35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o tak! chilli jest fantastyczne na kacopodobne symptomy. Robie to samo, tylko ze zamiast zupki ide do hinduskiej stolowkipolarmiś wrote:A jak miewam kaca ( sensacje jelitowe, plus paląca rura przelykowa) to na drugi dzien musze sobie zapodac zupke chinska ostra i dodaje jeszcze ostrego chili i spozywam taki ogien i jest mi dobrze.
chilli swietnie rury przetyka

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A no to ok
Ja 2 butelki wina wypiłabym spokojnie, ale kac już by był po tym na pewno 
Wiesz ja i po dwoch lampkach miewam kaca, ale tym razem obchodzilam zaocznie Renkowe urodzińy. To byl szczytny cel bo pilam za powodzenie w pączkowaniu. Przyjaciołka pila za moje powodzenie.
nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez tak robilam ale bedac w krajiu do hindusa czy taja mam daleko choc dzien wczesniej ugotowalam podstawe do tom yum soup wiec posilkowalam sie na drugi dzien tajszczyzna i to bardzo ostra - maz odmowil pójscia po. Chinska zupke.Bursztyn wrote:o tak! chilli jest fantastyczne na kacopodobne symptomy. Robie to samo, tylko ze zamiast zupki ide do hinduskiej stolowki
chilli swietnie rury przetyka

nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to profesjonalnie podeszlas do sprawypolarmiś wrote:Tez tak robilam ale bedac w krajiu do hindusa czy taja mam daleko choc dzien wczesniej ugotowalam podstawe do tom yum soup wiec posilkowalam sie na drugi dzien tajszczyzna i to bardzo ostra - maz odmowil pójscia po. Chinska zupke.
pyszna ta zupka musiala byc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 14:52
nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczęsliwa2 - szczerze mówiąc musiałam się chwile przyglądać Twojemu awatarowi - bo miałam wrażenie, że to wystaje pupa a nie brzuszek...
Dopiero musiałam sobie poprzestawiać w głowie perspektywę i widzę jak trzeba
. Ciekawa fota
szczęśliwa 2, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Pankotek mysli ma sie różne
ale czy ten wiek ma az takie znaczenie , w zyciu róznie bywa i czasami młode mamy sa chore czy gorzej się czuja więc weź na luz i spełniaj swoje marzenia i plany
bo czasami mozna żałować ,że się czegos nie zrobiło 
Masz rację, muszę zapanować nad myślami, żeby były pozytywne:)Dzięki wszystkim za duchowe wsparcie:)
szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Lucky, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
Pankotek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA TO RESZTA WYNIKÓW ,JESTEM ZAŁAMANA ,JUŻ RYCZĘ...MAM DOŚĆ

3dc
FSH 29,28 mIU/ml
LH 14,09 mIU/ml
Estradiol 59,62 pg/ml
Progesteron 0,20 ng/ml
Prolaktyna 11,15 ng/ml
obliczyłam stosunek LH do FSH i jest tragiczny ehhh jestem do dupy
LH/FSH = 0,48
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 17:26
szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samirko, nie panikuj, poczekaj co Twoj gin. powie. Czy to jest Twoj pierwszy cykl z Clo?samira wrote:w poniedziałek 18.11 ,idę na usg -11dc (ale wątpię czy coś tam urośnie po CLO )
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż myśle,ze lekarz teraz musi zobaczyć wyniki i myśle,ze zleci jeszcze inne wtedy zaleci coś odpowiedniego dla Ciebie
ze spokojem poczekaj (wiem łątwo sie mówi)ale nie ma niestety innego wyjscia.
nick nieaktualny, Bursztyn, szczęśliwa 2, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie brałam w lipcu i skończyło się 3ma miechami bez @ ...Bursztyn wrote:Samirko, nie panikuj, poczekaj co Twoj gin. powie. Czy to jest Twoj pierwszy cykl z Clo?
teraz biorę bromka już z tydzień ,od wczoraj CLO i potem po owu lutka
tsh jedynie dobre i cukier jak pisałam wcześniej a najbardziej mnie martwi lh i fsh
mam tez metformax ale źle go znoszę i kupiłam morwę białą w tabletkachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:15
nick nieaktualny, Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamirko, głowa do góry, ja przy mojej córce miałam bardzo podobne LH/FSH o tsh nie mówiąc, tsh zbiłam a na reszte są leki, naprawdę, nie martw się na zapas :-)a pęcherzyki TRZEBA monitorować i zaastrzyk ew. podać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:51
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky, grosza, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni - ponownie wszystkiego NAJ tym razem z okazji imienin i dbaj o siebie, mam nadzieję, że to nic poważnego, może jakieś wahania hormonalne
a tak w ogóle to powiem Wam, że w akwarium, które założyliśmy córce jakies 1,5mca temu jest trójkąt bermudzki, znikają ryby!!!!!!!! poważnie juz psa podejrzewaliśmy że zjada jak np jakas wyskoczy ale w momencie zniknięcia jednej i drugiej nie było go w pokoju
szczątków żadnych w akwarium też nie ma...
czary mary, po prostu
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, szczęśliwa 2, Lucky, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość