35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:Andzia, weź nie odpuszczaj, udawaj tylko że olewasz a wtedy wpadniesz na bank!
Dzięki ,ale wiesz on jest cwany lis inaczej nie chce się do mnie zbliżyc jak w zabezpieczeniu,no ale wczoraj mu się skończyły hahaha akurat w odpowiednim czasie.Ale na dłuzszą metę to myślę ,że jak teraz nie zajdę to zgodzę się przez jakiś czas na te jego warunki ,a on i tak wiem ,ze chce dziecko ,bo kocha dzidziolki ,tyle ,że chce troche oddychnąc,mieliśmy trudne parę lat ,skończyliśmy spłacac dom ,ale jeszcze trzeba zrobic gruntowny remont i marzą mu się jakieś podróże itp.caffe lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:
Dzięki ,ale wiesz on jest cwany lis inaczej nie chce się do mnie zbliżyc jak w zabezpieczeniu,no ale wczoraj mu się skończyły hahaha akurat w odpowiednim czasie.Ale na dłuzszą metę to myślę ,że jak teraz nie zajdę to zgodzę się przez jakiś czas na te jego warunki ,a on i tak wiem ,ze chce dziecko ,bo kocha dzidziolki ,tyle ,że chce troche oddychnąc,mieliśmy trudne parę lat ,skończyliśmy spłacac dom ,ale jeszcze trzeba zrobic gruntowny remont i marzą mu się jakieś podróże itp.
Andzia, Ty chyba nie oglądasz filmówNie wiesz co sie robi z gumkami?
Przebija się je szpileczką gdy są jeszcze w opakowaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:10
Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziękuję promyczku,właśnie tak sprawa u mnie wygląda.
Caffe on by mnie chyba zabił ,gdyby zauważył dziórkę ,a zresztą zawsze po sprawdza czy nie pękła.
Dziś jest już lepiej,m zachowuje sie tak jakby bawił się w kotka i myszkę jak ja chcę ,to on nie ,jak ja nie to on chce i bądż tu mądry.Wczoraj nie miał gumy a i tak nalegał ,bo przecież i tak już wcześniej było bez to jeszcze może.caffe, bliska77, megan8, promyk lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Dzień dobry
Dziękuję promyczku,właśnie tak sprawa u mnie wygląda.
Caffe on by mnie chyba zabił ,gdyby zauważył dziórkę ,a zresztą zawsze po sprawdza czy nie pękła.
Dziś jest już lepiej,m zachowuje sie tak jakby bawił się w kotka i myszkę jak ja chcę ,to on nie ,jak ja nie to on chce i bądż tu mądry.Wczoraj nie miał gumy a i tak nalegał ,bo przecież i tak już wcześniej było bez to jeszcze może.Andzia33, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Byłam na przeglądzie jajowo-technicznym
Jestem po owulce na jednym pęcherzyku z płynem douglasa,a drugi właśnie pęka,bo ma jakiś wzgórek i w ciągu 24 godzin pęknie.Endometrium ładne 8mm.
Mam przyjśc w czwartek zobaczyc czy pękł i czy ma płyn.
Jak będą bliżniaki to m mnie zabije ,albo wyrzuci z domu.bliska77, megan8, promyk lubią tę wiadomość
Andzia33 -
caffe wrote:To jako antykoncepcję zastosuj sobie plastry nicorette
OOOO o takiej nie słyszałam hihihi
Ale myślę ,ze sprawdził by w necie tą nowośc
Zresztą kiedyś palił ,to hyba się na tym zna.
No i mnie wkurw...a bo nie pali 4 lata a teraz w niedzielę zaczął ,bo to ponoc przezemnie.Andzia33 -
Andzia33 wrote:Laski co waszym zdaniem oznacza progesteron 40,59 dwa dni przed@ ,bo mi swię wydaje ,że może byc ciąża,koleżanka do mnie właśnie dzwoniła ,ale ona ma mięsniaka i była w czwartek u gina i nic nie widział,tylko kazał jej zbadac progesteron?
Pytałam ginkę o ten wynik ,bo kumpela rano robiła test i negatyw a Ta kazała powtórzyc,bo wg niej to ciąza.No i dzwonię do kumpeli i jej to mówię ,a ona ,że w sumie to wyszła jej taka bladziutka ta druga kreska i przecież to sie nie liczy..... no normalnie prawie się nie popłakałam ze śmiechu!
Dodam jeszcze ,że kumpela ma 38 lat i zaszła w drugim miesiącu prób.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:30
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
chodzi mi o cos innego, czy krwotok sie zatrzymuje bo mnie to sie zatrzymalo i jest spokoj,bo gdyby byl krwotok to mam sie zglosic na lyzeczkowanie-wedlug mnie to chyba jednorazowe ale kto wie,leze i obserwuje nic sie nie dzieje....PANI-WIOSNA
-
Andzia33 wrote:Pytałam ginkę o ten wynik ,bo kumpela rano robiła test i negatyw a Ta kazała powtórzyc,bo wg niej to ciąza.No i dzwonię do kumpeli i jej to mówię ,a ona ,że w sumie to wyszła jej taka bladziutka ta druga kreska i przecież to sie nie liczy..... no normalnie prawie się nie popłakałam ze śmiechu!
Dodam jeszcze ,że kumpela ma 38 lat i zaszła w drugim miesiącu prób.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
chciałabym ,ale boję się jak my damy radę z trójką dzieci?
Dom jest mój,połowę dostałam po mamie a drugą połowę spłacaliśmy razem,więc nie dokońca może mnie wyrzucac ,ale bedzie trzecia wojna światowa.hahahamegan8 lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Bozia czekam na Twoje jajca,może też będą dwa?
Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Czekaj Bozia ja zaraz cos wymysle...wiem!! jakbys mogla to spytaj ginki co jest bezpieczniejsze na etapie po owulce: Nystatyna czy Pimafucin na infekcje, bo jednak oprocz zapalenia pecherza mam tez infekcje.
Bozia3 wrote:ja idę za godzinę i zdam relację...macie jakieś pytania? Bo nie mam o co dziś męczyć tej swojej gin, a ona już przyzwyczajona, że wciąż o cos ja pytam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:58
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
...nie zaczelam jeszcze uzywac tych czopkow bo nie wierze mojej gince i na ulotce Nystatyny (chyba tak to sie nazywa)pisze ze nie mozna stosowac w ciazy a ona mi to przepisala, wiedzac ze moze byc ciaza...natomiast na pecherz juz mi dala preparat dla ciezarnych....nie mam do niej sily.
Viola wrote:Czekaj Bozia ja zaraz cos wymysle...wiem!! jakbys mogla to spytaj ginki co jest bezpieczniejsze na etapie po owulce: Nystatyna czy Pimafucin nainfekcje, bo jednak oprocz zapalenia pecherza mam tez infekcje.Andzia33 lubi tę wiadomość