35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie świdruje coś w brzuchu ale na @ stanowczo za wcześnie! kurcze i tak mi będzie się zbierać przez najbliższy tydzień .. juz bym wolała, żeby przylazła raz a porządnie!
Lucky, bliska77, pepapig, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a mnie świdruje coś w brzuchu ale na @ stanowczo za wcześnie! kurcze i tak mi będzie się zbierać przez najbliższy tydzień .. juz bym wolała, żeby przylazła raz a porządnie!
samira, Lucky, Reni, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe..dziś nieodwołalnie biorę się za piernik..podałaś w przepisie, żeby doprawić przyprawą do pierników - czy chodzi o duże opakowania tych przypraw? czy takie malutkie, jak cukier waniliowy? Bo 3 duże paki to trochę wydaje mi się za dużo?
Lucky, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Progesteron bierze się przez 10 dni
albo do wystąpienia @
lub niewystąpienia @ i wtedy też często jeszcze kilkanaście tygodni jako wsparcie
witam
u nas noc znowu z gorączką, młoda z zapasem leków, czekamy na poprawę, dobrze że babcia może z nią posiedzieć, bo ja z pracy nie mam jak się zerwać
ale zimno się zrobiło
głupio poszłam dzisiaj do pracy z umytą głową, tzn z mokrą, nałożyłam czapkę, ale i tak czuję że przemarzłamten pośpiech będzie mnie chyba sporo kosztował
jeśli rybki to plemniki, to my mamy o nich śnić czy faceci?
a co trzeba śnić na ciążę? może warto by zaprogramować głowę
Reni, niestety zgadzam się z Bozią, niestety, bo nikt nie lubi być pouczany
te plamienia nie są dobrym znakiem
szkoda że nie badasz progesteronu
trzymam kciuki za zieloną kropę wbrew wszystkiemu
Boziu kiedy miałaby być ta laparo?
kciuki dla Kasi ale i dla wszystkich czekających na cud
coś Viola zamilkła
już wolę jak panikuje ale chociaż ją słychać a tak to nie wiem co się dzieje i głupio się martwiębliska77, caffe, pepapig, megan8, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Też się martwię o Violę - bo jak ona świruje, to przynajmniej wiadomo, że wszystko ok...
Lucky do szpitala idę za tydzień 20.XI. - pewnie zrobią mi dzień później zabieg..choć mam przyjść na czczo, to może od razu pójdę na stół. Jakoś nie mam przekonania, że mi to potrzebne badanie, no ale to kolejny etap do ewentualnej inseminacji...ja już pomału tracę nadzieję, ale robię co mogę...
Lucky ja całe życie latałam z mokrą głową po mrozie...oprócz chwilowego bólu łepetyny nic mi nigdy nie było...Trza twardym być, nie miętkim...
Lucky, bliska77, megan8, Andzia33, Bursztyn, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane. Dopiero teraz mam chwile dla siebie i od razu pomyslalam o was. Moja polowka juz odleciala, zdazylam sie pogryzc z moja starsza corka i usalilam zasady przebywania w domu. Wyobrazcie sobie ze gdy m przylecial on na nastepny dzien poszla do swojego chlopaka i wrocila wczoraj. Jasny szlak mnie trafil -nie przywitala,nie pozegnala. Jeszcze nie chciala odbierac tel.gdy dzwonilismy. Ale ten temat jest na dluzsza gadke.....
Nie jestem w temacie naszego forum - nie chce mi cofnac strong....nawijajcie co u wasLucky, Reni, samira, megan8, Andzia33, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
Promyk -
Bozia3 wrote:caffe..dziś nieodwołalnie biorę się za piernik..podałaś w przepisie, żeby doprawić przyprawą do pierników - czy chodzi o duże opakowania tych przypraw? czy takie malutkie, jak cukier waniliowy? Bo 3 duże paki to trochę wydaje mi się za dużo?
inessa lubi tę wiadomość
-
Lucky wrote:albo do wystąpienia @
lub niewystąpienia @ i wtedy też często jeszcze kilkanaście tygodni jako wsparcie
Natomiast nie spotkałam się z faktem, że by brać progesteron do wystąpienia @, chyba że w przypadku gdy @ przychodzi w trakcie tych 10 dni brania leku.inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane ale tu spokojnie zwykle musiałam czytać i czytać a teraz
Witam dziewczyny które dawno tu nie były
U nas chłodno ale piekna słoneczna pogoda, dobrego popołudnia Wam życzeBursztyn, Andzia33, samira, caffe, anna maria, Lucky, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Rzeczywiscie, cicho tu.... Bylam u okulisty oko sobie sprawdzic, bo mialam jakies blyskawice w niedziele, wiec zrobili badanie dna oka, cisnienie srodgalkowe i inne, jutro musze wrocic i zakropia mi oczy a potem znowu jakies badanie. Za 2 godz. ide do rodzinnego lekarza- pol-giekologa
Wiem, ze Reni tez miala isc dzis do swojego rodzinnego. Jak wroci to wymienimy sie diagnozami
Geriatria normalnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 15:18
inessa, samira, caffe, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
Ha! pewnie, że idę.. dorzucę jeszcze mdłości
Bursztyn wrote:Rzeczywiscie, cicho tu.... Bylam u okulisty oko sobie sprawdzic, bo mialam jakies blyskawice w niedziele, wiec zrobili badanie dna oka, cisnienie srodgalkowe i inne, jutro musze wrocic i zakropia mi oczy a potem znowu jakies badanie. Za 2 godz. ide do rodzinnego lekarza- pol-giekologaWiem, ze Reni tez miala isc dzis do swojego rodzinnego. Jak wroci to wymienimy sie diagnozami
Geriatria normalnie!
inessa, Bursztyn, Andzia33, polarmiś, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Bursztynku ale coś już powiedzieli na temat oka????
po co odrazu krople
inessa, samira, caffe, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
bo jestem spłukana do granic możliwości
a jeszcze tyle wydatków przede mną
niestety każdy grosz się liczy w tej chwili
Bursztyn wrote:Reni, wiemy wszyscy ze jestes w ciazyale ponawiajac pytanie Bozi- dlaczego nie badasz progesteronu?
inessa, samira, Bursztyn, caffe, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
atropinka mhmm..
fajoska.. szczególnie jak myślisz sobie widzę ok po czym chcesz napisać smsa a tu dupa hahah albo chcesz zapłacić w sklepie drobniakami za bułki i prosisz panią żeby odliczyła hahaha mina jej bezcenna
Bursztyn wrote:niby wszystko ok, ale chca jeszcze sprawdzic zakrapiajac oko, krople na rozszerzenie zrenic. Wlasciwie to moglabym zapalic smiesznego papierosa i tez mialabym rozszerzonepo co odrazu krople
inessa, Andzia33, samira, Bursztyn, caffe, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny