35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Caffe, myslisz ze kazda ciaza po poronieniu jest w jakis sposob obciazona? Kurcze, nie myslalam o tym w ten sposob, a tez poronilam...w kwietniu...niedobrze kurcze.
caffe wrote:Niestety w żadnej minucie nie jestem pewna czy jest ok, ale tak wygląda ciąża, a szczególnie ciąża po wcześniejszym poronieniu. Nie ma takiej czystej, niewinnej radości, tylko wszystko jest podszyte niepewnością i strachem.caffe, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Caffe, myslisz ze kazda ciaza po poronieniu jest w jakis sposob obciazona? Kurcze, nie myslalam o tym w ten sposob, a tez poronilam...w kwietniu...niedobrze kurcze.
bliska77, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiem, że trudno ale może spróbujcie myśleć pozytywnie
nie nakręcajcie się nie potrzebnie
Caffe spróbuj się afirmować czy jakoś tak
jest mi dobrze, wszystko jest w porządku, z dzieckiem nic się nie dzieje, za 8 miesięcy będę mamą
i powtarzaj to sobie do znudzenia
bo jak w kółko każdy pyta i jak krwawisz jaki masz śluz a są skrzepy itd itd to tylko się denerwujesz
albo afirmacja taka bardziej dla Caffe (sorki za słownictwo ale inaczej się nie da)
Jestem oazą spokoju.Pierdolonym kurwa zajebiście wyciszonym kwiatem lotosu na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora.Jestem wręcz jak jebany wagon pełen pierdolonych medytujących tybetańskich mnichów!caffe, Alis, Mango, grosza, promyk, megan8, polarmiś, pepapig, anek42, Andzia33, sjoanka, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiem, że trudno ale może spróbujcie myśleć pozytywnie
nie nakręcajcie się nie potrzebnie
Caffe spróbuj się afirmować czy jakoś tak
jest mi dobrze, wszystko jest w porządku, z dzieckiem nic się nie dzieje, za 8 miesięcy będę mamą
i powtarzaj to sobie do znudzenia
bo jak w kółko każdy pyta i jak krwawisz jaki masz śluz a są skrzepy itd itd to tylko się denerwujesz
albo afirmacja taka bardziej dla Caffe (sorki za słownictwo ale inaczej się nie da)
Jestem oazą spokoju.Pierdolonym kurwa zajebiście wyciszonym kwiatem lotosu na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora.Jestem wręcz jak jebany wagon pełen pierdolonych medytujących tybetańskich mnichów!
Ta druga wersja pasuje do mnie, tyle że czasami w tej medytacji jakiś pierdolony mnich mnie wkurwia i kwiat lotosu mi opada
A tak na poważnie, to nie siedzę i nie myśle cały czas o tym czy jest dobrze czy źle. Ja po prostu czekam od wizyty do wizyty i dostosowuję się do danej chwili. Nie tworzę sobie w głowie żadnych scenariusz, po prostu żyję, a co ma być to będzieReni, Mango, grosza, megan8, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no to dobrze
ja wiem, że dziewczyny chcą dobrze ale sama wiem jak to działa na mnie jak ktoś cały czas pociesza i wypytuje o szczegóły
powiem Wam, że ja już jestem zmęczona tymi staraniami
w sobotę walnęłam drina ! jednego! i się wstawiłam hahaa tak się odzwyczaiłam od tego alkoholu odkąd się staram
caffe, grosza, megan8, polarmiś, pepapig, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Viola a Ty się nie martw na zapas
Idz do gina po wiadomości o nowych jajach .. o tym co było w kwietniu już staraj się nie myśleć
czekamy na Twoją ciążęcaffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
U mnie też pięknie
Leci mi z dołu @ i z góry (katar)
To się nazywa dobry początek? ;)Chyba muszę wsiąść z Caffe do tego pierdolonego wagonu z mnichami
grosza, Bursztyn, Reni, caffe, polarmiś, pepapig, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:U mnie też pięknie
Leci mi z dołu @ i z góry (katar)
To się nazywa dobry początek? ;)Chyba muszę wsiąść z Caffe do tego pierdolonego wagonu z mnichami
Mango, grosza, Reni, caffe, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
bardzo fajnie Caffe zdrowo podchodzisz bo myślenie w kółko o jednym problemie to doprowadza do schizy
ha na temat picia wczoraj mój M "coo ty juz tyle wina wychlałaś " a ja "no wiesz to dla zdrowotnośći"
chrzanić zdrowe jedzenie i do końca cyklu nie jem żadnych tabletek, ziółek itp mam dość tylko winko wieczorkiem hmmm muszę jutro uzupełnić zapas
caffe wrote:Ja pierdolę, hahahaha
Ta druga wersja pasuje do mnie, tyle że czasami w tej medytacji jakiś pierdolony mnich mnie wkurwia i kwiat lotosu mi opada
A tak na poważnie, to nie siedzę i nie myśle cały czas o tym czy jest dobrze czy źle. Ja po prostu czekam od wizyty do wizyty i dostosowuję się do danej chwili. Nie tworzę sobie w głowie żadnych scenariusz, po prostu żyję, a co ma być to będzieMango, Bursztyn, Reni, caffe, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to dobrze
ja wiem, że dziewczyny chcą dobrze ale sama wiem jak to działa na mnie jak ktoś cały czas pociesza i wypytuje o szczegóły
powiem Wam, że ja już jestem zmęczona tymi staraniami
w sobotę walnęłam drina ! jednego! i się wstawiłam hahaa tak się odzwyczaiłam od tego alkoholu odkąd się staramJakby się człowiek chciał tak nakręcać to by prawie nic nie jadł, bo ciąża, bo to, bo śmo.
Teraz oczywiście nie pję, ale pamiętam na jednej z wizyt lekarz mi powiedział żebym sobie nie myślała, że skoro mam większy apetyt na początku ciąży to dziecko coś z tego korzysta. Ono korzysta dopiero jak się połączy przez łożysko. Także Reni, pij i jedz co Ci pasujebliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Wszystko zależy od Caffe
To jej wagon
Ja tam tylko na doczepkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 10:29
Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
aaa jak tak to spoko ... zaczynam pić
i szamać co popadnie.. dla odmiany od piątku jechałam na śledziach na śniadanie i kolacje a na obiad rosół , do picia cola ...to się nazywa urozmaicone menu
caffe, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
chciałam zauważyć, że Caffe ma zerwany kwiat lotosu
w końcu jest w ciąży ahahahah
Bursztyn wrote:heh..no to zabieram chlopakow i wsiadam do innego wagonu, Wkoncu Caffe mowila ze moga ja mnisi wkurwiac, a przeciez nie chce zeby jej kwiat lotosu opadl....Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
bo to zbereźnice są nieważne że ciasno ale można się poocierać haha
caffe wrote:Jak mowa o facetach (mnichach) to teraz każda chce do wagonua że wagon przepełniony to się pewnie na ich kolana wgramolicie
Bursztyn, Mango, caffe, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość