35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:nie Twój gin jest spoko jak czytam a badania NFZ czy płatne bo one sie należa w ciązy
jak ja robiłam to usg prenatalne i te wszystkie inne to pan doktor cudo habilitowany albo i nie tak mi ciagle mówił ile to NFZ na mnie wydał tylko ze pan habilitowany te pieniązki wziął bo w jego pieprzonej klinice te badania robiłam
ale ogólnie jak na Boga - profesora był ok chociaz personel to dywany prawie rozkładał jak on wjezdzał do kliniki
aż sie dziwiłam ze nie każa wszystkim wstawać i witać tą szychęszczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe, tak jak napisalam wczesniej, zaginely wieksze, no nie posadzam neonkow
Ja miałam takie ryby, które kilka razy z podłogi zbierałam, bo mimo zatyczki od góry to jakąś szparkę wynajdywały i wyskakiwały
szczęśliwa 2, megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam inna teorei, mieczykowa ktos wszamal a mieczyk nie potrafil zyc w samotnosci, zobaczcie dzien po dniu, tyle bez niej wytrzymal
. A tak w ogole moja corka sprawdzala naszemu bokserowi paszcze czy czasem jakas rybka nie wystaje
caffe, szczęśliwa 2, Reni, Bursztyn, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Ja mam inna teorei, mieczykowa ktos wszamal a mieczyk nie potrafil zyc w samotnosci, zobaczcie dzien po dniu, tyle bez niej wytrzymal
. A tak w ogole moja corka sprawdzala naszemu bokserowi paszcze czy czasem jakas rybka nie wystaje
z miłosci
caffe, Bursztyn, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Inessko, na rybkach troszke sie znamy z mezem, bo w swoich rodzinnych domach latami mielismy akwarium a moj tata ma do dzisiaj
mamy 8 neonkow, parke platek i byla parka mieczykow, no i kiryski oczywiscie moje ukochane rybki, w niedziele zaginela mieczykowa a wczoraj wieczorem mieczyk, tyle lat mialam akwarium i nigdy to sie nie zdarzylo
caffe, bliska77, szczęśliwa 2, samira, inessa lubią tę wiadomość