35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmmmm, no nie wiem Reni... w sumie obecna zmiana jest na nasza korzysc, tzn. nasze wykresy moga ladniej wygladac, bo tempka wyzsza....gorzej bedzie na wiosne, tylko ze ja nie mam zamiaru dotrwac do wiosny, wtedy to juz chce biegac z wielkim brzucholem;-)
Reni wrote:Witam
Viola odpuść. Mierz jak do tej pory i tyle. Na wiosnę podobna sytuacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 09:12
Mango, caffe, bliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiem Mango, to jest wlasnie to moje "niejaranie sie"
Mango ty dzisiaj mykasz do gina z wynikami? my tu bedziemy czekac na raport z wizyty!! pamietaj!
Mango wrote:Reni ma racjęCo miałaś nabroić
już nabroiłaś
Temperatura teraz to tylko orientacja w temacie.
Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mykam, mykam
Nawet @ jakoś szybko się skończył lub zatrzymał
Wariacje też nie są mi obce
Viola wrote:wiem Mango, to jest wlasnie to moje "niejaranie sie"
Mango ty dzisiaj mykasz do gina z wynikami? my tu bedziemy czekac na raport z wizyty!! pamietaj!caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
poniewaz jestem upierdliwa i ciekawska to znalazlam jak to jest z tymi tempkami. NPR poleca 2 sposoby: 1 to dodawanie codziennie po 5 minut a drugi to trzymanie sie czasu letniego czyli dokonczenie cyklu wg starego czasu, a nowy cykl juz wg nowego.
Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
wiem Renka, ale ja z czystej ciekawosci pytalam i sprawdzalam...
Reni wrote:no to wybierz 2 opcję
te tempki i wykresy są naprawdę czysto informacyjne .. zobacz ile jest jest książkowych ciążowych bez ciąży i odwrotnie..
Reni lubi tę wiadomość
-
Ja nowy cykl zaczelam mierzyc o 8.
A po zmianie czasu i tak sie budze o 7 wiec jest po staremu. A w nowym cyklu zobaczymy.
Co do badan meza- nie sa zle ale androlog wykryl male zylaki ktore bedzie mial usuwane.
A witaminki zawsze warto brac. -
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki
Mierze temp.wg starego czasu. Sluchajcie, sama nie wiem co myslec, bo albomoj termometr sie zepsul -albo ja sie zepsulam....wczoraj byl termin @ w tym cyklu - chociaz cykle mam 23-26 dniowe, ale @ nie ma- chociaz troche ja czuje a temp.zamiast spadac rosnie. Nigdy tak nie mialam. Niepokoi mnie to,bo chyb anie jest normalne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 09:51
bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztym, do roboty z mezem!! moze faktycznie teraz dopiero jest owulka??
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Mierze temp.wg starego czasu. Sluchajcie, sama nie wiem co myslec, bo albomoj termometr sie zepsul -albo ja sie zepsulam....wczoraj byl termin @ w tym cyklu - chociaz cykle mam 23-26 dniowe, ale @ nie ma- chociaz troche ja czuje a temp.zamiast spadac rosnie. Nigdy tak nie mialam. Niepokoi mnie to,bo chyb anie jest normalne... -
Reni wrote:Bursztyn może też miałaś niepokalane poczęcie hahaha
a może późna owulka? -
no niekoniecznie
mogła być owu np 23dcBursztyn wrote:nie no, serduszka byly, tylko owulacji nie bylo, nie potwierdzily jej ani testy ani temp. Zobacz na wykres, plaski jak u trupa. Przeciez temp.powinna spadac, a kesli juz to pozostac na takim samym niskiem poziomie przed @, a ta rosnie. Przeciez to jest bez sensu. -
Czytałam polarmisiu o tym lnie tutaj na jakims forum. Tez nie umiem na razie tych tabletek znaleść. Ten link Reni to zwykłe tabletki lnu o stężeniu 150 mg, więc trzeba by było ich łykac 8 dziennie.
Znalazłam olej lniany w tabsach o stężeniu 1500 mg - to mi się bardziej podoba i ma niezły opis - pomaga na wszystko...
http://www.aptekawsieci.pl/6419.html