X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak mowa o facetach (mnichach) to teraz każda chce do wagonu :P a że wagon przepełniony to się pewnie na ich kolana wgramolicie :P
    jasne, jesli sa do rzeczy to bez zadnych oporow ;)

Mango, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chciałam zauważyć, że Caffe ma zerwany kwiat lotosu ;-) w końcu jest w ciąży ahahahah
    no widzisz, a nam kit wciska ze moze jej opasc a ona przeciez nie chce...i takie tam... ;)

Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo to zbereźnice są nieważne że ciasno ale można się poocierać haha
    hahahaha!!! ale w tymm przypadku bylaby korzysc obopolna ;)

Mango, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie nie kiedyś znajomi nazywali moje driny "wszystko jedno" bo po dówch trzech człowiek był dętka ;-) i było mu wszystko jedno
    ae teraz grzecznie w szklance pół cm whisky i reszta coli to co to jest
    prawie nic haha nieźle się porobiło
    grosza wrote:
    Reni ale to był widocznie taki siarczysty drin :D
    no bo jak mój kolega robi driny tzw bomby to tam jest pół na pół i po jednym leżysz i kwiczysz

Mango, caffe, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pomyślałam
    na kanapkę z mnichami.. oni zdrowi odżywieni
    Bursztyn wrote:
    hahahaha!!! ale w tymm przypadku bylaby korzysc obopolna ;)

Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa jak tak to spoko ... zaczynam pić ;-) i szamać co popadnie.. dla odmiany od piątku jechałam na śledziach na śniadanie i kolacje a na obiad rosół , do picia cola ...to się nazywa urozmaicone menu
    Przed ciążą miałam podobne menu :P

Ale pepsi czasami piję, czy np. sprite. Lekarz mi pozwolił to pić, poza tonikiem, bo on ma w sobie jakiś składnik, który powoduje skurcze.

Powiedział, ze mogę jeśc co chcę, poza surowym mięsem. Nawet ser pleśniowy i ryby mogę od czasu do czasu zjeść. Powiedział zeby nie przesadzać z ograniczeniami. No to nie przesadzam :P wino i drinki piję oczami :P resztę zjadam ;P

Dobrze, że u mnie dzisiaj będzie rosół, bo zrobiłabyś mi smaka :P Mam jakiegoś wiejskiego kuraka i warzywa z działki więc zapach i smak chyba będzie super :P Nawet vegetę mam swoją :) Ktoś chętny do skosztowania? :)

Reni, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trochę nas rozszyfrowałaś Reni ;) Pocieranie jest ok :)

caffe, Reni, pepapig lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chciałam zauważyć, że Caffe ma zerwany kwiat lotosu ;-) w końcu jest w ciąży ahahahah
    Musiałas wszystkim powiedzieć? :P

Mango, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Przed ciążą miałam podobne menu :P

Ale pepsi czasami piję, czy np. sprite. Lekarz mi pozwolił to pić, poza tonikiem, bo on ma w sobie jakiś składnik, który powoduje skurcze.

Powiedział, ze mogę jeśc co chcę, poza surowym mięsem. Nawet ser pleśniowy i ryby mogę od czasu do czasu zjeść. Powiedział zeby nie przesadzać z ograniczeniami. No to nie przesadzam :P wino i drinki piję oczami :P resztę zjadam ;P

Dobrze, że u mnie dzisiaj będzie rosół, bo zrobiłabyś mi smaka :P Mam jakiegoś wiejskiego kuraka i warzywa z działki więc zapach i smak chyba będzie super :P Nawet vegetę mam swoją :) Ktoś chętny do skosztowania? :)
    ale chyba nie surowe ryby?
    Dziwie sie troche co do sera plesniowego, bo np.w UK zabraniaja ze zwgledu na bakterie- listeria.

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie pomyślałam
    na kanapkę z mnichami.. oni zdrowi odżywieni
    Reni, zeby doprecyzowac: mialas na mysli tzw. hmm...sandwich? :P ;)

Mango, Reni, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale chyba nie surowe ryby?
    Dziwie sie troche co do sera plesniowego, bo np.w UK zabraniaja ze zwgledu na bakterie- listeria.
    Powiedział, ze od czasu do czasu sushi mogę zjęść, ale nie lubię. Natomiast co do sera plaeśniowego powiedział, że od czasu do czasu mogę. Zresztą są sery pleśniowe robione z mleka pasteryzowanego, więc zagrożenia nie ma.

Ja ser pleśniowy czasami w sałatkach jadałam, ogólnie nie kupuję.

Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam sery plesniowe - mogłabym na nich jechać w nieskończoność...:)

Mnie też już pomału kwiat lotosu opada - jak i inne kwiaty również...;) MOże też spróbuję z tymi mnichami...trzeba się jakoś ratować...;)

Ja jutro też na przegląd - mam nadzieję, że jestem po pięknej owulacji z płynem w zatoce i w ogóle och i ach...;)

Mango, Reni, Lucky, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Reni, ale ja ide sprawdzac ciagle jeszcze stare jajca, tzn. ich brak;-)...mam nadzieje...w kazdym badz razie przygotowuje mojego M ze moze byc wiecej "kropeczek";-)
    no i ja tez wsiadam do pociagu czy czegos tam z pierdolonymi mnichami tybetanskimi, cos mi sie zdaje ze przekrecilam...
    Reni wrote:
    Viola a Ty się nie martw na zapas :-)
    Idz do gina po wiadomości o nowych jajach .. o tym co było w kwietniu już staraj się nie myśleć
    czekamy na Twoją ciążę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 11:26

Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Boziu, oczywiscie ze bedziesz miala mnostwo plynu w zatoce, cudne cialko zolte itd. to tak jak ja!! ;-)
    Bozia3 wrote:
    Ja uwielbiam sery plesniowe - mogłabym na nich jechać w nieskończoność...:)

Mnie też już pomału kwiat lotosu opada - jak i inne kwiaty również...;) MOże też spróbuję z tymi mnichami...trzeba się jakoś ratować...;)

Ja jutro też na przegląd - mam nadzieję, że jestem po pięknej owulacji z płynem w zatoce i w ogóle och i ach...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 11:29

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sushi to nie tylko surowa ryba
    ja nawet wolę z pieczonym łososiem czy tuńczykiem mniamuśne
    caffe wrote:
    Powiedział, ze od czasu do czasu sushi mogę zjęść, ale nie lubię. Natomiast co do sera plaeśniowego powiedział, że od czasu do czasu mogę. Zresztą są sery pleśniowe robione z mleka pasteryzowanego, więc zagrożenia nie ma.

Ja ser pleśniowy czasami w sałatkach jadałam, ogólnie nie kupuję.

Lucky, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie
    z jednej strony lekki dystans pomaga na głowę,a z drugiej tęsknię i np taka afirmacja Reni dla Cafe bardzo się przydaje na rozładowanie napięcia przedowulacyjnego

lecę z Clo, jajniki chyba już oswojone, w poniedziałek usg w celu podejrzenia nabiału

Violu trzymam za dużą liczbę ciałek żółtych (nadal mam chrapkę na jedno z Twoich piecioraczków)
    Boziu, pięknie działaliście więc szanse ogromne, wykres bombowy, teraz tylko niech usg pokaże to co chcemy usłyszeć
    Reni razem z Mango dyszymy Ci za plecami, uff jak bardzo chciałabym żeby nam się udało

Cafe- lotos nie lotos, najważniejsze że masz humor i taktykę dopracowaną po mistrzowsku, jak już zajdę, to będę brać przykład

pozdrawiam Was wszystkie

caffe, Reni, megan8, bliska77, Andzia33, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale sushi to nie tylko surowa ryba
    ja nawet wolę z pieczonym łososiem czy tuńczykiem mniamuśne
    Wiem, ale ja ogólnie ryż lubię tylko w zupie :) Sushi mi jakoś nie podchodzi. Natomiast sajgonki bardzo lubię.

Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 28 października 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ot i ja po badaniu poronienie samoistne jutro jeszcze beta ale to tylko formalnosc,no coz przykro mi bardzo cos od poczatku szlo nie tak.... a wam zycze szczesliwego rozwiazania pa pa :)

Lucky, megan8, polarmiś, pepapig, bliska77, Andzia33, Olena lubią tę wiadomość

PANI-WIOSNA
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosna przykro mi.
    Ale co? kończysz starania?

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nareszcie mam swojego nowego lapka,huraaaa :D

trzymajcie kciuki za moją wizytę u ginki,dziś godz.ok. 13---ja też trzymam &&& kciuki za wizytę u gin Bozi i wszystkich innych babeczek :)

aaa ostatnio się obkupiliśmy butki na zimę ,bieliznę ,ja torebkę i parę bluzek koszulę z szlafroczkiem (ale taką zwykłą słodką z misiem),jeszcze syn buty musi kupić a jemu się zdecydować ciężko jakie chce ;)

Ciekawe co u Angeli ?

Inesska jak tam zdrówko ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 11:52

Lucky, Reni, megan8, polarmiś, grosza, bliska77, Andzia33, gosia7122, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 1550 1551 1552 1553 1554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ