35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Ech Mango ,ludzie dowiaduja sie gorszych rzeczy o swoim stanie zdrowia ,poprostu usun tego jebanego miesniaka ,idz do dobrego Gina i daj wam jeszcze szanse moze dwie,nikt nie obiecywalze bedzie latwo.Dziewczyny z Poznania sie nie poddaja!!!!!!!!!!!!!no ewentualnie zostal ci pociag pierdolonych mnichow,ale z tym do Reni
podoba mi sie Twoj post
I zgadzam sie w 100% czasem trzeba dosadnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 21:28
anna maria, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja za to jutro do ginka zobaczymy co powie, a odnośnie ginekologów Mango to też chodziłam do jednego 1,5 roku na fundusz do du..., żadnych badań z krwi tylko zrobił mi hsg, badanie nasienia i badanie na wrogi śluz 4dni po owulce gdzie robi się w dniu owulacji. Więc wolałam skonsultować się z innym ginkiem no i w ciągu dwóch tygodni wiedziałam co mi jest, dostałam leki i jestem pod ścisłą kontrolą we wrześniu byłam aż 5 razy.
samira, bliska77, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:oj, no powiedz dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 21:40
grosza, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:oj jutro bo dziś padam a troszkę mi smutno bo moja bratanica(córka właśnie mojego śp.brata) jutro z rana wyjeżdża szukać pracy do Anglii,na szczęście ma lokum i nie będzie sama a z przyjaciółmi ,ale nie wiem jaka miejscowość ,chyba niedaleko Londynu ...
kciuki za bratanice, da sobie rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 21:42
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku raczej popołudniu bo z rańca lecę do dentysty a potem jeszcze muszę z dokumentem do PUP lecieć a i wyniki odebrać bo wyprosiłam u ginki a zrobiłam dziś bo i tak @ mam wywołać luteinką a mam zrobić zaczym zacznę ją stosować więc zrobiłam je dziś ...resztę napiszę jutro
grosza, caffe, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu ja pytałam, czy będziesz badać progesteron, a nie zażywać...bo jestem ciekawa czy przypadkiem okaże się, że jednak owulka była...z nieistniejących jajników..
Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Czego czlowiek nie przeczyta to zmysli:-). Nie wiem czy warto badac bo ktory to 7 dzien od owulacji? Masz jakis pomysl, bo moge zbadac czemu nie ale kiedy.
bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co się dzieje z ovu.. gdzie nie kliknę pojawia się przepraszamy strona chwilowo niedostepna
macie tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 09:34
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Jesteśmy w domku od poniedziałku - córeczka zdrowa ważyła 3300, mierzy 54cm - jest cudna!
Pozdrawiamy forumowe ciocie
Mamusia w trochę gorszej formie niż córeczka....Bursztyn, caffe, bliska77, Reni, Lucky, Andzia33, polarmiś, Mango, samira, inessa, anna maria, gosia7122, anek42, megan8 lubią tę wiadomość