Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A jak miewam kaca ( sensacje jelitowe, plus paląca rura przelykowa) to na drugi dzien musze sobie zapodac zupke chinska ostra i dodaje jeszcze ostrego chili i spozywam taki ogien i jest mi dobrze.
    o tak! chilli jest fantastyczne na kacopodobne symptomy. Robie to samo, tylko ze zamiast zupki ide do hinduskiej stolowki :) chilli swietnie rury przetyka ;) :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A no to ok :) Ja 2 butelki wina wypiłabym spokojnie, ale kac już by był po tym na pewno :)

Wiesz ja i po dwoch lampkach miewam kaca, ale tym razem obchodzilam zaocznie Renkowe urodzińy. To byl szczytny cel bo pilam za powodzenie w pączkowaniu. Przyjaciołka pila za moje powodzenie.

nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o tak! chilli jest fantastyczne na kacopodobne symptomy. Robie to samo, tylko ze zamiast zupki ide do hinduskiej stolowki :) chilli swietnie rury przetyka ;) :)
    Tez tak robilam ale bedac w krajiu do hindusa czy taja mam daleko choc dzien wczesniej ugotowalam podstawe do tom yum soup wiec posilkowalam sie na drugi dzien tajszczyzna i to bardzo ostra - maz odmowil pójscia po. Chinska zupke.

nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kaca ruowego nie mialam .

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tez tak robilam ale bedac w krajiu do hindusa czy taja mam daleko choc dzien wczesniej ugotowalam podstawe do tom yum soup wiec posilkowalam sie na drugi dzien tajszczyzna i to bardzo ostra - maz odmowil pójscia po. Chinska zupke.
    no to profesjonalnie podeszlas do sprawy :) pyszna ta zupka musiala byc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 14:52

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tom yum uwielbiam.

nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęsliwa2 - szczerze mówiąc musiałam się chwile przyglądać Twojemu awatarowi - bo miałam wrażenie, że to wystaje pupa a nie brzuszek...:) Dopiero musiałam sobie poprzestawiać w głowie perspektywę i widzę jak trzeba :). Ciekawa fota

szczęśliwa 2, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Pankotek Debiutantka

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Pankotek mysli ma sie różne :-) ale czy ten wiek ma az takie znaczenie , w zyciu róznie bywa i czasami młode mamy sa chore czy gorzej się czuja więc weź na luz i spełniaj swoje marzenia i plany :-) bo czasami mozna żałować ,że się czegos nie zrobiło :-)

Masz rację, muszę zapanować nad myślami, żeby były pozytywne:)Dzięki wszystkim za duchowe wsparcie:)

szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Lucky, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

Pankotek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki spokój dzisiaj na forum łał :D

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A TO RESZTA WYNIKÓW ,JESTEM ZAŁAMANA ,JUŻ RYCZĘ...MAM DOŚĆ :( :( :(
    3dc
    FSH 29,28 mIU/ml
    LH 14,09 mIU/ml
    Estradiol 59,62 pg/ml
    Progesteron 0,20 ng/ml
    Prolaktyna 11,15 ng/ml
    obliczyłam stosunek LH do FSH i jest tragiczny ehhh jestem do dupy :(

LH/FSH = 0,48 0dash2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 17:26

szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko a kiedy teraz idziesz do lekarza??????

nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko a kiedy teraz idziesz do lekarza??????
    w poniedziałek 18.11 ,idę na usg -11dc (ale wątpię czy coś tam urośnie po CLO )

• megan8 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:23

nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    w poniedziałek 18.11 ,idę na usg -11dc (ale wątpię czy coś tam urośnie po CLO )
    Samirko, nie panikuj, poczekaj co Twoj gin. powie. Czy to jest Twoj pierwszy cykl z Clo?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myśle,ze lekarz teraz musi zobaczyć wyniki i myśle,ze zleci jeszcze inne wtedy zaleci coś odpowiedniego dla Ciebie :) ze spokojem poczekaj (wiem łątwo sie mówi)ale nie ma niestety innego wyjscia. <3

nick nieaktualny, Bursztyn, szczęśliwa 2, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samirko, nie panikuj, poczekaj co Twoj gin. powie. Czy to jest Twoj pierwszy cykl z Clo?
    nie brałam w lipcu i skończyło się 3ma miechami bez @ ...

teraz biorę bromka już z tydzień ,od wczoraj CLO i potem po owu lutka

tsh jedynie dobre i cukier jak pisałam wcześniej a najbardziej mnie martwi lh i fsh

mam tez metformax ale źle go znoszę i kupiłam morwę białą w tabletkach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:15

nick nieaktualny, Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze wcześniej tez brałam CLO i urósł piękny ,co z tego jak nie pękną

nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko, głowa do góry, ja przy mojej córce miałam bardzo podobne LH/FSH o tsh nie mówiąc, tsh zbiłam a na reszte są leki, naprawdę, nie martw się na zapas :-)a pęcherzyki TRZEBA monitorować i zaastrzyk ew. podać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:51

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky, grosza, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, bierzesz CLO nie wiedząc czy masz folekuły, nie monitorując wzrostu ew. pęcherzyków, tak w ciemno, bez wcześniejszych badań?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - ponownie wszystkiego NAJ tym razem z okazji imienin i dbaj o siebie, mam nadzieję, że to nic poważnego, może jakieś wahania hormonalne

a tak w ogóle to powiem Wam, że w akwarium, które założyliśmy córce jakies 1,5mca temu jest trójkąt bermudzki, znikają ryby!!!!!!!! poważnie juz psa podejrzewaliśmy że zjada jak np jakas wyskoczy ale w momencie zniknięcia jednej i drugiej nie było go w pokoju :-) szczątków żadnych w akwarium też nie ma...
    czary mary, po prostu

nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, szczęśliwa 2, Lucky, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ ‹ 1638 1639 1640 1641 1642 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ