35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Witajcie
noc wieczór minął przyjemnie, noc teżale 6 rano pobudka
Wszystkiego dobrego w ten chłodny dzień
Miłego dniasamira, bliska77, Lucky, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheloł kobity powiedzcie mi zapomniałam dzisiaj o progesteronie a jetem w pracy.... test negatywny wczoraj i ze złości temperatury nie zmierzyłam, więc nic nie wiem, ... co teraz...wziąć po pracy? ( ten progesteron..) czy odstawić?i ...czekać na @@...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 09:36
samira, Lucky, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
pepapigg wrote:heloł kobity powiedzcie mi zapomniałam dzisiaj o progesteronie a jetem w pracy.... test negatywny wczoraj i ze złości temperatury nie zmierzyłam, więc nic nie wiem, ... co teraz...wziąć po pracy? ( ten progesteron..) czy odstawić?i ...czekać na @@...
bliska77, Lucky, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
Pepa możesz zażyć wieczorem - jaka to różnica kiedy? Ja zażywałam rano lub wieczorem dupka - lekarka mi mówiła, że to nie ma większego znaczenia.
Widzę, że rozwinął się temat rybek..A wiecie, że mnie się dosys często śni akwarium z rybkami - sprawdzałam w sennikach i to symbolizuje płodność i żołnierzyki - znaczy - że te rybki to jak plemniki - tak zrozumiałam...
Ja już mam komplet badań - cytologia, rentgen, antyHbs, posiew z pochwy...no i dzis odebrałam sobie oznaczenie grupy krwi za darmo w stacji krwiodawstawa, bo czasem oddawałam - i odebrałam zaświadczenie za darmo...a dowiadywałam się w diagnostyce i oznaczenie grupy krwi kosztuje tam 95 zł...Wszędzie zdzierają jak cholera..
Miłego dnia Dziopki - u mnie leje i kichowata pogodasamira, Lucky, bliska77, caffe, pepapig, Andzia33, Skuterek, Bursztyn, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
no to Bozia teraz tylko lapo i zaraz będziesz z brzuszkiem
ja też robiłam grupę krwi trafiłam na akcję w luxmedzie, że za darmo wyrobili mi tzw krew kartę (musiałam oddać krew dwa razy), którą noszę w portfelu.. dla osób, które jeżdżą jednośladami jest niezbędnaa i do porodu się przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 11:29
samira, Lucky, bliska77, pepapig, Andzia33, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość