35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz Lucky to byly tylko jaja z tymi piecioraczkami;-) oby chociaz jedno cialko zołte było:-)
Lucky wrote:witam serdecznie
z jednej strony lekki dystans pomaga na głowę,a z drugiej tęsknię i np taka afirmacja Reni dla Cafe bardzo się przydaje na rozładowanie napięcia przedowulacyjnego
lecę z Clo, jajniki chyba już oswojone, w poniedziałek usg w celu podejrzenia nabiału
Violu trzymam za dużą liczbę ciałek żółtych (nadal mam chrapkę na jedno z Twoich piecioraczków)
Boziu, pięknie działaliście więc szanse ogromne, wykres bombowy, teraz tylko niech usg pokaże to co chcemy usłyszeć
Reni razem z Mango dyszymy Ci za plecami, uff jak bardzo chciałabym żeby nam się udało
Cafe- lotos nie lotos, najważniejsze że masz humor i taktykę dopracowaną po mistrzowsku, jak już zajdę, to będę brać przykład
pozdrawiam Was wszystkieLucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
ja sie nie staralam samo sie zrobilo, juz nie chce cięzko to wszystko przezylam najpierw ze jest teraz ze nie ma...chyba juz sie nie odwaze a poza tym w grudniu skoncze 43 lata !!!!!bylo tosmy sie cieszyli co zrobic od poczatku mialam zle przeczucia
Olena, bliska77, Lucky, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
PANI-WIOSNA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPani wiosno przytulam...ja tez stawiam twardo będzie to super nie to trudno ale do momentu kiedy zobaczę brzusio... jak dzisiaj i wymiękam... wszystko w rękach Boga... śni mi sie po nocach, a z moim jakoś nam nie idzie to serduszkowanie a jak ma być dzidzia z jednego czy dwóch serduszek na miesiąc, szlak...
Lucky, Andzia33, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
nie jestem pierwsza do pocieszania, ale ten Twoj dzisiajszy skok tempki daje do myslenia:-)
misia00 wrote:Violu tez trzymam sie tej nadzieji i doswiadczen dziewczyn,ze z tymi testami roznie bywa,temperatura mnie rozniez zaskoczyla,a poza tym objawy,do tej pory przed @ nie mialam zadnych oprocz lekkiego bolu brzucha na jeden dzien przed,tym razem brzuczuch pobolewa juz od tygodnia,samopoczociu tez okropne,wiec albo masz racje kochana albo moj cykl i organizm zwariowal juz do reszty -
Dzień Dobry.
A ja kończę starania.Mam dośc ciągłych kłótni i tego stresu.M po 2 latach starań chyba się wypalił i nie chce drugiego dziecka.A ja nie mam nic do gadania-niestety sama sobie go nie zrobię.
Trzymam za Was kciuki i zobaczymy ,może jakimś cudem teraz zajdę a jak nie to może kiedyś.Olena, samira, megan8, promyk lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Misia, ciezko mi powiedziec, bo w mojej pierwszej ciazy, ktora byla 20 lat temu mialam krwawienie ale nawet nie pamietam ile trwalo, wiem ze bylo i ze wzielam to za miesiaczke, ktora chyba na drugi dzien zniknela albo za 2 dni. Pamietam jedynie ze mialam normalne krwawienie, nie plamienie...nie ruszylo mnie to poniewaz po prostu wpadlismy i do glowy mi nie przyszlo ze to ciaza....
misia00 wrote:Violu w zwiazku z tym mam pytanie,jak moze wygladac takie plamienie okolomiesiaczkowe,jak dlugo trwac,jak obfite byc,z gory przepraszam za pytanie,ale do tej pory jeszcze nie doswiadczylam takiej sytuacji,po prostu sie nie udawalo jak juz,znamy to wszystkie,czytalam troche na ten temat ale odpowiedzi raczej lakoniczne,ze wystepuje dosyc czesto i tyle,bede bardzo wdzieczna za kilka szczegolow na ten tematpolarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia, wiele z nas to przechodziło, ja też miałam kryzys małżeński spowodowany babyseksem, ale się uspokoiło i teraz jest tak, że i mąż jest zainteresowany i zawsze chętny i gotowy do współpracy. Wiadomo, że czasami człowiek jest zmęczony i zwyczajnie nie ma siły na seks. Ja wtedy odpuszczam i mąż również odpuszcza jak ja nie mam.
Andzia przechodzicie kryzys, zmęczenie materiałem ale to przejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 15:39
Andzia33, pepapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dlatego ja po 10 miesiącach z ovu a po kilku latach próbo-starań (bo takimi typowymi staraniami nie mogę tego nazwać) bastuję z mierzeniem temp do końca roku
odsapnę i znowu zacznę
ja tak łatwo się nie poddajębliska77, Andzia33, polarmiś, gosia7122, malgos741, pepapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
Polarmisu ty sobie nie rob jaj z moich jajek;-) to wszystko byly zarty;-) jedno mi naprawde wystarczy!
polarmiś wrote:Viola czekam na Twoje jajka!!! i liczę na dorodną nawet podwójna owulację.bliska77, Andzia33, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
Andzia, to jest chwilowe, gwarantuje Ci, tak jak napisal Polarmis, sa wzloty i upadki, wiec za chwile bedzie ok, ale przyznam ze moj maz tez czasami wydaje mi sie byc nerwowy w czasie mojej owulacji, po prostu chce zeby bylo dobrze a nie wychodzi....i absolutnie zabraniam Ci konczyc starania! masz byc tu z nami az do zielonej kropy, o!
Andzia33 wrote:Dzień Dobry.
A ja kończę starania.Mam dośc ciągłych kłótni i tego stresu.M po 2 latach starań chyba się wypalił i nie chce drugiego dziecka.A ja nie mam nic do gadania-niestety sama sobie go nie zrobię.
Trzymam za Was kciuki i zobaczymy ,może jakimś cudem teraz zajdę a jak nie to może kiedyś.Andzia33, Mango, pepapig lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Andzia, wiele z nas to przechodziło, ja też miałam kryzys małżeński spowodowany babyseksem, ale się uspokoiło i teraz jest także, że i mąż jest zainteresowany i zawsze chętny i gotowy do współpracy. Wiadomo, że czasami człowiek jest zmęczony i zwyczajnie nie ma siły na seks. Ja wtedy odpuszczam i mąż również odpuszcza jak ja nie mam.
Andzia przechodzicie kryzys, zmęczenie materiałem ale to przejdzie.
O ile przetrwamy,bo ja wolałabym się rozwieśc i zacząc życie z kimś innym bardzo daleko.Nie wiem czy będzie jeszcze dobrze.
Nie będę Wam smucic.Dzięki za wsparcie.
Trzymam za Was kciuki!Reni, polarmiś, samira, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia przykro.. ale może lepiej tak jak jest
wyobrażasz sobie, że masz dziecko a Twój m go nie chce.. za jakiś czas jak ochłonie spróbujecie znowu
nic na siłę.bo jak widać nic Nam z tego na siłę nie wychodzi
głowa do góryAndzia33, pepapig lubią tę wiadomość