąż o cos ja pytam...;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Pytałam ginkę o ten wynik ,bo kumpela rano robiła test i negatyw a Ta kazała powtórzyc,bo wg niej to ciąza.No i dzwonię do kumpeli i jej to mówię ,a ona ,że w sumie to wyszła jej taka bladziutka ta druga kreska i przecież to sie nie liczy..... no normalnie prawie się nie popłakałam ze śmiechu!

Dodam jeszcze ,że kumpela ma 38 lat i zaszła w drugim miesiącu prób.
    dobre, hehehe

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia - wcale CIe nie wyrzuci z domu, tylko się oswoi z tą myślą jakby co i będzie szczęśliwym tatusiem bliźniaków.;)

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym ,ale boję się jak my damy radę z trójką dzieci?

Dom jest mój,połowę dostałam po mamie a drugą połowę spłacaliśmy razem,więc nie dokońca może mnie wyrzucac ,ale bedzie trzecia wojna światowa.hahaha

megan8 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia czekam na Twoje jajca,może też będą dwa?

bliska77 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Andziu, ciesze sie z Toba:-)
    Andzia33 wrote:
    Viola to jesteśmy na tym samym etapie.gratuluję jaja!

Ewa gratuluję potwierdzonej ciąży!

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Bozia czekam na Twoje jajca,może też będą dwa?
    Nie - ja mam raczej jedno, drugie było dużo mniejsze, więc na pewno się wchłonęło - niech juz będzie jedno a dobre....z damskim plemnikiem....;)

Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz czekamy na wiesci od Bozi i robimy liste kto kiedy ma termin;-) ja juz swoj zreszta sprawdzilam i mam na 14.07. ;-)
    AndZia Ty jestes specjalistka od list wiec szykuj sie.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj Bozia ja zaraz cos wymysle...wiem!! jakbys mogla to spytaj ginki co jest bezpieczniejsze na etapie po owulce: Nystatyna czy Pimafucin na infekcje, bo jednak oprocz zapalenia pecherza mam tez infekcje.
    Bozia3 wrote:
    ja idę za godzinę i zdam relację...:) macie jakieś pytania? Bo nie mam o co dziś męczyć tej swojej gin, a ona już przyzwyczajona, że wciąż o cos ja pytam...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:58

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...nie zaczelam jeszcze uzywac tych czopkow bo nie wierze mojej gince i na ulotce Nystatyny (chyba tak to sie nazywa)pisze ze nie mozna stosowac w ciazy a ona mi to przepisala, wiedzac ze moze byc ciaza...natomiast na pecherz juz mi dala preparat dla ciezarnych....nie mam do niej sily.
    Viola wrote:
    Czekaj Bozia ja zaraz cos wymysle...wiem!! jakbys mogla to spytaj ginki co jest bezpieczniejsze na etapie po owulce: Nystatyna czy Pimafucin nainfekcje, bo jednak oprocz zapalenia pecherza mam tez infekcje.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo to jest neomycyna!

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 1558 1559 1560 1561 1562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ