35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia superwielka z ciebie optymistka
Angelo kochana ściskam Cię mocno
Cafe uściski dla ciebie
Ineska do przodu
Aga Bursztyn
Lucky będzie lepiej
Mango -nie poddawaj się !
Dla wszystkich uściski wielgachne
caffe, Andzia33, Bursztyn, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
hejka dziewczyny u mnie też kiepski nastój nie lubię 1 listopada . Ciężko mi stać nad grobem mojego aniołka bo to wszystko wraca do mnie najlepiej to bym się schowała pod kołdrę i nigdzie nie szła.Przepraszam że tak tu napisałam ale do Was można o wszystkim.
Mija mi 4 dzień z clo i jakoś żyję ale nie wiem jak moje jajca.Nie dam rady iść na podgląd bo ginka wyjeżdża ,boję się żeby coś mi się nie narobiło.
Burszty ciekawe co Ciebie się wykluje? Viola nie spinaj się za mocno.
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam .Andzia33, Bursztyn, grosza, caffe, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
a ja zlałam podgląd mimo 2 cyklu z clo odstresowuję się może uda mi się w następnym cyklu skoczyć do gina bo on teraz kiszkowato przyjmuje i musiałabym iść z moim młodym a to mi się nie bardzo uśmiecha
gosia7122 wrote:hejka dziewczyny u mnie też kiepski nastój nie lubię 1 listopada . Ciężko mi stać nad grobem mojego aniołka bo to wszystko wraca do mnie najlepiej to bym się schowała pod kołdrę i nigdzie nie szła.Przepraszam że tak tu napisałam ale do Was można o wszystkim.
Mija mi 4 dzień z clo i jakoś żyję ale nie wiem jak moje jajca.Nie dam rady iść na podgląd bo ginka wyjeżdża ,boję się żeby coś mi się nie narobiło.
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam .Andzia33, gosia7122, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Jak Bursztynku samopoczucie?
jesteś pierwsza na liście,zacznij +
A ze ja jestem panikara z natury, wiec mi daje potrojnie. No ale niczego teraz nie wymysle.
Jesli jutro ani pojutrze nie przyjdzie @ to zapisze sie do lekarza.Andzia33, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku no mam nadzieję że nie będziesz chora
Ja też poważnie zaczęłam myśleć o tym na "m" bo mam czasami takie uderzenia gorąca i w ogóle jakoś mi cieplej ogólnie a może to po clo ...ehh
Tylko proszę nie panikuj bo to zaraźliwe jestAndzia33, samira, Bursztyn, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:hejka dziewczyny u mnie też kiepski nastój nie lubię 1 listopada . Ciężko mi stać nad grobem mojego aniołka bo to wszystko wraca do mnie najlepiej to bym się schowała pod kołdrę i nigdzie nie szła.Przepraszam że tak tu napisałam ale do Was można o wszystkim.
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam .
Idz jednak podgladnac jajka kiedy gin.wroci.
Co do wykluwania, to u mnie jedynie chyba grypa
Andzia33, Lucky, gosia7122, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Bursztynku no mam nadzieję że nie będziesz chora
Ja też poważnie zaczęłam myśleć o tym na "m" bo mam czasami takie uderzenia gorąca i w ogóle jakoś mi cieplej ogólnie a może to po clo ...ehh
Tylko proszę nie panikuj bo to zaraźliwe jest
Andzia33, Lucky, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Andzia, czuje sie dziwnie, chyba jednak jestem przeziebiona.
Ta moja kumpela,co wyszła jej wczoraj ta blada kreska,dzwoni i mówi,że to pewnie nie ciąża ,tylko trzydniówka,bo trzęsie ją zimno i ma rozwolnienie,i ogólnie żle się czuje.Hahaha a ja myślę ,że dziewięciomiesięczówka.Jutro robi pod moim przymusem drugi test,do niej jeszcze nie dociera,że tak się często zaczyna ciąża.Lucky, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andziu, Grosza ściskam wspierająco
nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujecie
trzymajcie się ciepło
Bursztynie... no sama nie wiem. Ważne by nic poważnego chorobowo. serio nie ma szansy na ciązę?????grosza, caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość