35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:A ja czekam na wynik bety-tzn czekam kiedy będę mogła uciec z pracy po niego i już się wkur...m
inessa, samira, caffe, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:niby wszystko ok, ale chca jeszcze sprawdzic zakrapiajac oko, krople na rozszerzenie zrenic. Wlasciwie to moglabym zapalic smiesznego papierosa i tez mialabym rozszerzone
po co odrazu krople
hehe dobre ,w sumie czemu nie i będą rozszerzone a i będzie wesołoinessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:atropinka mhmm..
fajoska.. szczególnie jak myślisz sobie widzę ok po czym chcesz napisać smsa a tu dupa hahah albo chcesz zapłacić w sklepie drobniakami za bułki i prosisz panią żeby odliczyła hahaha mina jej bezcennacaffe, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:dokladnie, powiedzieli mi o tym....dlatego pomyslalam, ze ziolo byloby lepsze
inessa, Bursztyn, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:też bym postawiła na zioło - łatwiej byś wyśmiała lekarza jakby CI ciemnotę wciskał....na jutro też se naszykuj jakieś zioło do gina....
Andzia33, caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem ile trzyma zioło ale kropelki kilka godzin
powinni to wprowadzic oficjalnie na liste lekow
Andzia33, caffe, Reni, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Andzia czemu robisz betę? Lekarz kazał przed ostawieniem luteiny, czy po prostu chcesz mieć pewność?
Tak już powinnam dzisiaj odstawic ,ale wczoraj spotkałam moją ginkę i stwierdziła ,że 16dpo tempka wysoka ,,coś jest na rzeczy,, i mam jeszcze brac do wyniku bety,wcześniej dała mi skierowanie na betę ze względu na te dwie owulki,program mi liczy od tej drugiej.Dzisiaj jest 17dpo i 14dposamira, caffe, polarmiś, inessa, Lucky, malgos741, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Tak już powinnam dzisiaj odstawic ,ale wczoraj spotkałam moją ginkę i stwierdziła ,że 16dpo tempka wysoka ,,coś jest na rzeczy,, i mam jeszcze brac do wyniku bety,wcześniej dała mi skierowanie na betę ze względu na te dwie owulki,program mi liczy od tej drugiej.Dzisiaj jest 17dpo i 14dpo
Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Jesli ktoś bierze na gdy mu @ zanikła, albo na wyregulowanie @ to bierze się przez 10 dni, a potem powinna wystąpić @.
Natomiast nie spotkałam się z faktem, że by brać progesteron do wystąpienia @, chyba że w przypadku gdy @ przychodzi w trakcie tych 10 dni brania leku.
Cafe moja FL trwa 13-14 dni, zawsze mam brać @ do wystąpienia @ w przypadku negatywnej bety odstawiać ją, a w przypadku pozytywnej kontynuować branie
takie zalecenia mam już od drugiego gin (zmieniłam lekarza 2 lata temu)Andzia33, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
miało być "....zawsze mam brać luteinę do wystąpienia @" bo wg gin @ przyjdzie jeśli ma przyjść mimo luteiny
Andziu, ale tu się gorąco zrobiło
gdzie Ty jesteś??? pracujesz chyba do 17-stej, zakładam że zerwałaś się parę minut wcześniej, pogoniłaś i...już powinnaś z komóry dać nam tu znać ile tych bliźniaków masz
trzymam mocno kciuki
Aniu, Mango fajnie że Was więcej.
Mnie głowa łupie od tego łażenia z mokrą, oby na tym się skończyłoanna maria, Andzia33, inessa, caffe lubią tę wiadomość