35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:hhaha no no zobaczymy, która więcej badań i leków będzie miała
hahaha
a potem zarejestrujemy się na portalu nasze-choroby.pl
i bedziemy sobie wysylac linki gdzie kupic najlepszy "chodzik" albo laske...pepapig, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
oj staruszki
chodzik lepszyBursztyn, Lucky, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a potem pojedziemy do Ciechocinka..
szybciej sanatorium się doczekamy niż ciąży.. babiny!
grosza, pepapig, Bursztyn, Lucky, inessa, Mango, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a potem pojedziemy do Ciechocinka..
szybciej sanatorium się doczekamy niż ciąży.. babiny!
Taki kawal byl:
Dwie starsze panie rozmawiaja
- Halinko, no i jak bylo w sanatorium?
- stosunkowo...dobrze.pepapig, Reni, samira, Niuta, Lucky, inessa, Mango, szczęśliwa 2, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
pepapigg wrote:haha
dziewczyny prędzej babcia zostane niz mama haha !!!!
Bursztyn....Ty oczywiście od razu od starości do sanatoryjnych stosunków przeszłaś...grunt to sobie radzić zawsze...Reni, Bursztyn, Lucky, pepapig, inessa, szczęśliwa 2, Mango, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:też miałam taką myśl..., że kto wie, czy babcią nie będę wcześniej ...niż w ogóle jeszcze kiedys mamą..
Bursztyn....Ty oczywiście od razu od starości do sanatoryjnych stosunków przeszłaś...grunt to sobie radzić zawsze...
Lucky, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewuszki
Reni HAPPY BIRTHDAY jeszcze raz
No ja to chyba juz wogole niedlugo zostane babcia...moja nastolatka ostatnio wrocila pozno... kurde ale w koncu ma 18 lat!! ja w jej wieku juz bylam w ciazyReni, Lucky, pepapig, inessa, samira, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
hej
witam forumki, nowe i doświadczone
mała znowu z temperaturą w nocy, tylko czekam aż nas wszystkich znowu rozłoży, bo jesteśmy osłabieni po tamtych chorobach
Reni jakieś dziwy się dziejączy to na pewno @? może plamienie implantacyjne...? dzień cyklu by się zgadzał, tak czy inaczej dobrze że planujesz badania
pozdrawiam wszystkieReni, inessa, Bursztyn, samira, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni sorki, oczywiście nie życzę Ci otyłości, wręcz odwrotnie. Otyłości to jedynie za sprawą ciąży.
Rzeczywiście walnęłam byka, miało być OBFITOŚCI ! i niech tak zostanie (-:Reni, inessa, samira, bliska77, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Lucky to byłyby dopiero dziwy
jednoi to w 10? no złoty strzał
Lucky wrote:hej
Reni jakieś dziwy się dziejączy to na pewno @? może plamienie implantacyjne...? dzień cyklu by się zgadzał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 10:52
inessa, szczęśliwa 2, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas piekne słoneczko
Dobrego dnia i tygodnia
Reni wszystkiego dobrego jeszcze raz 100 lat no i zdrówka CI życze
pepa ale Ty masz piekny skok
A staruszkom życze miłych i owocnych stosunków
Pamietam o Was
My mamy dziś gosci a rogali już prawie nie ma wiec musze upiec cosik prostego,trzeba sie brać do pracy,jeszcze troszke posprzatać itdsamira, Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Kasik wszystko możliwe,historie lubią się powtarzać szczególnie ciążowe
wysyłam ci na priv nr,telefonui proszę o eska to sobie od razu twój zapiszę !!
Reni po prostu cud będzie
oj Inessko jak ty mi robisz smaka tymi rogalamiBursztyn, Reni, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to kawał z tych sanatoryjnych
Spotyka się Kobitka z Facetem w sanatorium
on pyta -
Przyjechała się tu Pani pie..pie..pielęgnować ??
ona odpowiada-
Ale z Pana hu..hu..humorysta !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 12:04
Bursztyn, Olena, inessa, szczęśliwa 2, Mango, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:
oj Inessko jak ty mi robisz smaka tymi rogalamisamira, inessa, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość