35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście
Uwielbiam maluszki nawet cudze, więc oferuję się na nianie
Dziś jeszcze balujemy w Polanicy, ale jutro wracamy
megan8 wrote:Inessa jakoś damy rade ,może Mango dołączymegan8, Bursztyn, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Tak juz jestem po 3 dniasch stymulacji, dzisiaj wrocilam z Katowic
Kuzwa to jak lot w kosmos ta cala stymulacja... W piatek parwdopodobnie bedzie juz pobranie jajeczek, ale to sie okarze w ta srode
Bozia3 wrote:witaj Kasik czy Ty już zaczęłaś faszerowanie się specjałami?Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kasik3033 wrote:Tak juz jestem po 3 dniasch stymulacji, dzisiaj wrocilam z Katowic
Kuzwa to jak lot w kosmos ta cala stymulacja... W piatek parwdopodobnie bedzie juz pobranie jajeczek, ale to sie okarze w ta srode
Trzymam mocno kciuki ! Informuj nas na biezacoinessa lubi tę wiadomość
-
Teraz bylam tylko na 1 dzien, a teraz juz lece w srode i zostaje juz, wracam do UK tylko zaciazona
Bursztyn wrote:ale jestes caly czas w PL? chyba nie latasz tam i spowrotem?
Trzymam mocno kciuki ! Informuj nas na biezacosamira, inessa, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samira bede od srody az conajmniej do poniedzialku, wiec nic straconego
Kawka bardzo chetnie, tylko mam zerowa znajomosc miasta jezeli chodzi o Katowice
samira wrote:Kasik szkoda że nie wiedziałam że jesteś w Katowicach bo byśmy się spotkałysamira, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik3033 wrote:Samira bede od srody az conajmniej do poniedzialku, wiec nic straconego
Kawka bardzo chetnie, tylko mam zerowa znajomosc miasta jezeli chodzi o Katowice
Ja proponuje Galerie Silesia City Center lub Galeria Nowego Dworca ale w tej pierwszej jest ładniej i tak jakoś więcej przestrzeni ...przytulniejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 19:54
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kasik, ale bedziesz tam przez kilka dni w jakiejs klinice, hotel? Rozumiem, ze nie jestes z Katowic, wiec dlaczego akurat tam? Oczywiscie, odpowiedz jesli masz ochote, nie chce byc nachalna, tylko po prostu mnie to zaciekawilo.
samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Samirka ja bede na ul. Pijarska-Bazantowo. Jezeli nie bede miala jeszcze punkcji w piatek lub sobote to bardzo chetnie, a jezeli ten zabieg wypadnie akurat w te dni to bede musiala troche odpoczywac...
samira wrote:a powiedz mi w jakim będziesz rejonie Katowic,ulica ?? Mi tylko nie odpowiada sobota bo idę z G na 65lecie Zespołu Mazowsze w ramach naszej 3raocznicy która jest 24.11
Ja proponuje Galerie Silesia City Center lub Galeria Nowego Dworca ale w tej pierwszej jest ładniej i tak jakoś więcej przestrzeni ...przytulniejsamira, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynek nie jestem z katowic, bede z hotelu, nie chcialam angazowac w to calej rodziny z PL. a klinika ta bardzo dobra opinie w miare dobre polczenia z Londynu, bede od srody a jak dlugo to sie okarze
Bursztyn wrote:Kasik, ale bedziesz tam przez kilka dni w jakiejs klinice, hotel? Rozumiem, ze nie jestes z Katowic, wiec dlaczego akurat tam? Oczywiscie, odpowiedz jesli masz ochote, nie chce byc nachalna, tylko po prostu mnie to zaciekawilo.samira, Bursztyn, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik3033 wrote:Samirka ja bede na ul. Pijarska-Bazantowo. Jezeli nie bede miala jeszcze punkcji w piatek lub sobote to bardzo chetnie, a jezeli ten zabieg wypadnie akurat w te dni to bede musiala troche odpoczywac...
inessa lubi tę wiadomość