35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marynka wrote:Nie ma to, jak zaczynać nowy cykl, prawda?
samira, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyide kompu ,moze jeszcze ktoś tu będzie jak wrócę ,może ciepła woda pomoże na ten ból głowy ...
małgoś a od którego dnia cyklu bierzesz CLO ,ja mam brać od 5 ale nie wiem czy nie wezmę już od jutra czyli 4dc (mam cykle długie a ostatnio nie było @ przez 3miechyszczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ide kompu ,moze jeszcze ktoś tu będzie jak wrócę ,może ciepła woda pomoże na ten ból głowy ...
małgoś a od którego dnia cyklu bierzesz CLO ,ja mam brać od 5 ale nie wiem czy nie wezmę już od jutra czyli 4dc (mam cykle długie a ostatnio nie było @ przez 3miechysamira lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
jacie pierdziele jeszcze takiego długiego weekendu nie miałam
Andzia33 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:czuję sie ok tylko w tej ciąży to co innego mozg chciałby robić a co innego ciało może
wiem samirka ze duzo ale może megan ma jakąś sprawdzoną firmę
i sa takie zestawy łózko materac rozek itpczyli co kto lubi
szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:Łóżeczko :
http://allegro.pl/004-lozeczko-6-kolorow-kpk-posciel-19el-przewijak-i3676445985.html
już mam zamówione ,tam jest wszystko ,a jak kupisz samo łóżeczko to wyjdzie drożej
Wózek mam na oku :
http://www.aroshop.pl/pol_m_WOZKI-DZIECIECE-UNIWERSALNE_SOLARIS-B-263.html
chyba fioletowy wybiorę
a ty masz jaki wózek byś chciała?
a słyszałam opinię od fachowca w smyku ze solarisy nie są za dobre ...megan8, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
Samirka sorki ze nie odpisalam ale byly placze i rozmowy w domu, ach te in vitro to jest szok... odezwe sie jutro to wymienimy sie namiarami, oczywiscie jak bedziesz chciala. Ja bardzo chetnie sie spotkam
samira wrote:Kasik z tej ul.Pijarskiej niedaleko jest przystanek na ul.Armii krajowej i tam dasz rade dojechać do Galerii Dworca (autobus wjeżdża dosłownie w podziemie dworca tam mogę czekać). nr.aut 37 lub 689 i podejść z tej Pijarskiej na przyst.Kierunek Katowice dworzec maja jechać te autobusy( bo są przystanki po obu str ulicy )nazwa tych przystanków Kostuchna Fińskie Domki-ul. jak pisałam wyżej czyli A.Krajowejsamira, bliska77, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Kasik powodzenia będzie dobrze.
dobranoc mła młaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 23:52
Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyKasik3033 wrote:Samirka sorki ze nie odpisalam ale byly placze i rozmowy w domu, ach te in vitro to jest szok... odezwe sie jutro to wymienimy sie namiarami, oczywiscie jak bedziesz chciala. Ja bardzo chetnie sie spotkam
Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:bebetto aquarius bardziej mi się podoba, ale jest droższy
właśnie kiedyś były 3 wózki na krzyż w sklepie a ja uważam ze miałam ładny dla syna, kolorowy we wzory ale nie pstrokatyi bez skrętnych kół (18 lat temu )
Lucky, megan8 lubią tę wiadomość