35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane moje u nas dziś raz pada raz świeci słońce
Caffe mam nadzieję,że dziś mniej plamisz
PAni Wiosna niestety to o czym pisze może potwierdzić tylko lekarz poprzez badanie. Ja poroniłam bardzo wcześnie ale dwa razy coś ze mnie wyleciało jak u Polarmisia tak jakby kawałek płuca a ten ostatni raz w sierpniu miałam obfitsze krwawienie ale nic innego nie zauważyłam, wiedziałam po becie no i po krwawieniu,że już jest po wszystkim.
ANgela już od wczoraj cieszy sie swoją Lenką ale super
Dobrej spokojnej niedzieli Wam kochane moje życze
Lucky, malgos741, Mango, caffe, samira, megan8, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
-
PANI-WIOSNA wrote:polarmis,przepraszam ze tak dopytuje moje wygladalo jak kijanka dlugie i podluzne i przezroczyste,co to moglobyc w takim razie gryze sie od wieczora az mnie glowa rozbolala, a brzuch mnie dalej boli ,lekko krwawie chyba by przeszlo jakby bylo po wszystkim tak sobie mysle nigdy nie mialam poronienia
caffe lubi tę wiadomość
-
Dzięki Lucky - jakoś się trzymam chociaż @ nie odpuszcza
Tym razem nie wpadłam w czarną dziurę, bo zaczęłam kombinować przed wizytą u gin z badaniami. Jutro pędzę do laboratorium, a we wtorek do gin. Okropnie się boję co mi napiszą tak czarno na białym. Koniec złudzeń - czas na fakty
Lucky wrote:Mango jak się masz?
wspieram wszystkie
przepraszam że mnie mało, ale muszę nabrać dystansu, ostatnio mnie poniosło, a nie mam tego jak zwalić na hormony ciążowe
na razie przynajmniej
pozdrawiam mocnocaffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
No a my w końcu kupiliśmy dwie lampy do dużego pokoju brązowe z kryształkami i bardzo się z tego cieszę.
Dziś robiłam kilka słoików z dynią.
W swerze staranek to nie mam zbytnich nadziei bo już długo trwa...caffe, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
odreagowałam stres na działce
wczoraj spędziłam cały dzień z grabiami
jak nigdy nie mogli mnie zagonić do pracy tak wczoraj sama poszłam zagrabić liście
musiałam się wyżyć rozruszać mięśnie
ale pomogło
Caffe nie pytam jak się czujesz, bo pewnie masz już dość tych pytań
życzę wszystkim miłego wiosennego dnia
witaj wiosno na pokładzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 13:05
Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witajcie
odreagowałam stres na działce
wczoraj spędziłam cały dzień z grabiami
jak nigdy nie mogli mnie zagonić do pracy tak wczoraj sama poszłam zagrabić liście
musiałam się wyżyć rozruszać mięśnie
ale pomogło
Caffe nie pytam jak się czujesz, bo pewnie masz już dość tych pytań
życzę wszystkim miłego wiosennego dnia
witaj wiosno na pokładzie
To fajnie, że chociaż trochę odreagowałaś stresy. Taka praca fizyczna jest czasami oczyszczająca. Ja zawsze powtarzam, że lepiej być styranym fizycznie niż psychicznie.Mango, bliska77, Reni, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak mi teraz przyszlo do glowy 7 pazdziernika zrobilam 1 testi byl ujemny czyli hcg bylo malo bo dopiero 14 wyszly dwie kreski i potem beta z krwi.Moze rzeczywiscie to bardzo wczesna ciaza inny termin niz mysle ale czy to mozliwe aby owulacja sie az o 10 dni przesunela??
krew sie uspokoila prawie wcale ale po wczorajszym to nie wiem czy to dobry znak
bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
PANI-WIOSNA -
Polarmisiu na wszelki wypadek może jednak podziałaj - nawet bez jajka...a nóż się skryło gdzieś - a ta pani ginekolog ma problem z odnalezieniem jajników, to może jajko też przegapiła....
Mango, bliska77, Lucky, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie prowadzilam zadnych wykresow trafilam tu wczoraj przypadkiem,zawsze czyjes doswiadczenia sa pewniejsze niz suche definicje prawda?
ciaza sie nam "przytafila" prawie przypadkiem,tak pisze bo nie myslelismy ze sie uda, a jednak los splatal nam figla, i szkoda ze wszystko idzie w nicosc bo ja juz drugi raz nie sprubuje,przezylam to cięzko i dalej sie denerwuje bo usg zrobie jutro, a objawy znikly, watpie ze to przypadek ale poco gdybac, jutro sie dowiem napewnoLucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
PANI-WIOSNA