X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Lucky to byly tylko jaja z tymi piecioraczkami;-) oby chociaz jedno cialko zołte było:-)
    Lucky wrote:
    witam serdecznie
    z jednej strony lekki dystans pomaga na głowę,a z drugiej tęsknię i np taka afirmacja Reni dla Cafe bardzo się przydaje na rozładowanie napięcia przedowulacyjnego

lecę z Clo, jajniki chyba już oswojone, w poniedziałek usg w celu podejrzenia nabiału

Violu trzymam za dużą liczbę ciałek żółtych (nadal mam chrapkę na jedno z Twoich piecioraczków)
    Boziu, pięknie działaliście więc szanse ogromne, wykres bombowy, teraz tylko niech usg pokaże to co chcemy usłyszeć
    Reni razem z Mango dyszymy Ci za plecami, uff jak bardzo chciałabym żeby nam się udało

Cafe- lotos nie lotos, najważniejsze że masz humor i taktykę dopracowaną po mistrzowsku, jak już zajdę, to będę brać przykład

pozdrawiam Was wszystkie

Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro nam PaniWiosno.....

pepapig, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela pewnie padnięta :-)

Lucky, angela lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ma nas w nosie teraz bo ma najpiekniejszy skarb kolo siebie:-)

pepapig, bliska77, Lucky, Andzia33, angela lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:13

Lucky, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 28 października 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie nie staralam samo sie zrobilo, juz nie chce cięzko to wszystko przezylam najpierw ze jest teraz ze nie ma...chyba juz sie nie odwaze a poza tym w grudniu skoncze 43 lata !!!!!bylo tosmy sie cieszyli co zrobic od poczatku mialam zle przeczucia

Olena, bliska77, Lucky, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

PANI-WIOSNA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    nie wywołuj wilka z lasu !!!

Ale teraz sprzęt lepszy, wszystko widać od razu. Nie martw się będzie śliczna Milka podobna do mamusi!!!

Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani wiosno przytulam...ja tez stawiam twardo będzie to super nie to trudno ale do momentu kiedy zobaczę brzusio... jak dzisiaj i wymiękam... wszystko w rękach Boga... śni mi sie po nocach, a z moim jakoś nam nie idzie to serduszkowanie a jak ma być dzidzia z jednego czy dwóch serduszek na miesiąc, szlak...

Lucky, Andzia33, Reni, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, a moze to jest tylko plamienie okolomiesiaczkowe, bo czemu tempka wrocila na swoje miejsce?;-) testy czasami dlugo nie wychodza pozytywne, ja mialam + dopiero tydzien po spodziewanej dacie @

Andzia33 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jestem pierwsza do pocieszania, ale ten Twoj dzisiajszy skok tempki daje do myslenia:-)
    misia00 wrote:
    Violu tez trzymam sie tej nadzieji i doswiadczen dziewczyn,ze z tymi testami roznie bywa,temperatura mnie rozniez zaskoczyla,a poza tym objawy,do tej pory przed @ nie mialam zadnych oprocz lekkiego bolu brzucha na jeden dzien przed,tym razem brzuczuch pobolewa juz od tygodnia,samopoczociu tez okropne,wiec albo masz racje kochana albo moj cykl i organizm zwariowal juz do reszty

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry.
    A ja kończę starania.Mam dośc ciągłych kłótni i tego stresu.M po 2 latach starań chyba się wypalił i nie chce drugiego dziecka.A ja nie mam nic do gadania-niestety sama sobie go nie zrobię.
    Trzymam za Was kciuki i zobaczymy ,może jakimś cudem teraz zajdę a jak nie to może kiedyś.

Olena, samira, megan8, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, ciezko mi powiedziec, bo w mojej pierwszej ciazy, ktora byla 20 lat temu mialam krwawienie ale nawet nie pamietam ile trwalo, wiem ze bylo i ze wzielam to za miesiaczke, ktora chyba na drugi dzien zniknela albo za 2 dni. Pamietam jedynie ze mialam normalne krwawienie, nie plamienie...nie ruszylo mnie to poniewaz po prostu wpadlismy i do glowy mi nie przyszlo ze to ciaza....
    misia00 wrote:
    Violu w zwiazku z tym mam pytanie,jak moze wygladac takie plamienie okolomiesiaczkowe,jak dlugo trwac,jak obfite byc,z gory przepraszam za pytanie,ale do tej pory jeszcze nie doswiadczylam takiej sytuacji,po prostu sie nie udawalo jak juz,znamy to wszystkie,czytalam troche na ten temat ale odpowiedzi raczej lakoniczne,ze wystepuje dosyc czesto i tyle,bede bardzo wdzieczna za kilka szczegolow na ten temat :)

polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, wiele z nas to przechodziło, ja też miałam kryzys małżeński spowodowany babyseksem, ale się uspokoiło i teraz jest tak, że i mąż jest zainteresowany i zawsze chętny i gotowy do współpracy. Wiadomo, że czasami człowiek jest zmęczony i zwyczajnie nie ma siły na seks. Ja wtedy odpuszczam i mąż również odpuszcza jak ja nie mam.
    Andzia przechodzicie kryzys, zmęczenie materiałem ale to przejdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 15:39

Andzia33, pepapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola czekam na Twoje jajka!!! i liczę na dorodną nawet podwójna owulację.

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja po 10 miesiącach z ovu a po kilku latach próbo-starań (bo takimi typowymi staraniami nie mogę tego nazwać) bastuję z mierzeniem temp do końca roku
    odsapnę i znowu zacznę
    ja tak łatwo się nie poddaję

bliska77, Andzia33, polarmiś, gosia7122, malgos741, pepapig, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisu ty sobie nie rob jaj z moich jajek;-) to wszystko byly zarty;-) jedno mi naprawde wystarczy!:-)
    polarmiś wrote:
    Viola czekam na Twoje jajka!!! i liczę na dorodną nawet podwójna owulację.

bliska77, Andzia33, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, to jest chwilowe, gwarantuje Ci, tak jak napisal Polarmis, sa wzloty i upadki, wiec za chwile bedzie ok, ale przyznam ze moj maz tez czasami wydaje mi sie byc nerwowy w czasie mojej owulacji, po prostu chce zeby bylo dobrze a nie wychodzi....i absolutnie zabraniam Ci konczyc starania! masz byc tu z nami az do zielonej kropy, o!
    Andzia33 wrote:
    Dzień Dobry.
    A ja kończę starania.Mam dośc ciągłych kłótni i tego stresu.M po 2 latach starań chyba się wypalił i nie chce drugiego dziecka.A ja nie mam nic do gadania-niestety sama sobie go nie zrobię.
    Trzymam za Was kciuki i zobaczymy ,może jakimś cudem teraz zajdę a jak nie to może kiedyś.

Andzia33, Mango, pepapig lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Andzia, wiele z nas to przechodziło, ja też miałam kryzys małżeński spowodowany babyseksem, ale się uspokoiło i teraz jest także, że i mąż jest zainteresowany i zawsze chętny i gotowy do współpracy. Wiadomo, że czasami człowiek jest zmęczony i zwyczajnie nie ma siły na seks. Ja wtedy odpuszczam i mąż również odpuszcza jak ja nie mam.
    Andzia przechodzicie kryzys, zmęczenie materiałem ale to przejdzie.

O ile przetrwamy,bo ja wolałabym się rozwieśc i zacząc życie z kimś innym bardzo daleko.Nie wiem czy będzie jeszcze dobrze.
    Nie będę Wam smucic.Dzięki za wsparcie.
    Trzymam za Was kciuki!

Reni, polarmiś, samira, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia przykro.. ale może lepiej tak jak jest
    wyobrażasz sobie, że masz dziecko a Twój m go nie chce.. za jakiś czas jak ochłonie spróbujecie znowu
    nic na siłę.bo jak widać nic Nam z tego na siłę nie wychodzi
    głowa do góry

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarka a kiedy Ty zamierzasz wziąć się do roboty????

‹‹ 1551 1552 1553 1554 1555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ