35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:A jak miewam kaca ( sensacje jelitowe, plus paląca rura przelykowa) to na drugi dzien musze sobie zapodac zupke chinska ostra i dodaje jeszcze ostrego chili i spozywam taki ogien i jest mi dobrze.
chilli swietnie rury przetyka
polarmiś, samira, inessa, szczęśliwa 2, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A no to ok
Ja 2 butelki wina wypiłabym spokojnie, ale kac już by był po tym na pewno
Wiesz ja i po dwoch lampkach miewam kaca, ale tym razem obchodzilam zaocznie Renkowe urodzińy. To byl szczytny cel bo pilam za powodzenie w pączkowaniu. Przyjaciołka pila za moje powodzenie.inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:o tak! chilli jest fantastyczne na kacopodobne symptomy. Robie to samo, tylko ze zamiast zupki ide do hinduskiej stolowki
chilli swietnie rury przetyka
inessa, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Tez tak robilam ale bedac w krajiu do hindusa czy taja mam daleko choc dzien wczesniej ugotowalam podstawe do tom yum soup wiec posilkowalam sie na drugi dzien tajszczyzna i to bardzo ostra - maz odmowil pójscia po. Chinska zupke.
pyszna ta zupka musiala byc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 14:52
inessa, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczęsliwa2 - szczerze mówiąc musiałam się chwile przyglądać Twojemu awatarowi - bo miałam wrażenie, że to wystaje pupa a nie brzuszek...
Dopiero musiałam sobie poprzestawiać w głowie perspektywę i widzę jak trzeba
. Ciekawa fota
szczęśliwa 2, inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Pankotek mysli ma sie różne
ale czy ten wiek ma az takie znaczenie , w zyciu róznie bywa i czasami młode mamy sa chore czy gorzej się czuja więc weź na luz i spełniaj swoje marzenia i plany
bo czasami mozna żałować ,że się czegos nie zrobiło
Masz rację, muszę zapanować nad myślami, żeby były pozytywne:)Dzięki wszystkim za duchowe wsparcie:)szczęśliwa 2, inessa, Lucky, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
Pankotek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA TO RESZTA WYNIKÓW ,JESTEM ZAŁAMANA ,JUŻ RYCZĘ...MAM DOŚĆ
3dc
FSH 29,28 mIU/ml
LH 14,09 mIU/ml
Estradiol 59,62 pg/ml
Progesteron 0,20 ng/ml
Prolaktyna 11,15 ng/ml
obliczyłam stosunek LH do FSH i jest tragiczny ehhh jestem do dupy
LH/FSH = 0,48Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 17:26
szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż myśle,ze lekarz teraz musi zobaczyć wyniki i myśle,ze zleci jeszcze inne wtedy zaleci coś odpowiedniego dla Ciebie
ze spokojem poczekaj (wiem łątwo sie mówi)ale nie ma niestety innego wyjscia.
bliska77, Bursztyn, szczęśliwa 2, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Samirko, nie panikuj, poczekaj co Twoj gin. powie. Czy to jest Twoj pierwszy cykl z Clo?
teraz biorę bromka już z tydzień ,od wczoraj CLO i potem po owu lutka
tsh jedynie dobre i cukier jak pisałam wcześniej a najbardziej mnie martwi lh i fsh
mam tez metformax ale źle go znoszę i kupiłam morwę białą w tabletkachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:15
inessa, Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamirko, głowa do góry, ja przy mojej córce miałam bardzo podobne LH/FSH o tsh nie mówiąc, tsh zbiłam a na reszte są leki, naprawdę, nie martw się na zapas :-)a pęcherzyki TRZEBA monitorować i zaastrzyk ew. podać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:51
samira, Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, Lucky, grosza, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni - ponownie wszystkiego NAJ tym razem z okazji imienin i dbaj o siebie, mam nadzieję, że to nic poważnego, może jakieś wahania hormonalne
a tak w ogóle to powiem Wam, że w akwarium, które założyliśmy córce jakies 1,5mca temu jest trójkąt bermudzki, znikają ryby!!!!!!!! poważnie juz psa podejrzewaliśmy że zjada jak np jakas wyskoczy ale w momencie zniknięcia jednej i drugiej nie było go w pokojuszczątków żadnych w akwarium też nie ma...
czary mary, po prostupolarmiś, Reni, inessa, samira, caffe, szczęśliwa 2, Lucky, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość