35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
heheheheanna maria wrote:Ech Mango ,ludzie dowiaduja sie gorszych rzeczy o swoim stanie zdrowia ,poprostu usun tego jebanego miesniaka ,idz do dobrego Gina i daj wam jeszcze szanse moze dwie,nikt nie obiecywalze bedzie latwo.Dziewczyny z Poznania sie nie poddaja!!!!!!!!!!!!!no ewentualnie zostal ci pociag pierdolonych mnichow,ale z tym do Reni
podoba mi sie Twoj post 
I zgadzam sie w 100% czasem trzeba dosadnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 21:28
anna maria, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja za to jutro do ginka zobaczymy co powie, a odnośnie ginekologów Mango to też chodziłam do jednego 1,5 roku na fundusz do du..., żadnych badań z krwi tylko zrobił mi hsg, badanie nasienia i badanie na wrogi śluz 4dni po owulce gdzie robi się w dniu owulacji. Więc wolałam skonsultować się z innym ginkiem no i w ciągu dwóch tygodni wiedziałam co mi jest, dostałam leki i jestem pod ścisłą kontrolą we wrześniu byłam aż 5 razy.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyoj jutro bo dziś padam a troszkę mi smutno bo moja bratanica(córka właśnie mojego śp.brata) jutro z rana wyjeżdża szukać pracy do Anglii,na szczęście ma lokum i nie będzie sama a z przyjaciółmi ,ale nie wiem jaka miejscowość ,chyba niedaleko Londynu ...Bursztyn wrote:oj, no powiedz dzisiaj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 21:40
grosza, nick nieaktualny, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no doooobraa.....niech bedzie jutro, ale ranosamira wrote:oj jutro bo dziś padam a troszkę mi smutno bo moja bratanica(córka właśnie mojego śp.brata) jutro z rana wyjeżdża szukać pracy do Anglii,na szczęście ma lokum i nie będzie sama a z przyjaciółmi ,ale nie wiem jaka miejscowość ,chyba niedaleko Londynu ...

kciuki za bratanice, da sobie rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 21:42
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku raczej popołudniu bo z rańca lecę do dentysty a potem jeszcze muszę z dokumentem do PUP lecieć a i wyniki odebrać bo wyprosiłam u ginki a zrobiłam dziś bo i tak @ mam wywołać luteinką a mam zrobić zaczym zacznę ją stosować więc zrobiłam je dziś ...resztę napiszę jutro
grosza, caffe, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzego czlowiek nie przeczyta to zmysli:-). Nie wiem czy warto badac bo ktory to 7 dzien od owulacji? Masz jakis pomysl, bo moge zbadac czemu nie ale kiedy.Bozia3 wrote:Polarmisiu ja pytałam, czy będziesz badać progesteron, a nie zażywać...bo jestem ciekawa czy przypadkiem okaże się, że jednak owulka była...z nieistniejących jajników..

Lucky, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No wypadałoby w sobotę, ale to 2 listopad, więc kicha...może w poniedziałek 4 .XI? chyba, że tempka całkiem spadnie....?polarmiś wrote:Czego czlowiek nie przeczyta to zmysli:-). Nie wiem czy warto badac bo ktory to 7 dzien od owulacji? Masz jakis pomysl, bo moge zbadac czemu nie ale kiedy.
nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja tak nie mam, ale wiem, ze oni coś robią więc to może stąd te utrudnienia.Reni wrote:co się dzieje z ovu.. gdzie nie kliknę pojawia się przepraszamy strona chwilowo niedostepna
macie tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 09:34
Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Jesteśmy w domku od poniedziałku - córeczka zdrowa ważyła 3300, mierzy 54cm - jest cudna!
Pozdrawiamy forumowe ciocie
Mamusia w trochę gorszej formie niż córeczka....
Bursztyn, caffe, nick nieaktualny, Reni, Lucky, Andzia33, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, gosia7122, anek42, megan8 lubią tę wiadomość