X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i wlasnie dobrze ze cyc wyszedl na zdjeciu, bo swietnie dopelnia calosc :) w ogole bardzo dobrze Ci ta fotka wyszla, jak z profesjonalnej sesji :)
    ale rak mi brakowało :-)
    i w sumie nie widziałam co fotografuje pewnie dlatego wyszło ok :-P

inessa, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    MI niestety a może stety po poronieniach i po lekach również urosły cyce ale musze przez to zrobić pustke w szafie zwłąszcza wśrod bluzeczek i niektóych sukienek bo nie moge sie dopiać :P :P :P
    A z tego powodu co Ty Szczęśliwa też bym chciała takie cyce i brzuszek :D
    A świeta dla mnie zawsze bardzo na nie czekam dla mnie bardzo,bardzo rodzinne i ciepłe :D
    W Polsce Swieta sa rzeczywiscie bardzo rodzinne, w UK juz tego sie nie czuje niestety, raczej tylko konsumpcyjne podejscie.
    No ale, nawet gdybym musiala Swieta tutaj spedzac- a na to sie zanosi- bede je spedzac po polsku.

szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    ale rak mi brakowało :-)
    i w sumie nie widziałam co fotografuje pewnie dlatego wyszło ok :-P
    rece sa niepotrzebne ;)

szczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    rece sa niepotrzebne ;)
    w sumie moze i tak :-)

pewnie Bursztynku spędzisz świeta jak Ty chcesz i nie patrz na tych wymokłych anglików ( angoli :-P) )

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku wiesz i tak obserwujac,słuchając my Polacy jak u nas jest tak jest ale mimo wszystko pięknie świetujemy i jesteśmy bardzo rodzinni i to jest PIEKNE.
    Napewno tak jak Szczęśliwa mówi spedzisz pieknie te swieta :D
    Szcześliwa dzieki kochana ale wiesz na ten czas naprawde nie potrafie uwierzyć w to ale dziekie :D :D :D

szczęśliwa 2, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku wiesz i tak obserwujac,słuchając my Polacy jak u nas jest tak jest ale mimo wszystko pięknie świetujemy i jesteśmy bardzo rodzinni i to jest PIEKNE.
    Napewno tak jak Szczęśliwa mówi spedzisz pieknie te swieta :D
    Szcześliwa dzieki kochana ale wiesz na ten czas naprawde nie potrafie uwierzyć w to ale dziekie :D :D :D
    bedzie dobrze zobaczysz :-)

inessa, pepapig lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie oglądam tvp1 Wielki Test o histori powstań bardzo ciekawy program :)

• DAGI Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INESSKO- szkoda,że się nie udało.
    Ja juz zaczynam wątpić,że sie uda znowu zostać mamą. Liczyłam na ten miniony cykl, bardzo...no trudno..
    Mam jeszcze 2 pregnyle, trochę estrofemu, acard. I to mój zestaw na ten cykl. Ostatni z lekami. 6 grudnia planowana @, a 7 grudnia w domu imprezka urodzinowo- imieninowa( córka 3 latka a ja imieniny mam 12.12)..moze akurat zrobię sobie prezent...

inessa, samira, pepapig, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • Mango Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi komu lub czemu bardziej wierzyć? Robiłam testy owulacyjne, a program zaznaczył mi owulację w dniu, gdy test wyszedł już negatywnie. Czy to oznacza, że program nie zwraca uwagę na te testy?

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango ale jak test wyjdzie pozytywny to oznacza ze owulacja powinna nastąpić do 36 godzin.Przewałkowałam już mnóstwo testów..to się dobrze składa bo jest czas na działanie w dniu testu i na nastepny dzień i na trzeci ;-) albo trzeba dać zregenerować żołnierzyki... No i pozytywny test nie musi ozn owulacji...bo ona sama może sie przesunąć lub nie wystąpić...takie psikusy też sie zdazają... Może coś pomogłam... Trzymaj sie ;-)

samira, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny u mnie jak zwykle leje
    Szczęśliwa śliczny brzuszek
    Reni jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego spełnienia marzeń ;)
    Miłego dnia życzę dla was dziewczyny ;)

bliska77, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po długaśnym weekendzie :)

Wczoraj uderzyliśmy na grzyby - kicha - mokro, pusto i zimno :).
    Upiekłam rogale marcińskie z przepisu Inessy z białym makiem - pycha.
    Dziś zaczęłam nowy cykl - a więc zdam Wam relację w tym miesiącu z pobytu w szpitalu ...

Mango - właśnie masz bardzo dobrze na wykresie - plusy z testów owu mówią, że owulka nastąpi w tym dniu, następnym lub dwa dni po...więc wszystko się zgadza...

pepapig, samira, Lucky, inessa, Mango, szczęśliwa 2, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babki, to ja matka-wariatka;-) na razie chcialam tylko zlozyc zyczenia Reni z okazji 18-ki!!! sto lat z .....jednym facetem;-) i mnostwa dziecek;-)
    a Szczesliwa jest mega sexi z tym cudnym brzuszkiem i jak dobrze napisal Bursztynek, cyc jest THE BEST!:-)

pepapig, anna maria, samira, Bozia3, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczeta
    Nie lubie rano wstawac, nic mi sie nie chce, zimno. Podobno dobra na obudzenie sie i jednoczesnie rozgrzanie jest kawa z kardamonem i cynamonem, chyba zaraz wyprobuje. Przydalby sie do tego taki rogal ktory Bozia upiekla ;) musi byc fantastyczny ;)
    Boziu, jesli o szpital chodzi, to ani sie nie obejrzysz a juz bedzie po wszystkim. Wszystko bedzie w najlepszym porzadku :)
    Viola- teraz i Ty masz szanse na taki cyc :)

Dobra, ide robic ta kawe.

Olena, samira, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Olena Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Beates.
    Witajcie dziewczyny.
    Wspieram myślami Kasik.
    Wszystkiego naj Reni, wszelkiej ofitości, również w dzieciach.
    U mnie mój synek wczoraj miał 10 lat i imieniny. Jak to zleciało.
    Ja w dobrym humorze bo wekeend pozytywnie spędzony.
    Ściskam mocno.
    I na grzybach byliśmy. Nawet prawdziwka znalazłam. Zupa z gąsek była na dwa dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 08:47

pepapig, anna maria, Bursztyn, samira, Lucky, inessa, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RENI wszystkiego dobrego w dniu imienin. Piekny sen mialam urodzilam dziewczynke i miala czarne wlosy ale byla ladna,obudzilam meza i mu oswiadczylam ze zaczynamy starania od nowego cyklu.Milego dnia wszystkim zycze

Bursztyn, samira, Niuta, Lucky, Olena, inessa, polarmiś, szczęśliwa 2, megan8, bliska77, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Olena super z tym udanym łikendem :) ;)
    witajcie wszystkie kobity
    ja niestety zaliczyam doła z termometrem i oby do piątku bo juz chciałabym tą @... ani progesteron mi nie pomoże :D

Lucky, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki. Witaj Beates.
    Jeszcze raz dziękuję za życzenia :-)
    Ja niestety nie mogłam w pełni cieszyć się imprezką przez te zawroty głowy.
    Czasami robiło się poważnie, bo podłoga mi uciekała.
    Dzisiaj mam 22dc i zaczyna mi się @!!!!!!
    zapisałam się na jutro do lekarza internisty niech da mi skierowanie na badania podstawowe a potem uderzę do neurologa niech daje na rezonans czy tomografię, bo nieciekawie się robi.
    Chociaż oszczędnie, bo nie muszę walić alko, żeby się nawalić ;-)

Olena przeczytałam, że życzysz mi wielkiej otyłości hahaha
    Olena wrote:
    .
    Wszystkiego naj Reni, wszelkiej ofitości, również w dzieciach.

samira, grosza, pepapig, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, dobrze ze idziesz do lekarza, lepiej sprawdzic co w trawie piszczy. Mam nadzieje ze nie bedzie to nic powaznego.
    Ja tez jutro do internisty, wiec sie wymienimy wrazeniami ewentualnie diagnozami, jak emerytki ;)

samira, Reni, pepapig, Niuta, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hhaha no no zobaczymy, która więcej badań i leków będzie miała ;-)
    hahaha
    a potem zarejestrujemy się na portalu nasze-choroby.pl ;-)

Bursztyn, Lucky, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 1634 1635 1636 1637 1638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ