35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobrze, że się za to wzięłaś i pójdziesz z wynikami do lekarza i powoli się wyjaśni. Progesteron w fazie folikularnej ( 3 dc) jest prawidłowy. FSH i LH - sprawdź wartości np na naszym forum w badaniach.
bliska77, samira, inessa, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Reni - ponownie wszystkiego NAJ tym razem z okazji imienin i dbaj o siebie, mam nadzieję, że to nic poważnego, może jakieś wahania hormonalne
a tak w ogóle to powiem Wam, że w akwarium, które założyliśmy córce jakies 1,5mca temu jest trójkąt bermudzki, znikają ryby!!!!!!!! poważnie juz psa podejrzewaliśmy że zjada jak np jakas wyskoczy ale w momencie zniknięcia jednej i drugiej nie było go w pokojuszczątków żadnych w akwarium też nie ma...
czary mary, po prostuszczęśliwa 2, Lucky, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Reni - ponownie wszystkiego NAJ tym razem z okazji imienin i dbaj o siebie, mam nadzieję, że to nic poważnego, może jakieś wahania hormonalne
a tak w ogóle to powiem Wam, że w akwarium, które założyliśmy córce jakies 1,5mca temu jest trójkąt bermudzki, znikają ryby!!!!!!!! poważnie juz psa podejrzewaliśmy że zjada jak np jakas wyskoczy ale w momencie zniknięcia jednej i drugiej nie było go w pokojuszczątków żadnych w akwarium też nie ma...
czary mary, po prostuinessa lubi tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:A jak Twój ???
podobno w drugiej siąży szybciej widaćinessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe bo za duzo moze pracujesz i oczy masz zmeczone
nie przemeczaj sie tak prosze
A co do ryb to tak jak pisze Caffe ale też jak jest za małe akwarium to niestety nawet ten sam gatunek potrafi sie zjadać,tzw walka o terytorium no i czesto samice zjadają samce.szczęśliwa 2, caffe, samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe bo za duzo moze pracujesz i oczy masz zmeczone
A co do ryb to tak jak pisze Caffe ale też jak jest za małe akwarium to niestety nawet ten sam gatunek potrafi sie zjadać,tzw walka o terytorium no i czesto samice zjadają samce.inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe bo za duzo moze pracujesz i oczy masz zmeczone
A co do ryb to tak jak pisze Caffe ale też jak jest za małe akwarium to niestety nawet ten sam gatunek potrafi sie zjadać,tzw walka o terytorium no i czesto samice zjadają samce.bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Dzieki Megan ,Twój tez baardzo ładny
łozka jeszcze nie wybrałam ale ten zestaw co wziełaś jest znowu w promocji jakos jeszcze 11 dni więc mam czasu duzo
zastanawiam sie tylko czy mi ten przewijak sie przyda ? nie bede miała gdzie go postawic oprócz łózka a na stole to moge koc i pieluszke czy podkład jednorazowy
a Ty jak sądzisz ?
a robiłaś to usg oceniające anatomie płodu jakoś 30 -32 tydzień i nie wiesz moze czy to prywatnie czy na NFZ
a jak test z glukozą ?? przeżyłaś
glukoza była do przeżycia -
na czczo 92 mg/dl
po 2 godz 116 mg/dl
usg miałam na ostatniej wizycie ,ale mam lekarza który mało mówi
słyszałam serduszko ,łożysko poniosło się ,szyjka długa zamknięta
powiedział ,że wszystko dobrze
ja nie mam stołu w pokoju ,więc muszę ten przewijak mieć ,bo kręgosłup mi da popalić
oni chyba mają wersję bez przewijaka ,mają też swoją stronkę sklepu
http://www.krak-wit.pl/
to sobie zobacz
szczęśliwa 2, bliska77, inessa lubią tę wiadomość