35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:no tak wyszlo, same chrzty ostatnio...
Pomarancze sa ciezkostrawne, moze dlatego..
Zrob sobie ryz po tajsku jesli lubisz pikantne z dodatkiem lekko slodkiego. I dobrze podziala na jelita
Ryż lubię, ale w zupie tylko
Mango lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Popiłam mleka dla złagodzenia. Zmniejszyłam dawkę tej nospy, bo inaczej to bym sobie bardziej zaszkodziła niż pomogła.
Ryż lubię, ale w zupie tylko
caffe lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale chyba nie popilas pomaranczy mlekiem? wtedy rewolucja w jelitach gwarantowana
ale ja lubie sok pomarańczowy z dodatkiem mleka. To jest jedyna forma w jakiej przyswajam ten sok, bo samego nie mogę. Z wódką mi się kojarzy
Mango lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegan, moja niedoszla corcia (do osmego miesiaca lekarz za kazdym razem twierdzil ze bedzie dziewczynka) tez miala byc Milena - bo mozna mowic Mili, Milka, ale rowniez i Lena.
Mi sie podoba.
Mojej Milce w 8 miesiacu wyrosl pisiorek.
Wszystkie pozdrawiam.Mango, megan8, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczęta;-) od dzisiaj zaczynamy przeglady jajowo-techniczne. Ja ide na pierwszy rzut i boje sie rozczarowania, ze np. nie pekly mi jaja lub sie po prostu wchlonely i nic nie bedzie w tym cyklu, no ale wole to wiedziec niz napalac sie na ciaze a wredna @ i tak przylezie.
Pozdrowka dla wszystkich babeczek...pamietajcie ze pracujemy tylko 4 dni w tym tygodniu, hurrrraaaa!Mango, bliska77, polarmiś, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Caffe, jestes w domciu czy poszlas do pracy? Mam nadzieje ze olalas wszystko i dbasz o siebie!
caffe wrote:Trzymam kciuki i czekam na wieści od dziewczyn, które mają dzisiaj wizytę u gina.
Miłego dnia i powodzeniacaffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Caffe, jestes w domciu czy poszlas do pracy? Mam nadzieje ze olalas wszystko i dbasz o siebie!
Pracuje trochę z domu, więc nie są pozostawieni sami sobie ci w pracy.bliska77, megan8, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:no, masz szczescie! pozniej jak sie uspokoi to faktycznie mozesz wrocic do pracy ale na razie olej wszystko i wszystkich...
ale w tym tygodniu na pewno nie wrócę. Nawet jeśli cudem nie będę plamiła, to i tak będę leżała.
Boże, jak ja bym chciała żeby te plamienia się już skończyły.Mango, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:moja ginka przyjmuje od 16 godz, ale chyba pojade do domu sie umyc i pojde jak zawsze na koniec przyjmowania czyli gdzies na 19. Nie wiem jeszcze jak mi sie pouklada dzien, ale przebieram nozkami;-)
Czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebiebliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wierze Ci, ale najwazniejsze ze z dzidzia pomimo plamien jest ok
caffe wrote:Zobaczymy jak się sytuacja będzie rozwijałaale w tym tygodniu na pewno nie wrócę. Nawet jeśli cudem nie będę plamiła, to i tak będę leżała.
Boże, jak ja bym chciała żeby te plamienia się już skończyły.caffe, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:wierze Ci, ale najwazniejsze ze z dzidzia pomimo plamien jest ok
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość