X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZeść dziewczyny, stałe bywalczynie oraz nowe, które dołączyły.

Czekam na wieści od Bursztnka :P

Ja wczora wieczorem też byłam na cmentarzu. Popłakałam się tam, ale zaczęłam wcześniej po programie o dzieciach utraconych i inicjatywach rodziców jak te istotki upamiętnić.

Kupiłam dużego znicza z Matką Bożą i Dzieciątkiem i na grobie m dziadków zapaliłam światełko dla Maleństwa, bo ono swojego grobu nie ma.
    Strasznie mnie to wczoraj "rozwaliło" na sam koniec dnia.

Bursztyn, Lucky, Andzia33, inessa, malgos741, megan8, grosza, gosia7122 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki Bursztynku nie zapomniałaś o nas my tu z niewiedzy umieramy hej nie trzymaj nas w niepewność dawaj informacje co z tym testem

Lucky, bliska77, Andzia33, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Test negatywny. Tez clearblue, ale jeszcze inny (tego z cieniem nie bylo- on byl dolaczony pojedynczy do testow owulacyjnych). Dzis spojrzalam na ten wczorajszy z cieniem cienia i widac cieniutenka blada kreske, ale wiadomo- po 24 godz.nie mozna brac tego wyniku jako wiarygodnego. Martwie sie, bo @ nadal nie ma, ciazy tez nie ma.

Lucky, samira, caffe, Andzia33, inessa, malgos741, megan8, grosza lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a jesli ja jestem na cos chora???

Pewnie dziewięciomiesięczówka!

inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Violik :-)
    Bursztynku, mam nadzieję, ze w ciągu kilku najbliższych dni sytuacja sie wyjaśni ;-)

Andzia33, inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam stałe i nowe bywalczynie.
    Bursztyn powtóż test za dwa dni,albo zrób betę i progesteron.

inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane zwłaszcza nowe koleżanki :D
    u nas dziś deszczowo i ponuro własnie obiadek sie gotuje i posprzatanejest.
    Bursztynku testy nie kłamią a te myśle,że ciaża jest wczesna i dlatego nie wykazuje jeszcze ciazy zresztą poczekamy pare dni i sie zobaczy :D
    Caffe jak sie czujesz? Wczoraj na cmentarzu to samo czułam kochana :(
    DObrego dnia i niedzieli Wam kochane życze i pamietam o kazdej :) <3

Andzia33, Lucky, samira, malgos741, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Hej Rzutka, nie znam sie na meskich wynikach, ale widzialam ze bylas juz wczesniej w ciazy, wiec moze nie sa one az tak do konca zle? moze z mala pomoca medyczna da sie cos zrobic?
    Tak, bylam...ciaza byla dzueki in vitro.. a po prostu ñudzila sie ze moze jakim cudem naturalnie sie uda ale nie mam juz zludzen..kaske trzeba zbierac na leczenie.

Andzia33 lubi tę wiadomość

ovufriend.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia mam nadzieję,ze zdrówko już lepiej <3
    Rzutkaa zbieraraj pieniążki ale wiesz starajcie sie również naturalnie rózne cuda już widziałam :D <3

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, witam też nowe - razem raźniej.
    Ja już po robocie dziś spokojniej, byłam w aptece i mój lek na prolaktynę zdrożał o dychę no masakra dobrze że mam już zmniejszoną dawkę to starcza mi na 1,5 miesiąca. Buzia opuchnięta ale mniej boli.Zaczynam porządki w szafie bo mam tam taki bałagan i w połowie ciuchów nie chodzę. :-)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, poczytalam troche rozne fora, i dziewczyny ktore mialy pierwszy test z blada kreska a drugi negatywny zazwyczaj po kilku dniach dostawaly obfitych @, czyli jednym slowem cos bylo ale sie zbylo... Zle sie dzis poczulam, kreci mi sie w glowie, slaba jestem jak gowno, rece mi sie trzesa i znowu brzuch zaczal pobolewac jak na @ Zadzwonilam do lekarza rodzinnego, pierwszy termin wolny jaki maja to 11 listp., chore... Mam zamiar pojsc w poniedzialek i powiedziec jak sprawa wyglada, niech mnie przyjmie poza kolejnoscia albo skieruje gdzie trzeba.

grosza, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku może trzymają Cię emocje trochę....To jednak duży stres..a lekarz przecież nic CI na razie i tak nie pomoże, chyba, że dostaniesz luteinę na wywołanie @?

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku może trzymają Cię emocje trochę....To jednak duży stres..a lekarz przecież nic CI na razie i tak nie pomoże, chyba, że dostaniesz luteinę na wywołanie @?
    chodzilo mi raczej o to, zeby dal mi skierowanie na Bete, bo w tym chorym kraju a przynjmniej w B'ham prywatnie nie ma gdzie tego zrobic. No nic, poczekam na @ bo jesli brac pod uwage to cienka wczorajsza kreske - to juz jest 'posprzatane'..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 16:26

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jesli dostane @ dzis lub jutro to do lekarza raczej nie pojde, bo nie bedzie po co.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaja - u nas betę robią w każdym punkcie za 30 zł...że też to taki dziwaczny kraj - przecież mogliby zarabiać na tym....

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale jaja - u nas betę robią w każdym punkcie za 30 zł...że też to taki dziwaczny kraj - przecież mogliby zarabiać na tym....
    dokladnie!
    a tak- nie mam wyjscia, musze poczekac do poniedzialku. Ciagle sie gapie na ten test z cienka kreska i na ten drugi z tylko jedna. Dla mnie wytlumaczenie nasuwa sie samo.

inessa, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dokladnie!
    a tak- nie mam wyjscia, musze poczekac do poniedzialku. Ciagle sie gapie na ten test z cienka kreska i na ten drugi z tylko jedna. Dla mnie wytlumaczenie nasuwa sie samo.
    Bursztyn, a dla mnie wytłumaczenie takie o jakim myślisz wcale się nie nasuwa. Bo z dnia na dzień nawet w złej sytuacji kreska nie znika.

inessa, Bursztyn, megan8, malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bursztyn, a dla mnie wytłumaczenie takie o jakim myślisz wcale się nie nasuwa. Bo z dnia na dzień nawet w złej sytuacji kreska nie znika.
    no to co pomyslalabys?

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn nie stresuj się bo teraz i tak na nic nie masz wpływu ,poczekaj do poniedziałku może sprawa sama się rozwiąże.

inessa, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to co pomyslalabys?
    Że albo test był wadliwy, albo dla pozostałych testów stężenie hcg jest za niskie żeby coś wykazać.
    Ja bym zrobiła jeszcze raz test ten, który wyszedł z tą drugą kreską. Bo nawet gdy traci się ciążę, to po kilku godzinach stężenie hcg aż tak nie spada żeby nie było wykrywalne.

Bursztyn, inessa, gosia7122, megan8, malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1585 1586 1587 1588 1589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ