35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta dziękuję kochane za życzenia
Tak 12.11 kolejny dzień picia
Niuta wrote:Ja również dołączam do życzeń.
A jeżeli Reni to Renata, to 12.11. ma jeszcze imieninkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 00:53
grosza, bliska77, Lucky, Niuta, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Reni spoznione ale szczere wszystkiego Naj
Witaj Beates
Zastanawiam sie kiedy @ dostane, to pierwszy cykl po blisko dwoch latach bez jakichkolwiek lekow, nawetnw tym cyklu zrobilam sobie przerwe od progesteronu, choc wiem, ze mam go brac to po prostu musialam odpoczac
Kasik trzymaj sie
Milego dnia babeczkiLucky, polarmiś, Reni, samira, inessa, beates, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Reni Wszystkiego Naj Najlepszego spóźnione ale szczere
.Kasik trzymam mocno
Witam nowa koleżankęmiłego dnia wszystkim życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 08:16
Lucky, Reni, bliska77, Bursztyn, inessa, beates, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej hej
powinnam skopiować post Skuterka
najlepsze życzenia dla Reni, urodzinowo-imieninowe, przede wszystkim zdrówka i Maluszka!
Kasiu kciuki zaciśnięte, jesteś bardzo dzielna, zapatrz się na Angelę, życzę podobnego zakończenia
witam nową koleżankę i życzę powodzenia!
Skuterek, Reni, bliska77, samira, Bursztyn, inessa, beates, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga może ten @ w ogóle nie przyjdzie, czego Ci życzę
dziewczyny ale mnie nakręcacie tymi rozmowami o wózkach, ja też chcę wybierać i pościel do łóżeczka też! stanowczo dojrzałam do tej ciążyMaluchu lepiej się zbieraj i zagnieżdżaj na dobre
czy u Was też tak leje? chyba dziś pognijemy w domuSkuterek, anek42, bliska77, samira, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co z inessą? nie ma jej wykresu, a ona teraz konczyła cykl....Mam nadzieje,że brak wykresu to dobry znak. INESSKO- jak to czytasz- trzymam kciuki.
SAMIRA- ja też idę 18.11 na USG, 10dc, ostatni cykl z pregnylem...to zresztą ostatni cykl z lekami, później- czekam, co przyniesie mi życie.samira, malgos741, inessa, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
samira wrote:zamierzam kupić ten żel z tej apteki bo u mnie śluzu płodnego mało a już po CLO to wcale prawie nie ma (i właśnie z tej apteki bo najtaniej znalazłam i za free przesyłka jak zwykle) http://www.doz.pl/apteka/p66068-Conceive_Plus_lubrykant_75_ml może pomoże żołnierzykom
jest tez w aplikatorach ale wole ten bo jest go więcej
Samirko ja ten żel stosowałem w cyklu w którym udało sie zajść w ciąże! Trzymam kciukipolarmiś, bliska77, grosza, samira, inessa, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dziewczęta dziękuję kochane za życzenia
Tak 12.11 kolejny dzień picia
Super. Nie będę musiała znów pić sama
Reni, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Witajcie
U nas dzien normalny, do pracy trzeba pomykac niestety, i dodatkowo pada...
Reni, jeszcze raz zyczenia spelnienia wszystkich marzen- tym razem imieninowe ! Fajnie masz, impreza dwudniowa
Pogodnego dnia DziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 11:02
inessa, Lucky, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Samirko ja ten żel stosowałem w cyklu w którym udało sie zajść w ciąże! Trzymam kciuki
A jak się czujesz kochana,bo u ciebie już przecież finał nie daleko ??inessa, Lucky, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzięki ale to jutro
Dzień dobryBursztyn wrote:Witajcie
U nas dzien normalny, do pracy trzeba pomykac niestety, i dodatkowo pada...
Reni, jeszcze raz zyczenia spelnienia wszystkich marzen- tym razem imieninowe ! Fajnie masz, impreza dwudniowa
Pogodnego dnia DziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 11:33
inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Reni, z okazji Twojego jutrzejszego święta, wszystkiego naj naj. Składam dzisiaj zyczenia, bo jutro będę zarobiona
A dla Wszystkich, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Niepodległościinessa, Bursztyn, Lucky, Reni, samira, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane moje dobrego światecznego
Dagi nic u mnie nie wyszło ale nowy wykres udostepnie jak przyjdzie @ ale nie ma jej kurcze już dziś 31 dc chyba po lekach tak sie zrobiło
Dagi co u Ciebie?
KaRa jak si czujesz?Bursztyn, Lucky, pepapig, malgos741, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem co się dzieje. Dziś mam 17 dpo (chyba, bo owu wyznaczyło prawdopodobieństwo),nadal nie mam @ i nie wiem co się dzieje.
W tym m-c sobie odpuściliśmy, bo nie załatwiłam jeszcze sprawy z zębami i pilnowałam się żeby nie trafić w płodne dni.
Nie czuję się na ciążę, nie mam żadnych objawów. Boli podbrzusze jak na @, ale jak ostatnio byłam z synem w ciąży, to też mnie bolało.
Nie chcę w tym cyklu zakończenia zielonegoLucky, inessa, samira, bliska77, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwone w ciąży też można leczyć zęby, więc jeśli będzie zielone to tylko cieszyć się.
caffe, pepapig, inessa, Iwone, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017