35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamirko zapraszam do Poznania
bardzo bym sie cieszyła ze spotkania
Beates witaj w naszym gronie te dni wolne troche tu spokojniej ale napewno nie bedziesz sie nudzić i znajdziesz tu oparciecaffe, megan8, bliska77, pepapig, beates lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj zakupiłam sobie audiobooka "Jak wychować dziecko i niezwariować" świetnie facet mówi jestem na 4 rozdziale
i nie wiem dlaczego wcześniej nie wpadłam na te audiobooki to jest świetne dla osób które nie mają za dużo czasu na czytanie czasu zafascynowana jestem ..samira, caffe, inessa, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Ja dzisiaj zakupiłam sobie audiobooka "Jak wychować dziecko i niezwariować" świetnie facet mówi jestem na 4 rozdziale
i nie wiem dlaczego wcześniej nie wpadłam na te audiobooki to jest świetne dla osób które nie mają za dużo czasu na czytanie czasu zafascynowana jestem ..inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:No i mam kolejnego wrzoda.... A wszystko przez moją koleżankę która w marcu urodziła dziecko.
W skrócie to wygląda tak że pracujemy razem, ona jest rok starsza i jak ja zaczęłam mówić o drugim dziecku to ona też. Łaskawie stwierdziła że najpier ja a później ona. Wytrzymała rok i jak było euro tak sobie postanowili spróbować. I co? za pierwszym razem się udało! Bez badań, temperatur i innych cudów-wianków! Uderzyło to we mnie jak grom z jasnego nieba i do dzisiaj nie jestem w stanie tego znieść. I co dziwne wszystkie inne ciąże tak na mnie nie działały jak ta... W każdym razie nic jej nie powiedziałam że się leczę, że mam niskie AMH które praktycznie przekreśla moje szanse na naturalną ciążę, że miałam in vitro, że.....
Od czasu do czasu dostaję od niej sms kiedy my....
A mnie już szlag od tego trafia.... I chce mi się wyć.....
I cały czas nawiedza mnie to samo głupie pytanie - dlaczego ja?????
No i jak tu nie zostać alkoholikiem?
Idę po wino!
Sory za mój nastrój ale nie mogę się dzisiaj opanować....
mam czasami to samo.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyzamierzam kupić ten żel z tej apteki bo u mnie śluzu płodnego mało a już po CLO to wcale prawie nie ma (i właśnie z tej apteki bo najtaniej znalazłam i za free przesyłka jak zwykle) http://www.doz.pl/apteka/p66068-Conceive_Plus_lubrykant_75_ml może pomoże żołnierzykom
jest tez w aplikatorach ale wole ten bo jest go więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 21:57
-
Reni wszystkiego naj
Witam nową koleżankę Beates.
Samirka ja też sobie go w poprzednim cyklu zamówiłam bo to samo mam co ty, no i zaczynam niedługo 3 cykl z clo.samira, Reni, bliska77, beates, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A u mnie wszystko ok, miałam gości i ukochną mamusię, zaczęłyśmy oglądać stare kroniki, stare filmy z 60lat no i zleciało aż do 21.30 musiała już iść bo tabletkę musiała wziąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 22:08
Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
inessa wrote:A Niuta z lubuskiego jesteś?
Ja mieszam teraz na granicy wielkopolski z lubuskiem
Masz do mnie, lub ja do Ciebie, tylko 240 km
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Reni wszystkiego naj
Witam nową koleżankę Beates.
Samirka ja też sobie go w poprzednim cyklu zamówiłam bo to samo mam co ty, no i zaczynam niedługo 3 cykl z clo.malgos741, beates, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:mam nadzieje ze CLO i żel pomogą ,18.11 idę na USG jajec 11dc ,miałam iść w 12dc ale już nie było takiej godziny w której jest w gab. usg aparat, chyba ze telefonicznie coś załatwię na wtorek bo to załatwiałam przez internet
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Reni sto lat i spełnienia marzeń
witam nowe i te "nie nowe " dziewczyny
oj łóżeczek i wózków na allegro jest mnóstwo mi się podobają łóżeczka z firmy drewex a wózek tako Haven Alu,Xlander X move ,i baby design LUPOszczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Samirka ja zawsze chodzę na 10dc ale mam krótkie cykle a ostatnio byłam 9dc i musiałam tego samego dnia dostać zastrzyk pregnyl bo pęcherzyk był 22mm, to może u ciebie będzie podobnie.
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny