35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:mnie tez! Gdybym byla w stanie zdobyc gdzies bialy mak to nawet podjelabym wyzwanie upieczenia tego rogala, mimo ze nigdy w zyciu nic nie upieklam
inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Samira ty mi lepiej nie zapowiadaj takich wiesci
wystarczy ze matka dostala bzika z zachodzeniem w ciazy
P.S. a nie mam od ciebie zadnej wiadomosci
samira wrote:Witam
Kasik wszystko możliwe,historie lubią się powtarzać szczególnie ciążowe
wysyłam ci na priv nr,telefonui proszę o eska to sobie od razu twój zapiszę !!
Reni po prostu cud będzie
oj Inessko jak ty mi robisz smaka tymi rogalamisamira, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:własni ebardzo mnie korci coby zrobić te rogale
samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik3033 wrote:Samira ty mi lepiej nie zapowiadaj takich wiesci
wystarczy ze matka dostala bzika z zachodzeniem w ciazy
P.S. a nie mam od ciebie zadnej wiadomosciinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni , jak obiecalam tak zrobilam, wypilam nie jeden toast a kilka, wyszlo 2 butelki wina na glowe, w poniedzialek zdychalam w lozku . Mysle ze warto bylo i teraz czekam na pomyslne wiesci o otyłym brzuchu!!!!
samira, Reni, Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOOO mam część wyników na necie i jestem z tych akurat zadowolona glukoza
98,78 (N do 70-99 ) i TSH spadło z 4,18 do 0,983 (N 0,270-4,200) przy tabsach (oczywiście w tym dniu tabsa nie brałam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 12:46
Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to teraz już musi byćpolarmiś wrote:Reni , jak obiecalam tak zrobilam, wypilam nie jeden toast a kilka, wyszlo 2 butelki wina na glowe, w poniedzialek zdychalam w lozku . Mysle ze warto bylo i teraz czekam na pomyslne wiesci o otyłym brzuchu!!!!
polarmiś, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Samira a kiedy reszta badan?
chyba tak zrobię że powtórzę i z obciążeniem zrobię,ale się ciesze bo kiedyś robiłam było 106czy 108 jakoś takpolarmiś, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Reni , jak obiecalam tak zrobilam, wypilam nie jeden toast a kilka, wyszlo 2 butelki wina na glowe, w poniedzialek zdychalam w lozku . Mysle ze warto bylo i teraz czekam na pomyslne wiesci o otyłym brzuchu!!!!
po takiej ilosci, mysle ze nie byloby mnie juz wsrod Was
Reni, inessa, polarmiś, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Reni , jak obiecalam tak zrobilam, wypilam nie jeden toast a kilka, wyszlo 2 butelki wina na glowe, w poniedzialek zdychalam w lozku . Mysle ze warto bylo i teraz czekam na pomyslne wiesci o otyłym brzuchu!!!!
albo wisiała nad muszlą w łazience
Bursztyn, inessa, polarmiś, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ja pewnie zasnęłabym w objęciach muszlisamira wrote:o w mordę ,po takiej dawce to bym pod stołem leżała
albo wisiała nad muszlą w łazience
Bursztyn, samira, inessa, polarmiś, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik3033 wrote:Ale wam dobrze chociaz mozecie pic
ja juz mam zakaz, ewentualnie lampka wina czerwonego ale tylko do transferu
A to ty już będziesz miała transfer zarodków ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 13:54
inessa lubi tę wiadomość
-
Zaakceptowalam
transfer bedzie za pare dni, dokladnie jeszcze nie wiem kiedy, oczywiscie jak sie zaplodnia
samira wrote:zaakceptowałaś zaproszenie ?
A to ty już będziesz miała transfer zarodków ??Reni, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
zapłodnić to się zapłodnią, bo przecież lekarze coś tam majstrują pytanie czy będą się dalej dzielić
nie mogę się doczekać kiedy będziesz już miała +Kasik3033 wrote:Zaakceptowalamtransfer bedzie za pare dni, dokladnie jeszcze nie wiem kiedy, oczywiscie jak sie zaplodnia
inessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość