35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewna laska z ovufriend zaszła po 1!!!
Mówiła że to istny cud!
pepapigg wrote:Pani wiosno przytulam...ja tez stawiam twardo będzie to super nie to trudno ale do momentu kiedy zobaczę brzusio... jak dzisiaj i wymiękam... wszystko w rękach Boga... śni mi sie po nocach, a z moim jakoś nam nie idzie to serduszkowanie a jak ma być dzidzia z jednego czy dwóch serduszek na miesiąc, szlak...Andzia33, Bursztyn, pepapig, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Ja też już coraz częściej o tym myślę
Ale naraziebez przymusu
Andzia33 wrote:Dzień Dobry.
A ja kończę starania.Mam dośc ciągłych kłótni i tego stresu.M po 2 latach starań chyba się wypalił i nie chce drugiego dziecka.A ja nie mam nic do gadania-niestety sama sobie go nie zrobię.
Trzymam za Was kciuki i zobaczymy ,może jakimś cudem teraz zajdę a jak nie to może kiedyś.Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mój też ostatnio stwierdził, że jak widzi moje doły to ma ochotę zrezygnować ze starańAndzia33 wrote:Ja jestem za staraniem ,ale m nie.Wkurza mnie to bo przeszliśmy bardzo duzo histerioskopia ,hsg i po co to wszystko?
Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:I tego się właśnie boję
Nie chcę, aby zabrano mi złudzenia
A Twój M się przebadał?Andzia33, Mango, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie. Najpierw chcę sprawdzić siebie
Facet to wrażliwa istota
Zbyt długo namawiałam go na staranka i nie chcę wystraszyć
Karmię go salfazinem i selenem na początek
Bozia3 wrote:A po co Ci złudzenia? Sama widzisz, że łapiesz doły....a może się okazać, że zamiast złudzeń znajdzie się szybko lekarstwo i będzie git..
A Twój M się przebadał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 17:53
Andzia33 lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Cześć dziewczynki
Andzia 33 facet to taki jest szybko odpuszcza ale dla szczęścia drugiej osoby powinien zrobić wszystko to męczymy robiąc badania, on po prostu musi brać witaminy i oddać nasienie do badania.
mango ja ja tam prolaktynę nie robię na tczo.Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
jestem Dziewczynki po przegladzie jajowo-technicznym i .....jestem przeszczesliwa, co najmniej tak jakby mi ginka powiedziala ze jestem w ciazy:-) otoz owulka byla faktycznie kilka dni temu bo nie bylo juz w ogole plynu w zatoce Douglasa, ale za to mam piekne cialko zolte! no i z tych moich 5 jajek jedno sie wyklulo;-) pozostale sie wchlonely bo nie ma zadnych torbieli, tak wiec zadowolona jestem ale czuje ze bede sie nakrecac na maksa....
Mango, caffe, pepapig, polarmiś, Lucky, gosia7122, Reni, Bozia3, megan8, malgos741, Olena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dobry wieczór staraczki
już po usg-oficjalnie jestem ciężarówką4tyg i 6dni, widać pęcherzyk
18 listopada nastepna wizyta
dzis badania - toksoplazmoza,wasserman, morfologia, progesteron i betahcg
luteine brać dalej 2po 2 plus folik
można powiedzieć że zaczyna do mnie docieraćMango, caffe, polarmiś, Lucky, grosza, Bozia3, megan8, malgos741, bliska77, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość