35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
za koguty, ginów, dobre sprzęty USG, za niską prolaktynę i za wysoki progesteron...Bursztyn wrote:za Natanki, endo i jajca

nick nieaktualny, Bursztyn, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dobre dobreBozia3 wrote:za koguty, ginów, dobre sprzęty USG, za niską prolaktynę i za wysoki progesteron...

to moze jeszcze za wysokie rezerwy jajowe, dobre zolnierzyki i przyjazny sluz
Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boziu u mnie dziś lekarz powiedział to samo tylko od jutra luteina w ruch.Bozia3 wrote:Lucky u mnie ok - jedno ciałko żółte w lewym jajniku - pozostaje czekanie. Endo dobre..

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dziewczyny, chociaz sie nie udzielałam na forum to cały czas byłam z Wami na bieżąco, pragnę Was zatem poinformowac ,że 21 października przyszła na świat moja córeczka! Mała jest cudna a ja jeszcze dochodzę do siebie...czuję się tak jakby to było moje pierwsze dziecko i tak samo jak przy pierwszym cały świat staje na głowie...jest pięknie...
wenus, anek42, nick nieaktualny, Lucky, grosza, Reni, malgos741, nick nieaktualny, sjoanka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Andzia33, gosia7122, promyk, megan8, Anna1975 lubią tę wiadomość