X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Andzia, weź nie odpuszczaj, udawaj tylko że olewasz a wtedy wpadniesz na bank!

Dzięki ,ale wiesz on jest cwany lis inaczej nie chce się do mnie zbliżyc jak w zabezpieczeniu,no ale wczoraj mu się skończyły hahaha akurat w odpowiednim czasie.Ale na dłuzszą metę to myślę ,że jak teraz nie zajdę to zgodzę się przez jakiś czas na te jego warunki ,a on i tak wiem ,ze chce dziecko ,bo kocha dzidziolki ,tyle ,że chce troche oddychnąc,mieliśmy trudne parę lat ,skończyliśmy spłacac dom ,ale jeszcze trzeba zrobic gruntowny remont i marzą mu się jakieś podróże itp.

caffe lubi tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:

Dzięki ,ale wiesz on jest cwany lis inaczej nie chce się do mnie zbliżyc jak w zabezpieczeniu,no ale wczoraj mu się skończyły hahaha akurat w odpowiednim czasie.Ale na dłuzszą metę to myślę ,że jak teraz nie zajdę to zgodzę się przez jakiś czas na te jego warunki ,a on i tak wiem ,ze chce dziecko ,bo kocha dzidziolki ,tyle ,że chce troche oddychnąc,mieliśmy trudne parę lat ,skończyliśmy spłacac dom ,ale jeszcze trzeba zrobic gruntowny remont i marzą mu się jakieś podróże itp.

Andzia, Ty chyba nie oglądasz filmów :P Nie wiesz co sie robi z gumkami? :) Przebija się je szpileczką gdy są jeszcze w opakowaniu :P :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:10

Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Dziękuję promyczku,właśnie tak sprawa u mnie wygląda.

Caffe on by mnie chyba zabił ,gdyby zauważył dziórkę ,a zresztą zawsze po sprawdza czy nie pękła.

Dziś jest już lepiej,m zachowuje sie tak jakby bawił się w kotka i myszkę jak ja chcę ,to on nie ,jak ja nie to on chce i bądż tu mądry.Wczoraj nie miał gumy a i tak nalegał ,bo przecież i tak już wcześniej było bez to jeszcze może.

caffe, bliska77, megan8, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Dzień dobry
    Dziękuję promyczku,właśnie tak sprawa u mnie wygląda.

Caffe on by mnie chyba zabił ,gdyby zauważył dziórkę ,a zresztą zawsze po sprawdza czy nie pękła.

Dziś jest już lepiej,m zachowuje sie tak jakby bawił się w kotka i myszkę jak ja chcę ,to on nie ,jak ja nie to on chce i bądż tu mądry.Wczoraj nie miał gumy a i tak nalegał ,bo przecież i tak już wcześniej było bez to jeszcze może.
    To jako antykoncepcję zastosuj sobie plastry nicorette

Andzia33, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na przeglądzie jajowo-technicznym
    Jestem po owulce na jednym pęcherzyku z płynem douglasa,a drugi właśnie pęka,bo ma jakiś wzgórek i w ciągu 24 godzin pęknie.Endometrium ładne 8mm.
    Mam przyjśc w czwartek zobaczyc czy pękł i czy ma płyn.

Jak będą bliżniaki to m mnie zabije ,albo wyrzuci z domu.

bliska77, megan8, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To jako antykoncepcję zastosuj sobie plastry nicorette

OOOO o takiej nie słyszałam hihihi
    Ale myślę ,ze sprawdził by w necie tą nowośc
    Zresztą kiedyś palił ,to hyba się na tym zna.
    No i mnie wkurw...a bo nie pali 4 lata a teraz w niedzielę zaczął ,bo to ponoc przezemnie.

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Laski co waszym zdaniem oznacza progesteron 40,59 dwa dni przed@ ,bo mi swię wydaje ,że może byc ciąża,koleżanka do mnie właśnie dzwoniła ,ale ona ma mięsniaka i była w czwartek u gina i nic nie widział,tylko kazał jej zbadac progesteron?

Pytałam ginkę o ten wynik ,bo kumpela rano robiła test i negatyw a Ta kazała powtórzyc,bo wg niej to ciąza.No i dzwonię do kumpeli i jej to mówię ,a ona ,że w sumie to wyszła jej taka bladziutka ta druga kreska i przecież to sie nie liczy..... no normalnie prawie się nie popłakałam ze śmiechu!

Dodam jeszcze ,że kumpela ma 38 lat i zaszła w drugim miesiącu prób.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:30

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 29 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzi mi o cos innego, czy krwotok sie zatrzymuje bo mnie to sie zatrzymalo i jest spokoj,bo gdyby byl krwotok to mam sie zglosic na lyzeczkowanie-wedlug mnie to chyba jednorazowe ale kto wie,leze i obserwuje nic sie nie dzieje....

PANI-WIOSNA
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola to jesteśmy na tym samym etapie.gratuluję jaja!

Ewa gratuluję potwierdzonej ciąży!

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja idę za godzinę i zdam relację...:) macie jakieś pytania? Bo nie mam o co dziś męczyć tej swojej gin, a ona już przyzwyczajona, że wciąż o cos ja pytam...;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Pytałam ginkę o ten wynik ,bo kumpela rano robiła test i negatyw a Ta kazała powtórzyc,bo wg niej to ciąza.No i dzwonię do kumpeli i jej to mówię ,a ona ,że w sumie to wyszła jej taka bladziutka ta druga kreska i przecież to sie nie liczy..... no normalnie prawie się nie popłakałam ze śmiechu!

Dodam jeszcze ,że kumpela ma 38 lat i zaszła w drugim miesiącu prób.
    dobre, hehehe

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia - wcale CIe nie wyrzuci z domu, tylko się oswoi z tą myślą jakby co i będzie szczęśliwym tatusiem bliźniaków.;)

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym ,ale boję się jak my damy radę z trójką dzieci?

Dom jest mój,połowę dostałam po mamie a drugą połowę spłacaliśmy razem,więc nie dokońca może mnie wyrzucac ,ale bedzie trzecia wojna światowa.hahaha

megan8 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia czekam na Twoje jajca,może też będą dwa?

bliska77 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Andziu, ciesze sie z Toba:-)
    Andzia33 wrote:
    Viola to jesteśmy na tym samym etapie.gratuluję jaja!

Ewa gratuluję potwierdzonej ciąży!

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Bozia czekam na Twoje jajca,może też będą dwa?
    Nie - ja mam raczej jedno, drugie było dużo mniejsze, więc na pewno się wchłonęło - niech juz będzie jedno a dobre....z damskim plemnikiem....;)

Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz czekamy na wiesci od Bozi i robimy liste kto kiedy ma termin;-) ja juz swoj zreszta sprawdzilam i mam na 14.07. ;-)
    AndZia Ty jestes specjalistka od list wiec szykuj sie.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj Bozia ja zaraz cos wymysle...wiem!! jakbys mogla to spytaj ginki co jest bezpieczniejsze na etapie po owulce: Nystatyna czy Pimafucin na infekcje, bo jednak oprocz zapalenia pecherza mam tez infekcje.
    Bozia3 wrote:
    ja idę za godzinę i zdam relację...:) macie jakieś pytania? Bo nie mam o co dziś męczyć tej swojej gin, a ona już przyzwyczajona, że wciąż o cos ja pytam...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:58

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...nie zaczelam jeszcze uzywac tych czopkow bo nie wierze mojej gince i na ulotce Nystatyny (chyba tak to sie nazywa)pisze ze nie mozna stosowac w ciazy a ona mi to przepisala, wiedzac ze moze byc ciaza...natomiast na pecherz juz mi dala preparat dla ciezarnych....nie mam do niej sily.
    Viola wrote:
    Czekaj Bozia ja zaraz cos wymysle...wiem!! jakbys mogla to spytaj ginki co jest bezpieczniejsze na etapie po owulce: Nystatyna czy Pimafucin nainfekcje, bo jednak oprocz zapalenia pecherza mam tez infekcje.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo to jest neomycyna!

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 1558 1559 1560 1561 1562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ