X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry dziewczęta

Miłego dnia
    Wzajemnie :)

Reni lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, myslisz ze kazda ciaza po poronieniu jest w jakis sposob obciazona? Kurcze, nie myslalam o tym w ten sposob, a tez poronilam...w kwietniu...niedobrze kurcze.
    caffe wrote:
    Niestety w żadnej minucie nie jestem pewna czy jest ok, ale tak wygląda ciąża, a szczególnie ciąża po wcześniejszym poronieniu. Nie ma takiej czystej, niewinnej radości, tylko wszystko jest podszyte niepewnością i strachem.

caffe, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Caffe, myslisz ze kazda ciaza po poronieniu jest w jakis sposob obciazona? Kurcze, nie myslalam o tym w ten sposob, a tez poronilam...w kwietniu...niedobrze kurcze.
    Nie miałam na myśli, że ciąża potem jest obciążona. Człowiek jest obciążony psychicznie i ma skazę na sercu i w głowie. Nie da się tego wymazać. Podczas starań się o tym nie myśli, a będąc w ciązy już tak, a szczególnie wtedy gdy pojawiają się, tak jak u mnie, komplikacje.

bliska77, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, masz racje....

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że trudno ale może spróbujcie myśleć pozytywnie
    nie nakręcajcie się nie potrzebnie
    Caffe spróbuj się afirmować czy jakoś tak
    jest mi dobrze, wszystko jest w porządku, z dzieckiem nic się nie dzieje, za 8 miesięcy będę mamą ;-)
    i powtarzaj to sobie do znudzenia :-)
    bo jak w kółko każdy pyta i jak krwawisz jaki masz śluz a są skrzepy itd itd to tylko się denerwujesz
    albo afirmacja taka bardziej dla Caffe (sorki za słownictwo ale inaczej się nie da)hahaa2.gif
    Jestem oazą spokoju.Pierdolonym kurwa zajebiście wyciszonym kwiatem lotosu na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora.Jestem wręcz jak jebany wagon pełen pierdolonych medytujących tybetańskich mnichów!

caffe, Alis, Mango, grosza, promyk, megan8, polarmiś, pepapig, anek42, Andzia33, sjoanka, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiem, że trudno ale może spróbujcie myśleć pozytywnie
    nie nakręcajcie się nie potrzebnie
    Caffe spróbuj się afirmować czy jakoś tak
    jest mi dobrze, wszystko jest w porządku, z dzieckiem nic się nie dzieje, za 8 miesięcy będę mamą ;-)
    i powtarzaj to sobie do znudzenia :-)
    bo jak w kółko każdy pyta i jak krwawisz jaki masz śluz a są skrzepy itd itd to tylko się denerwujesz
    albo afirmacja taka bardziej dla Caffe (sorki za słownictwo ale inaczej się nie da)hahaa2.gif
    Jestem oazą spokoju.Pierdolonym kurwa zajebiście wyciszonym kwiatem lotosu na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora.Jestem wręcz jak jebany wagon pełen pierdolonych medytujących tybetańskich mnichów!
    Ja pierdolę, hahahaha
    Ta druga wersja pasuje do mnie, tyle że czasami w tej medytacji jakiś pierdolony mnich mnie wkurwia i kwiat lotosu mi opada :P

A tak na poważnie, to nie siedzę i nie myśle cały czas o tym czy jest dobrze czy źle. Ja po prostu czekam od wizyty do wizyty i dostosowuję się do danej chwili. Nie tworzę sobie w głowie żadnych scenariusz, po prostu żyję, a co ma być to będzie :)

Reni, Mango, grosza, megan8, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dobrze
    ja wiem, że dziewczyny chcą dobrze ale sama wiem jak to działa na mnie jak ktoś cały czas pociesza i wypytuje o szczegóły

powiem Wam, że ja już jestem zmęczona tymi staraniami
    w sobotę walnęłam drina ! jednego! i się wstawiłam hahaa tak się odzwyczaiłam od tego alkoholu odkąd się staram ;-)

caffe, grosza, megan8, polarmiś, pepapig, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola a Ty się nie martw na zapas :-)
    Idz do gina po wiadomości o nowych jajach .. o tym co było w kwietniu już staraj się nie myśleć
    czekamy na Twoją ciążę ;-)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pięknie ;) Leci mi z dołu @ i z góry (katar) :( To się nazywa dobry początek? ;)Chyba muszę wsiąść z Caffe do tego pierdolonego wagonu z mnichami ;)

grosza, Bursztyn, Reni, caffe, polarmiś, pepapig, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    U mnie też pięknie ;) Leci mi z dołu @ i z góry (katar) :( To się nazywa dobry początek? ;)Chyba muszę wsiąść z Caffe do tego pierdolonego wagonu z mnichami ;)
    moge wsiadac z Wami? mam wkurwa....ale lubie mnichow, tybetanskich tez, moze ich spokoj mi sie udzieli....

Mango, grosza, Reni, caffe, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

bardzo fajnie Caffe zdrowo podchodzisz bo myślenie w kółko o jednym problemie to doprowadza do schizy :P

ha na temat picia wczoraj mój M "coo ty juz tyle wina wychlałaś " a ja "no wiesz to dla zdrowotnośći"
    chrzanić zdrowe jedzenie i do końca cyklu nie jem żadnych tabletek, ziółek itp mam dość tylko winko wieczorkiem hmmm muszę jutro uzupełnić zapas
    caffe wrote:
    Ja pierdolę, hahahaha
    Ta druga wersja pasuje do mnie, tyle że czasami w tej medytacji jakiś pierdolony mnich mnie wkurwia i kwiat lotosu mi opada :P

A tak na poważnie, to nie siedzę i nie myśle cały czas o tym czy jest dobrze czy źle. Ja po prostu czekam od wizyty do wizyty i dostosowuję się do danej chwili. Nie tworzę sobie w głowie żadnych scenariusz, po prostu żyję, a co ma być to będzie :)

Mango, Bursztyn, Reni, caffe, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zależy od Caffe ;) To jej wagon ;) Ja tam tylko na doczepkę ;)
    Bursztyn wrote:
    moge wsiadac z Wami? mam wkurwa....ale lubie mnichow, tybetanskich tez, moze ich spokoj mi sie udzieli....

caffe lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • grosza Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to się mówi w kupie siła ... spokoju
    :)

Bursztyn wrote:

Mango, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to dobrze
    ja wiem, że dziewczyny chcą dobrze ale sama wiem jak to działa na mnie jak ktoś cały czas pociesza i wypytuje o szczegóły

powiem Wam, że ja już jestem zmęczona tymi staraniami
    w sobotę walnęłam drina ! jednego! i się wstawiłam hahaa tak się odzwyczaiłam od tego alkoholu odkąd się staram ;-)
    Reni, ja piłam do dnia pozytywnego testu :P Jakby się człowiek chciał tak nakręcać to by prawie nic nie jadł, bo ciąża, bo to, bo śmo.

Teraz oczywiście nie pję, ale pamiętam na jednej z wizyt lekarz mi powiedział żebym sobie nie myślała, że skoro mam większy apetyt na początku ciąży to dziecko coś z tego korzysta. Ono korzysta dopiero jak się połączy przez łożysko. Także Reni, pij i jedz co Ci pasuje :)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Wszystko zależy od Caffe ;) To jej wagon ;) Ja tam tylko na doczepkę ;)
    heh..no to zabieram chlopakow i wsiadam do innego wagonu, Wkoncu Caffe mowila ze moga ja mnisi wkurwiac, a przeciez nie chce zeby jej kwiat lotosu opadl.... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 10:29

Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mowa o facetach (mnichach) to teraz każda chce do wagonu :P a że wagon przepełniony to się pewnie na ich kolana wgramolicie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 10:30

Mango, bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa jak tak to spoko ... zaczynam pić ;-) i szamać co popadnie.. dla odmiany od piątku jechałam na śledziach na śniadanie i kolacje a na obiad rosół , do picia cola ...to się nazywa urozmaicone menu

caffe, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam zauważyć, że Caffe ma zerwany kwiat lotosu ;-) w końcu jest w ciąży ahahahah
    Bursztyn wrote:
    heh..no to zabieram chlopakow i wsiadam do innego wagonu, Wkoncu Caffe mowila ze moga ja mnisi wkurwiac, a przeciez nie chce zeby jej kwiat lotosu opadl.... ;)

Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ale to był widocznie taki siarczysty drin :D
    no bo jak mój kolega robi driny tzw bomby to tam jest pół na pół i po jednym leżysz i kwiczysz

Reni, caffe, pepapig, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo to zbereźnice są nieważne że ciasno ale można się poocierać haha
    caffe wrote:
    Jak mowa o facetach (mnichach) to teraz każda chce do wagonu :P a że wagon przepełniony to się pewnie na ich kolana wgramolicie :P

Bursztyn, Mango, caffe, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ