35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
CZeść dziewczyny, stałe bywalczynie oraz nowe, które dołączyły.
Czekam na wieści od Bursztnka
Ja wczora wieczorem też byłam na cmentarzu. Popłakałam się tam, ale zaczęłam wcześniej po programie o dzieciach utraconych i inicjatywach rodziców jak te istotki upamiętnić.
Kupiłam dużego znicza z Matką Bożą i Dzieciątkiem i na grobie m dziadków zapaliłam światełko dla Maleństwa, bo ono swojego grobu nie ma.
Strasznie mnie to wczoraj "rozwaliło" na sam koniec dnia.
Bursztyn, Lucky, Andzia33, inessa, malgos741, megan8, grosza, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Test negatywny. Tez clearblue, ale jeszcze inny (tego z cieniem nie bylo- on byl dolaczony pojedynczy do testow owulacyjnych). Dzis spojrzalam na ten wczorajszy z cieniem cienia i widac cieniutenka blada kreske, ale wiadomo- po 24 godz.nie mozna brac tego wyniku jako wiarygodnego. Martwie sie, bo @ nadal nie ma, ciazy tez nie ma.
Lucky, samira, caffe, Andzia33, inessa, malgos741, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane zwłaszcza nowe koleżanki
u nas dziś deszczowo i ponuro własnie obiadek sie gotuje i posprzatanejest.
Bursztynku testy nie kłamią a te myśle,że ciaża jest wczesna i dlatego nie wykazuje jeszcze ciazy zresztą poczekamy pare dni i sie zobaczy
Caffe jak sie czujesz? Wczoraj na cmentarzu to samo czułam kochana
DObrego dnia i niedzieli Wam kochane życze i pamietam o kazdej
Andzia33, Lucky, samira, malgos741, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Hej Rzutka, nie znam sie na meskich wynikach, ale widzialam ze bylas juz wczesniej w ciazy, wiec moze nie sa one az tak do konca zle? moze z mala pomoca medyczna da sie cos zrobic?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki, witam też nowe - razem raźniej.
Ja już po robocie dziś spokojniej, byłam w aptece i mój lek na prolaktynę zdrożał o dychę no masakra dobrze że mam już zmniejszoną dawkę to starcza mi na 1,5 miesiąca. Buzia opuchnięta ale mniej boli.Zaczynam porządki w szafie bo mam tam taki bałagan i w połowie ciuchów nie chodzę.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wiecie co, poczytalam troche rozne fora, i dziewczyny ktore mialy pierwszy test z blada kreska a drugi negatywny zazwyczaj po kilku dniach dostawaly obfitych @, czyli jednym slowem cos bylo ale sie zbylo... Zle sie dzis poczulam, kreci mi sie w glowie, slaba jestem jak gowno, rece mi sie trzesa i znowu brzuch zaczal pobolewac jak na @ Zadzwonilam do lekarza rodzinnego, pierwszy termin wolny jaki maja to 11 listp., chore... Mam zamiar pojsc w poniedzialek i powiedziec jak sprawa wyglada, niech mnie przyjmie poza kolejnoscia albo skieruje gdzie trzeba.
grosza, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku może trzymają Cię emocje trochę....To jednak duży stres..a lekarz przecież nic CI na razie i tak nie pomoże, chyba, że dostaniesz luteinę na wywołanie @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 16:26
megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale jaja - u nas betę robią w każdym punkcie za 30 zł...że też to taki dziwaczny kraj - przecież mogliby zarabiać na tym....
a tak- nie mam wyjscia, musze poczekac do poniedzialku. Ciagle sie gapie na ten test z cienka kreska i na ten drugi z tylko jedna. Dla mnie wytlumaczenie nasuwa sie samo.
inessa, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dokladnie!
a tak- nie mam wyjscia, musze poczekac do poniedzialku. Ciagle sie gapie na ten test z cienka kreska i na ten drugi z tylko jedna. Dla mnie wytlumaczenie nasuwa sie samo.inessa, Bursztyn, megan8, malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no to co pomyslalabys?
Ja bym zrobiła jeszcze raz test ten, który wyszedł z tą drugą kreską. Bo nawet gdy traci się ciążę, to po kilku godzinach stężenie hcg aż tak nie spada żeby nie było wykrywalne.Bursztyn, inessa, gosia7122, megan8, malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość