wróciłam...ginka jak zwykle ochy i achy - że mam dobre owulacje...no i endo - 1,69 cm
Na dzień dzisiejszy -jedno ciałko żółte z płynem z lewego jajnika, reszta wchłonięta - czyli wszystko według planu...

Dupka mam zażywać - jeśli się upieram 1x1 przez 10 dni od dzisiaj....
Czekam na koniec cyklu - jeśli przyjdzie @, to szykuję się na laparo....w związku z tym już teraz po Wszystkich Świętych muszę zrobić posiew z pochwy, żeby jakby co - to zdążyć podleczyć. Jeśli wyjdzie posiew dobrze, to mam zrobić pozostałe wskazane badania i już do niej nie przychodzić na początku kolejnego cyklu - bo i tak sobie mnie obejrzą dokładnie na laparo....Potem, jeśli nie zajdę -a jajowody okażą się drożne lub je przeczyszczą - mam podejść do inseminacji, ale tylko raz - według niej nie ma sensu robić ich kilka...no i jeśli dalej nic - mogę myśleć o in vitro....- wszystko mi to ładnie opisała - i poleciła klinikę w Wawie - Novum czy jakoś tak...podobno najbardziej etyczna, jeśli chodzi o in vitro i z jej wieloletniego doświadczenia - poleca właśnie tą. Absolutnie nie robić w Krakowie..W tym Novum podobno jest najbardziej etycznie i najmniej naciągają na kasę, dodatkowe wycudowane badania i inne dyrdymały..... - to oczywiście jej opinia i nie chce tu niczego reklamować....
To tyle
Jeśli chodzi Viola o Twoje leki - to pokazałam jej karteczkę z nazwami - powiedziała, że obydwa możesz zażywać...