X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak mowa o facetach (mnichach) to teraz każda chce do wagonu :P a że wagon przepełniony to się pewnie na ich kolana wgramolicie :P
    jasne, jesli sa do rzeczy to bez zadnych oporow ;)

Mango, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chciałam zauważyć, że Caffe ma zerwany kwiat lotosu ;-) w końcu jest w ciąży ahahahah
    no widzisz, a nam kit wciska ze moze jej opasc a ona przeciez nie chce...i takie tam... ;)

Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo to zbereźnice są nieważne że ciasno ale można się poocierać haha
    hahahaha!!! ale w tymm przypadku bylaby korzysc obopolna ;)

Mango, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie nie kiedyś znajomi nazywali moje driny "wszystko jedno" bo po dówch trzech człowiek był dętka ;-) i było mu wszystko jedno
    ae teraz grzecznie w szklance pół cm whisky i reszta coli to co to jest
    prawie nic haha nieźle się porobiło
    grosza wrote:
    Reni ale to był widocznie taki siarczysty drin :D
    no bo jak mój kolega robi driny tzw bomby to tam jest pół na pół i po jednym leżysz i kwiczysz

Mango, caffe, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pomyślałam
    na kanapkę z mnichami.. oni zdrowi odżywieni
    Bursztyn wrote:
    hahahaha!!! ale w tymm przypadku bylaby korzysc obopolna ;)

Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa jak tak to spoko ... zaczynam pić ;-) i szamać co popadnie.. dla odmiany od piątku jechałam na śledziach na śniadanie i kolacje a na obiad rosół , do picia cola ...to się nazywa urozmaicone menu
    Przed ciążą miałam podobne menu :P

Ale pepsi czasami piję, czy np. sprite. Lekarz mi pozwolił to pić, poza tonikiem, bo on ma w sobie jakiś składnik, który powoduje skurcze.

Powiedział, ze mogę jeśc co chcę, poza surowym mięsem. Nawet ser pleśniowy i ryby mogę od czasu do czasu zjeść. Powiedział zeby nie przesadzać z ograniczeniami. No to nie przesadzam :P wino i drinki piję oczami :P resztę zjadam ;P

Dobrze, że u mnie dzisiaj będzie rosół, bo zrobiłabyś mi smaka :P Mam jakiegoś wiejskiego kuraka i warzywa z działki więc zapach i smak chyba będzie super :P Nawet vegetę mam swoją :) Ktoś chętny do skosztowania? :)

Reni, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trochę nas rozszyfrowałaś Reni ;) Pocieranie jest ok :)

caffe, Reni, pepapig lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chciałam zauważyć, że Caffe ma zerwany kwiat lotosu ;-) w końcu jest w ciąży ahahahah
    Musiałas wszystkim powiedzieć? :P

Mango, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Przed ciążą miałam podobne menu :P

Ale pepsi czasami piję, czy np. sprite. Lekarz mi pozwolił to pić, poza tonikiem, bo on ma w sobie jakiś składnik, który powoduje skurcze.

Powiedział, ze mogę jeśc co chcę, poza surowym mięsem. Nawet ser pleśniowy i ryby mogę od czasu do czasu zjeść. Powiedział zeby nie przesadzać z ograniczeniami. No to nie przesadzam :P wino i drinki piję oczami :P resztę zjadam ;P

Dobrze, że u mnie dzisiaj będzie rosół, bo zrobiłabyś mi smaka :P Mam jakiegoś wiejskiego kuraka i warzywa z działki więc zapach i smak chyba będzie super :P Nawet vegetę mam swoją :) Ktoś chętny do skosztowania? :)
    ale chyba nie surowe ryby?
    Dziwie sie troche co do sera plesniowego, bo np.w UK zabraniaja ze zwgledu na bakterie- listeria.

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie pomyślałam
    na kanapkę z mnichami.. oni zdrowi odżywieni
    Reni, zeby doprecyzowac: mialas na mysli tzw. hmm...sandwich? :P ;)

Mango, Reni, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale chyba nie surowe ryby?
    Dziwie sie troche co do sera plesniowego, bo np.w UK zabraniaja ze zwgledu na bakterie- listeria.
    Powiedział, ze od czasu do czasu sushi mogę zjęść, ale nie lubię. Natomiast co do sera plaeśniowego powiedział, że od czasu do czasu mogę. Zresztą są sery pleśniowe robione z mleka pasteryzowanego, więc zagrożenia nie ma.

Ja ser pleśniowy czasami w sałatkach jadałam, ogólnie nie kupuję.

Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam sery plesniowe - mogłabym na nich jechać w nieskończoność...:)

Mnie też już pomału kwiat lotosu opada - jak i inne kwiaty również...;) MOże też spróbuję z tymi mnichami...trzeba się jakoś ratować...;)

Ja jutro też na przegląd - mam nadzieję, że jestem po pięknej owulacji z płynem w zatoce i w ogóle och i ach...;)

Mango, Reni, Lucky, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Reni, ale ja ide sprawdzac ciagle jeszcze stare jajca, tzn. ich brak;-)...mam nadzieje...w kazdym badz razie przygotowuje mojego M ze moze byc wiecej "kropeczek";-)
    no i ja tez wsiadam do pociagu czy czegos tam z pierdolonymi mnichami tybetanskimi, cos mi sie zdaje ze przekrecilam...
    Reni wrote:
    Viola a Ty się nie martw na zapas :-)
    Idz do gina po wiadomości o nowych jajach .. o tym co było w kwietniu już staraj się nie myśleć
    czekamy na Twoją ciążę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 11:26

Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Boziu, oczywiscie ze bedziesz miala mnostwo plynu w zatoce, cudne cialko zolte itd. to tak jak ja!! ;-)
    Bozia3 wrote:
    Ja uwielbiam sery plesniowe - mogłabym na nich jechać w nieskończoność...:)

Mnie też już pomału kwiat lotosu opada - jak i inne kwiaty również...;) MOże też spróbuję z tymi mnichami...trzeba się jakoś ratować...;)

Ja jutro też na przegląd - mam nadzieję, że jestem po pięknej owulacji z płynem w zatoce i w ogóle och i ach...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 11:29

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sushi to nie tylko surowa ryba
    ja nawet wolę z pieczonym łososiem czy tuńczykiem mniamuśne
    caffe wrote:
    Powiedział, ze od czasu do czasu sushi mogę zjęść, ale nie lubię. Natomiast co do sera plaeśniowego powiedział, że od czasu do czasu mogę. Zresztą są sery pleśniowe robione z mleka pasteryzowanego, więc zagrożenia nie ma.

Ja ser pleśniowy czasami w sałatkach jadałam, ogólnie nie kupuję.

Lucky, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie
    z jednej strony lekki dystans pomaga na głowę,a z drugiej tęsknię i np taka afirmacja Reni dla Cafe bardzo się przydaje na rozładowanie napięcia przedowulacyjnego

lecę z Clo, jajniki chyba już oswojone, w poniedziałek usg w celu podejrzenia nabiału

Violu trzymam za dużą liczbę ciałek żółtych (nadal mam chrapkę na jedno z Twoich piecioraczków)
    Boziu, pięknie działaliście więc szanse ogromne, wykres bombowy, teraz tylko niech usg pokaże to co chcemy usłyszeć
    Reni razem z Mango dyszymy Ci za plecami, uff jak bardzo chciałabym żeby nam się udało

Cafe- lotos nie lotos, najważniejsze że masz humor i taktykę dopracowaną po mistrzowsku, jak już zajdę, to będę brać przykład

pozdrawiam Was wszystkie

caffe, Reni, megan8, bliska77, Andzia33, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale sushi to nie tylko surowa ryba
    ja nawet wolę z pieczonym łososiem czy tuńczykiem mniamuśne
    Wiem, ale ja ogólnie ryż lubię tylko w zupie :) Sushi mi jakoś nie podchodzi. Natomiast sajgonki bardzo lubię.

Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 28 października 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ot i ja po badaniu poronienie samoistne jutro jeszcze beta ale to tylko formalnosc,no coz przykro mi bardzo cos od poczatku szlo nie tak.... a wam zycze szczesliwego rozwiazania pa pa :)

Lucky, megan8, polarmiś, pepapig, bliska77, Andzia33, Olena lubią tę wiadomość

PANI-WIOSNA
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosna przykro mi.
    Ale co? kończysz starania?

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nareszcie mam swojego nowego lapka,huraaaa :D

trzymajcie kciuki za moją wizytę u ginki,dziś godz.ok. 13---ja też trzymam &&& kciuki za wizytę u gin Bozi i wszystkich innych babeczek :)

aaa ostatnio się obkupiliśmy butki na zimę ,bieliznę ,ja torebkę i parę bluzek koszulę z szlafroczkiem (ale taką zwykłą słodką z misiem),jeszcze syn buty musi kupić a jemu się zdecydować ciężko jakie chce ;)

Ciekawe co u Angeli ?

Inesska jak tam zdrówko ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 11:52

Lucky, Reni, megan8, polarmiś, grosza, bliska77, Andzia33, gosia7122, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 1550 1551 1552 1553 1554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ