35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni, wczoraj mialas prawo skopac M skoro cie wkurzyl;-) ja zazwyczaj szturcham mojego w ramie albo cmokam, tak jakbym chciala cos z zebow wyciagnac(gdzies to kiedys wyczytalam) i to najbardziej dziala, fakt ze na chwile, ale gdybym go miala non stop szturchac badz kopac to bylby caly w sincach.....
Reni wrote:no no własnie
zwykle lekko go potrząsam, żeby się wybudził ale nie obudził
a wczoraj było bez litości..
myślalam, że się w pewnym momencie uduszę ze smiechu..raz się zerwał ..co co pyta, bo nie wytrzymałam i oprócz sprzedania kopa ryknęłam na niego ... ..mówie myślałam, że wymiotujesz i się przestraszyłam
a on na to oszalałaś? poszedł dalej spać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 09:11
Reni, inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni ja swojego też posuwam delikatniej lub mocniej w zależności od nastroju, żeby przestał chrapać..
W uczciwy sposób można się trochę wyżyć...
40 - napisz coś więcej - jaka waga, jakie imię itp....
Viola - ja brałam clo 4 cykle - w pierwszym nie działo się nic, w kolejnych - mam zdecydowanie mniej śluzu, a tempki w drugiej fazie mam niższe, niż przedtem - w zasadzie nie dobijam do 37,00 , a wcześniej bez problemu....więc to różnie bywa. Piersi mam też bardziej tkliwe już od razu po owulce....ale przestałam się już tym jarać...jak i innymi mega objawami...Reni, Bursztyn, polarmiś, inessa, caffe, bliska77, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wpisuj temp!!!!!!!!
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku - nie rób mi tego - wpisz tą tempkę - obudziłam się dziś rano i od razu pomyślałam jak tam Twoja tempka...a Ty jej bezczelnie nie wpisujesz...no tak nie można przecież postępować i takie rzeczy nam robić....
Reni, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Hej wszystkim
Jaka mila wiadomosc z samego rana! Gratulacje 40-tko!
Trzymam kciuki za reszte staraczek
U nas cudowna pogoda, po pracy zakupy bo jutro pozamykane
Dobrze ze nie mamy gosci, musze odpoczaąć
Bursztynie - jestes nadal zagadką
jak sie czujesz?inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku - nie rób mi tego - wpisz tą tempkę - obudziłam się dziś rano i od razu pomyślałam jak tam Twoja tempka...a Ty jej bezczelnie nie wpisujesz...no tak nie można przecież postępować i takie rzeczy nam robić....
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia, ja sie nie jaram objawami, bo przeciez dopiero co mialam owulke, tylko pierwszy raz biore Clo i pierwszy raz mam tempke powyzej 37, wiec zaczelam szukac w necie informacji na ten temat, ale nie ma nic no i dlatego was dopytuje zeby sie wlasnie nie jarac.....a cycory nigdy w zyciu mnie tak nie bolaly jak teraz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 09:25
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn to zmierz jeszcze pod pachą tak zwyczajnie....jeśli jesteś przeziębiona, to na zewnątrz też tempka będzie wyższa...
inessa, bliska77, Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
cenna informcja Iwone - zastanawiam się co za wariatka zażywa paracetamol przez całą ciążę...jednorazowy ból czy stan zapalny nie zrobi krzywdy - tak jak piszą w tej notce...więc można zażyć...ale kto normalny faszeruje się paracetamolem przez całą ciążę i po co?
inessa, bliska77, Lucky, Sylwia78 lubią tę wiadomość