35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
też tak właśnie myślałam jak Mango.
Mango, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Viola z pięciu jaj jedno wyszło to jestem ciekawa co mi wyjdzie jak ja mam jedno...
bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
tez ci wyjdzie jedno, bo nia ma innej mozliwosci
mi powoli zanikaly te jaja, najpierw bylo 5, pozniej 3, a wyklulo sie jedno:-)
malgos741 wrote:Viola z pięciu jaj jedno wyszło to jestem ciekawa co mi wyjdzie jak ja mam jedno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 21:30
Mango, malgos741, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
z testami owulacyjnymi jest jak z ciazowymi jednym pokazuja innym nie....
mnie ciazowy nic nie pokazywal i dopiero beta wyszla pozytywna, a inni maja niskie wartosci a test ciazowy jest pozytywny...tak bylo wydaje mi sie z Ineska, pamietam ze miala bete 25 i pozytywny test ciazowy, a ja mialam wyzsza bete a dlugo negatywny test sikany....Mango, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
u mnie te z allegro były do d... zaś te co kupuję (domowe laboratorium)w rossmanie są ok.
Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyEwa- T gratuluje!!!
Violu tez gratuluje, ale liczyłam na maluszka dla mnie.
U mnie testy LH dzialaja dobrze wykazujac pik LH zgodnie zinstrukcją. W kazdym razie od okresu do okresu na testach Lh mam zawsze dwie kreski - jedna od cien cienia, bladziochy do intensywnych kresek przez dwa dni a potem bladziochy i cien cienia ale zawsze są.
Bursztyn u mnie tempka wykazala owulacje a jej przeciez nie bylo bo nie bylo jajekmoze jednak.....
bliska77, Lucky, malgos741, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dziewczyny!
Zobaczylam ile witaminek powinien brac maz i sie wystraszylam. Bo u mojego, nieprzyzwyczajonego, ciezko zeby jedna lykal regularnie. Niestety.
A nic co dostepne w aptekach nie ma fajnego skladu ale upakowanego w jednej tabletce? Nie musi byc az tak silne.
Jak pojade za tydzien do Polski to kupie sobie siemie lniane. Jakies wskazowki?Lucky lubi tę wiadomość
-
Ja jestem chyba za hard rozwiązaniami - właśnie gdzieś czytałam, że siemie jest lepsze w tabletkach i w dawce 1000mg, do tego na śluz możesz łykać też wiesiołka
Jeśli chodzi o żołnierzyki - to najpierw sjoanka M powinien zrobić sobie badania - żeby wiedzieć, czy faszerowanie go witaminami jest w ogole potrzebne...
Słabsze działanie, ale podobny skład ma Fertilman - ale to jest dużo słąbsze i ma jakąś chorą cenę.....
A tak w ogóle to witam..
Olena chyba rozpoczyna nowy cykl - widziałam, że zaznaczyła krwawiene - Olena trzymaj się mocno
Polarmisiowi i Bursztynkowi życzę owocnych bezowulacyjnych cykli...Tu wszystko jest możliwe...
Ja dziś idę potwierdzić owulkę, ale akurat w tym cyklu myślę, że to formalność, bo raczej była..
Miłego dniaLucky, Mango, caffe, Bursztyn, Andzia33, Olena, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Gratulacje dziewczyny!
Zobaczylam ile witaminek powinien brac maz i sie wystraszylam. Bo u mojego, nieprzyzwyczajonego, ciezko zeby jedna lykal regularnie. Niestety.
A nic co dostepne w aptekach nie ma fajnego skladu ale upakowanego w jednej tabletce? Nie musi byc az tak silne.
Jak pojade za tydzien do Polski to kupie sobie siemie lniane. Jakies wskazowki?Lucky, Mango, caffe, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bozia ty dziś ja jutro
Olenka tak mi przykro, mocno cię przytulamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 08:22
Lucky, caffe, Andzia33, Olena lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
hej Babeczki, nie wiem moze ja jestem blondynka, ale powiedzcie mi jak wy teraz mierzycie temperature? ja zawsze mierzylam o 7 rano, wiec teraz przestawilam zegarek na 6 i mierze tak jakby w dalszym ciagu o 7. Czy dobrze robie? od nowego cyklu bede mierzyc o 7 nowego czasu ale ten chyba powinnam dokonczyc w starego czasu. HELP!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 08:50
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość