X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrej nocy spokojnej i pamietajcie o zmianie czasu :) :) :)
    Caffe, Oleńka,PAni Wiosna pamietam <3 <3 <3

caffe, pepapig, bliska77, malgos741, megan8, Olena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane dobrej nocy spokojnej i pamietajcie o zmianie czasu :) :) :)
    Caffe, Oleńka,PAni Wiosna pamietam <3 <3 <3
    Ty też śpij spokojnie :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 27 października 2013, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie spie.....bylam sie kapac i wypadl mi maly przezroczysty glut-przepraszam za skojarzenie ale nie moge przyjac do wiadomosci ze to moglobyc dziecko?????? podluzny wielkosci malej fasolki,ale rozerwany,zadne jajo,jakby cienka blonka,policzylam wedlug okresu 7 tydzien by byl, Boze czy to poronienie?????? krew dalej jest nic mnie nie boli wrecz czuje sie swietnie,gdyby bylo to w toalecie to nawetbym nie zauwazyla,teraz tak strasznie zaluje ze polazlam do tej wanny bo wolabym tego nie widziec, co to moglobyc jesli nie..........wybaczcie za dosadnosc ale jestem zalamana,nie moge s nawet zasnac a bylam dobrej mysli

bliska77, caffe, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

PANI-WIOSNA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani wiosno trzymaj się dzielnie, cokolwiek by się działo. Chciałabym napisać będzie dobrze ale nie mam takiej mocy więc odwagi Ci życzę i ściskam każdą z Was dziewczyny.. ..

malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Pani Wiosno, mialam podobnie jakies dwa tygodnie temu, tylko gluty byly dwa...ale nie chcialam o tym pisac ....po prostu bylam tutaj nieobecna
    Milego dnia dziewczyny, Caffe pisz co u Ciebie

grosza, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe nie trać pozytywnej siły :)

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny wyspana jak nigdy.
    Pani wiosno nie wydaje mi się że ten glut to był zarodek ale moge się mylić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 08:12

caffe lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie ciesze ze Caffe slyszala serduszko! To daje sile do naszych staran.

Pani Wiosno - mnie tez sie nie wydaje ze to zarodek.
    Plamisz czy teraz juz krwawisz konkretnie?
    Bo jesli sie krwawi przy zwyklej miesiaczce to tym bardziej przy poronieniu.

Skonczyl mi sie darmowy abonament premium.
    Chyba od nastepnego miesiaca sobie wykupie.

caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeden zarodek ten z przed 9 lat wygladal jak razowa morwa - byl bardziej juz rozwiniety a ten z przed 5 miesiecy byl jak kawaleczek pluca . Sorry za opis z rana .

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny
    Wszystkim niepewnym życzę powodzenia i spokoju ducha.....

Polarmisiu - żel Conceive Plus kupisz najtaniej w drogeriach Super Pharm - jeśli takowe masz w okolicy. Na jeden cykl wystarczy to mniejsze opakowanie- masz tam 3 aplikatory - czyli na 3 bzykoserca. I to w tych drogieriach kosztuje 29 zł - a na promocji udawało mi się kupić jeszcze taniej. Ta większa tuba kosztuje ponad 60 zł i nie ma aplikatorów jednorazowych - tylko stosujesz - ile wciśniesz tyle masz...:)
    To nie jest żadne cudo rozpłodowe - natomiast daje uczucie przyjemne i nawilża. Mnie po clo się to przydaje.

bliska77, polarmiś, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosno, ja nadal obstaję przy tym żeby udać sie do szpitala na ostry dyżur. Bo zastanawia mnie to co napisałaś, że było coś widać na jajniku. Jeśli tam umiejscowiła się ciąża, to jest to niebezpieczne.

Ja staram się nie panikować, co nie oznacza, ze się nie denerwuję. Ale jak widzę coś niepokojącego, niestandardowego to dzwonię do gina lub tak jak wczoraj po prostu pojechałam do szpitala. I wiadomo, przy tak wczesnej ciąży nie ma się co spodziewać, ze wszyscy staną na nogi będą dziecko ratować, ale przynajmniej sprawdzą jak sprawa wygląda.
    Mnie wczoraj przyjęli bardzo dobrze. Lekarz nie odstąpił mnie na krok gdy czekaliśmy na zwolnienie się sali z usg. Porozmawialiśmy na korytarzu i jeszcze mnie przepraszał, ze musimy czekać.
    Na koniec zapytał mnie czy mam jakieś zastrzeżenia co do przebiegu wizyty i czy jestem zadowolona z obsługi.
    Dodam jeszcze, ze na izbie przyjęć miała mnie najpierw przyjąć położna i kazali mi chwilę czekać bo musiała wyjść do pacjentki. Czekałam może z 7 minut i jej nie było, więc przyszedł lekarz i powiedział, ze on mnie przyjmie bo nie mogę tak długo czekać.

Także Wiosno, nie obawiaj się wizyty. Płacisz na opiekę zdrowotną, więc Ci się ona należy jak psu micha.

Co dzisiaj u Ciebie?

bliska77, Lucky, malgos741, grosza, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak czekałam na @ i robiłam USG w okresie jej potencjalnego wystąpienia - to też miałam w opisie, że mam w jajniku coś. To coś - to ciałko żółte- pozostałość po jaju, które pękło przy owulacji i okazuje się, że zawsze tak jest i to jest prawidłowo - ono potem we wczesnej ciąży coraz bardziej zanika, ale na początku jest. A pęcherzyk ciążowy widoczny jest w macicy. Skoro nie był widoczny u Wiosny - to mogła to być bardzo bardzo wczesna ciąża z niewidocznym pęcherzykiem i ciałkiem żółtym w jajniku i tak jest prawidłowo na początku - po prostu trzeba się badać znowu później i sprawdzać betę - no ale to już każda wie

caffe, Lucky, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja jak czekałam na @ i robiłam USG w okresie jej potencjalnego wystąpienia - to też miałam w opisie, że mam w jajniku coś. To coś - to ciałko żółte- pozostałość po jaju, które pękło przy owulacji i okazuje się, że zawsze tak jest i to jest prawidłowo - ono potem we wczesnej ciąży coraz bardziej zanika, ale na początku jest. A pęcherzyk ciążowy widoczny jest w macicy. Skoro nie był widoczny u Wiosny - to mogła to być bardzo bardzo wczesna ciąża z niewidocznym pęcherzykiem i ciałkiem żółtym w jajniku i tak jest prawidłowo na początku - po prostu trzeba się badać znowu później i sprawdzać betę - no ale to już każda wie
    Zgadza się Boziu, ale Wiosna miała i @ i owu wczesniej niż ja więc to nie jest już wczesna ciąża w rozumieniu zobaczenia jej na usg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 09:41

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu dzieki, poszukam takiej apteki , mam nadzieje ze nie bedzie mnie obslugiwal mlody aptekarz, troche w tym aspekcie jestem staroswiecka.

Lucky lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe koleżanki i stałe bywalczynie
    Cafe mocno trzymam kciuki!
    Boziu kciuczę za super owulację z pozytywnym zakończeniem
    pamiętam, ze za chwilę godzina zero dla Angeli - cudowny dzień na poród, cała przyroda się cieszy
    Mango jak się masz?
    Skuterku, dziękuję za dobre słowa
    Grosza co u Ciebie?
    wspieram wszystkie
    przepraszam że mnie mało, ale muszę nabrać dystansu, ostatnio mnie poniosło, a nie mam tego jak zwalić na hormony ciążowe ;)
    na razie przynajmniej
    pozdrawiam mocno

caffe, malgos741, grosza, megan8, Andzia33, angela lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Boziu dzieki, poszukam takiej apteki , mam nadzieje ze nie bedzie mnie obslugiwal mlody aptekarz, troche w tym aspekcie jestem staroswiecka.
    W tych drogeriach bierzesz to z półki samoobsługowej, tam gdzie są teztesty ciążowe - o nic nie musisz prosic....bierzesz sobie do koszyczka i do kasy idziesz..a tam już sobie odpowiednią osobę do obsługi wybierasz...:)

Lucky, Mango, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky dzięki za wsparcie i pamięć :) Nie dystansuj się za bardzo, bo my tu wszystkie takie same...;)

Lucky lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 27 października 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh i czy myslisz ze u ciebie bylo poronienie????
    czuje sie dobrze ,plamie tak jak bylo i poczekam na swoja pania gin czyli do jutra, nasz szpital nazywany jest "rzeżnia', jest zadluzony i zwolnili 70 % zalogi nie mam poprostu zaufania do tych ludzi ,beta napewno spadla bo objawy znikaja

Lucky lubi tę wiadomość

PANI-WIOSNA
  • promyk Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu wejdz na stone internetowa przedciaza.pl masz tam zel w tubce 75 ml oraz do wyboru 8 aplikatorow za 69 zl + koszt przesylki. Szybko i dyskretnie dostarcza do domu. Jesli zainteresujesz sie tym sklepem to nie polecam testow owl.-za miala czulosc.
    Czesc dziewczyny.
    U mnie konczy sie @ i czekam na mojego zapylacza

Lucky, malgos741, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 27 października 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmis,przepraszam ze tak dopytuje moje wygladalo jak kijanka dlugie i podluzne i przezroczyste,co to moglobyc w takim razie gryze sie od wieczora az mnie glowa rozbolala, a brzuch mnie dalej boli ,lekko krwawie chyba by przeszlo jakby bylo po wszystkim tak sobie mysle nigdy nie mialam poronienia

Lucky lubi tę wiadomość

PANI-WIOSNA
‹‹ 1545 1546 1547 1548 1549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ