35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cafe a mówiłam że będzie dobrze, tylko uważaj na siebie i pisz na bierząco.
przytulam i ściskam leciutko na szczęście.
caffe, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja jak miałam samoporonienie to ze mnie chlusnęło i miałam obfity okres a nie plamienie.
Ginek mówił że to gołym okiem nie jest do zobaczenia czy zarodek wyleciał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 20:52
caffe lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe wrote:Pierdolca można dostać z tego wszystkiego.
caffe, Mango lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Powiem Ci Cafe, ze Cie podziwiam. Przeciez to jest jakis koszmar to zycie w niepewnosci. Wiesz ze z dzidzia jest ok, a i tak sie denerwujesz z powodu tych krwawien, ale moze to jest taka Twoja uroda bycia w ciazy. Cudne musialo byc uczucie kiedy slyszalas bicie serduszka:-)
caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Ja jak miałam samoporonienie to ze mnie chlusnęło i miałam obfity okres a nie plamienie.
Ginek mówił że to gołym okiem nie jest do zobaczenia czy zarodek wyleciał.megan8 lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Powiem Ci Cafe, ze Cie podziwiam. Przeciez to jest jakis koszmar to zycie w niepewnosci. Wiesz ze z dzidzia jest ok, a i tak sie denerwujesz z powodu tych krwawien, ale moze to jest taka Twoja uroda bycia w ciazy. Cudne musialo byc uczucie kiedy slyszalas bicie serduszka:-)
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Ja zazwyczaj nie lubie pisac rzeczy typu bedzie dobrze, kiedy sytuacja jest niepewna lub trzymam za zielona kropke kiedy widac golym okiem spadek temperatury itd, itp ale za Ciebie Caffe trzymam kciuki caly czas i nawet sie modle, bo tak daleko juz doszlas... udalo sie wam doprowadzic do spotkanie jajuszka z zolnierzykiem, udalo sie zagniezdzic, serduszko bije wiec teraz dzidzia musi byc dzielna!
caffe, pepapig, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Ja zazwyczaj nie lubie pisac rzeczy typu bedzie dobrze, kiedy sytuacja jest niepewna lub trzymam za zielona kropke kiedy widac golym okiem spadek temperatury itd, itp ale za Ciebie Caffe trzymam kciuki caly czas i nawet sie modle, bo tak daleko juz doszlas... udalo sie wam doprowadzic do spotkanie jajuszka z zolnierzykiem, udalo sie zagniezdzic, serduszko bije wiec teraz dzidzia musi byc dzielna!
to jest budujące dla mnie, bo ja mam chyba mało siły...
Jeszcze raz Ci dziękuję za to co napisałaś, wzruszyłam się, naprawdępolarmiś, pepapig, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Można zobaczyć, zależy na jakim etapie ciąży jest poronienie. Gdy zarodek ma ze 3 mm to można nie zauważyć, ale jak ma więcej niż 1 cm, to już raczej da się to zrobić.
caffe lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
wiesz dzisiaj bylam na takiej malej pielgrzymce w towarzystwie ok.10 osob i ksiadz namaszczal nas olejkiem radosci i powiedzial ze namaszczenie to moze przyniesc wiele dobrego ale kazdy dostanie tyle ile ma wiary....i caly czas mam w glowie jego slowa......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 21:22
caffe, malgos741, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe miałam do Ciebie napisać, ale widzę, że tutaj napisałaś jak sytuacja się przedstawia,.
Dobrze, że serduszko maluszka bije, silny dzieciaczek. Trzymam za Was kciuki.
Osobiście nie słuchałabym tego lekarza, by nie przesadzić z leżeniemMnie przekonuje teoria, że jak się leży, to nie naraża się macicy na niepotrzebne wstrząsy, jakieś nieprzewidziane ruchy, potknięcia itp. przynajmniej na początku ciąży. Wypoczywaj ile się da.
I życzę Ci niech się wreszcie ta niepewność i stres skończą, a dzidziuś zadomowi się w Twoim brzuchu na dobre, bez żadnych nieprzyjemnych przygód już.polarmiś, caffe, malgos741, grosza, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Viola wrote:wiesz dzisiaj bylam na takiej malej pielgrzymce w towarzystwie ok.10 osob i ksiadz namaszczal nas olejkiem radosci i powiedzial ze namaszczenie to moze przyniesc wiele dobrego ale kazdy dostanie tyle ile ma wiary....i caly czas mam w glowie jego slowa......
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:caffe miałam do Ciebie napisać, ale widzę, że tutaj napisałaś jak sytuacja się przedstawia,.
Dobrze, że serduszko maluszka bije, silny dzieciaczek. Trzymam za Was kciuki.
Osobiście nie słuchałabym tego lekarza, by nie przesadzić z leżeniemMnie przekonuje teoria, że jak się leży, to nie naraża się macicy na niepotrzebne wstrząsy, jakieś nieprzewidziane ruchy, potknięcia itp. przynajmniej na początku ciąży. Wypoczywaj ile się da.
I życzę Ci niech się wreszcie ta niepewność i stres skończą, a dzidziuś zadomowi się w Twoim brzuchu na dobre, bez żadnych nieprzyjemnych przygód już.
To wszystko już wieszZamierzam leżeć i trzymac się swojego gina. Też już bym chciała, żeby to napięcie się skończyło, ale ono chyba nieprędko się skończy
.
malgos741, Matylda36 lubią tę wiadomość