35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:i wlasnie dobrze ze cyc wyszedl na zdjeciu, bo swietnie dopelnia calosc
w ogole bardzo dobrze Ci ta fotka wyszla, jak z profesjonalnej sesji
i w sumie nie widziałam co fotografuje pewnie dlatego wyszło okinessa, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:MI niestety a może stety po poronieniach i po lekach również urosły cyce ale musze przez to zrobić pustke w szafie zwłąszcza wśrod bluzeczek i niektóych sukienek bo nie moge sie dopiać
A z tego powodu co Ty Szczęśliwa też bym chciała takie cyce i brzuszek
A świeta dla mnie zawsze bardzo na nie czekam dla mnie bardzo,bardzo rodzinne i ciepłe
No ale, nawet gdybym musiala Swieta tutaj spedzac- a na to sie zanosi- bede je spedzac po polsku.szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku wiesz i tak obserwujac,słuchając my Polacy jak u nas jest tak jest ale mimo wszystko pięknie świetujemy i jesteśmy bardzo rodzinni i to jest PIEKNE.
Napewno tak jak Szczęśliwa mówi spedzisz pieknie te swieta
Szcześliwa dzieki kochana ale wiesz na ten czas naprawde nie potrafie uwierzyć w to ale dziekieszczęśliwa 2, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku wiesz i tak obserwujac,słuchając my Polacy jak u nas jest tak jest ale mimo wszystko pięknie świetujemy i jesteśmy bardzo rodzinni i to jest PIEKNE.
Napewno tak jak Szczęśliwa mówi spedzisz pieknie te swieta
Szcześliwa dzieki kochana ale wiesz na ten czas naprawde nie potrafie uwierzyć w to ale dziekieinessa, pepapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
INESSKO- szkoda,że się nie udało.
Ja juz zaczynam wątpić,że sie uda znowu zostać mamą. Liczyłam na ten miniony cykl, bardzo...no trudno..
Mam jeszcze 2 pregnyle, trochę estrofemu, acard. I to mój zestaw na ten cykl. Ostatni z lekami. 6 grudnia planowana @, a 7 grudnia w domu imprezka urodzinowo- imieninowa( córka 3 latka a ja imieniny mam 12.12)..moze akurat zrobię sobie prezent...
inessa, samira, pepapig, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
Dziewczyny powiedzcie mi komu lub czemu bardziej wierzyć? Robiłam testy owulacyjne, a program zaznaczył mi owulację w dniu, gdy test wyszedł już negatywnie. Czy to oznacza, że program nie zwraca uwagę na te testy?
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango ale jak test wyjdzie pozytywny to oznacza ze owulacja powinna nastąpić do 36 godzin.Przewałkowałam już mnóstwo testów..to się dobrze składa bo jest czas na działanie w dniu testu i na nastepny dzień i na trzeci
albo trzeba dać zregenerować żołnierzyki... No i pozytywny test nie musi ozn owulacji...bo ona sama może sie przesunąć lub nie wystąpić...takie psikusy też sie zdazają... Może coś pomogłam... Trzymaj sie
samira, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Witajcie po długaśnym weekendzie
Wczoraj uderzyliśmy na grzyby - kicha - mokro, pusto i zimno.
Upiekłam rogale marcińskie z przepisu Inessy z białym makiem - pycha.
Dziś zaczęłam nowy cykl - a więc zdam Wam relację w tym miesiącu z pobytu w szpitalu ...
Mango - właśnie masz bardzo dobrze na wykresie - plusy z testów owu mówią, że owulka nastąpi w tym dniu, następnym lub dwa dni po...więc wszystko się zgadza...pepapig, samira, Lucky, inessa, Mango, szczęśliwa 2, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Hej Babki, to ja matka-wariatka;-) na razie chcialam tylko zlozyc zyczenia Reni z okazji 18-ki!!! sto lat z .....jednym facetem;-) i mnostwa dziecek;-)
a Szczesliwa jest mega sexi z tym cudnym brzuszkiem i jak dobrze napisal Bursztynek, cyc jest THE BEST!pepapig, anna maria, samira, Bozia3, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczeta
Nie lubie rano wstawac, nic mi sie nie chce, zimno. Podobno dobra na obudzenie sie i jednoczesnie rozgrzanie jest kawa z kardamonem i cynamonem, chyba zaraz wyprobuje. Przydalby sie do tego taki rogal ktory Bozia upieklamusi byc fantastyczny
Boziu, jesli o szpital chodzi, to ani sie nie obejrzysz a juz bedzie po wszystkim. Wszystko bedzie w najlepszym porzadku
Viola- teraz i Ty masz szanse na taki cyc
Dobra, ide robic ta kawe.Olena, samira, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witaj Beates.
Witajcie dziewczyny.
Wspieram myślami Kasik.
Wszystkiego naj Reni, wszelkiej ofitości, również w dzieciach.
U mnie mój synek wczoraj miał 10 lat i imieniny. Jak to zleciało.
Ja w dobrym humorze bo wekeend pozytywnie spędzony.
Ściskam mocno.
I na grzybach byliśmy. Nawet prawdziwka znalazłam. Zupa z gąsek była na dwa dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 08:47
pepapig, anna maria, Bursztyn, samira, Lucky, inessa, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
RENI wszystkiego dobrego w dniu imienin. Piekny sen mialam urodzilam dziewczynke i miala czarne wlosy ale byla ladna,obudzilam meza i mu oswiadczylam ze zaczynamy starania od nowego cyklu.Milego dnia wszystkim zycze
Bursztyn, samira, Niuta, Lucky, Olena, inessa, polarmiś, szczęśliwa 2, megan8, bliska77, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć Olena super z tym udanym łikendem
witajcie wszystkie kobity
ja niestety zaliczyam doła z termometrem i oby do piątku bo juz chciałabym tą @... ani progesteron mi nie pomożeLucky, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki. Witaj Beates.
Jeszcze raz dziękuję za życzenia
Ja niestety nie mogłam w pełni cieszyć się imprezką przez te zawroty głowy.
Czasami robiło się poważnie, bo podłoga mi uciekała.
Dzisiaj mam 22dc i zaczyna mi się @!!!!!!
zapisałam się na jutro do lekarza internisty niech da mi skierowanie na badania podstawowe a potem uderzę do neurologa niech daje na rezonans czy tomografię, bo nieciekawie się robi.
Chociaż oszczędnie, bo nie muszę walić alko, żeby się nawalić
Olena przeczytałam, że życzysz mi wielkiej otyłości hahahaOlena wrote:.
Wszystkiego naj Reni, wszelkiej ofitości, również w dzieciach.samira, grosza, pepapig, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni, dobrze ze idziesz do lekarza, lepiej sprawdzic co w trawie piszczy. Mam nadzieje ze nie bedzie to nic powaznego.
Ja tez jutro do internisty, wiec sie wymienimy wrazeniami ewentualnie diagnozami, jak emerytkisamira, Reni, pepapig, Niuta, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość