35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJadłam obiad a tu ciekawe rozmowy na mój temat i nie tylko
No z tym pejczykiem to moze tylko w dzień przed owulacją ale ta pielegniarka podoba mi sie:Pa delikatność itd. to są te dwie natury
ale chyba kazda z nas je ma
Ale ciekawią mnie Wasze wyobrażenia o mniete pejczyki t
Niuta a na wnuka uważaj bo jak sie okaże niepełnoletni ???????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 14:21
Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no to bym się nie spodziewała jednak po Inessce - nawet przed owulką....
ale to Bursztynek tu jest fachowcem....więc wierzę na słowo...
Bursztyn - aż strach myśleć co Ty wiesz o mojej ciemnej stronie...inessa, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:No właśnie Bursztyn jest fachowcem i chyba musze zacząć uważać na to co pisze
A na ovu zauważyłam dziewczyne o loginie Renja. Renia masz kolezanke
I Cenzury na szczescie nie mawiec Inessko pisz co Ci w duszy gra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 15:20
inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i mam kolejnego wrzoda.... A wszystko przez moją koleżankę która w marcu urodziła dziecko.
W skrócie to wygląda tak że pracujemy razem, ona jest rok starsza i jak ja zaczęłam mówić o drugim dziecku to ona też. Łaskawie stwierdziła że najpier ja a później ona. Wytrzymała rok i jak było euro tak sobie postanowili spróbować. I co? za pierwszym razem się udało! Bez badań, temperatur i innych cudów-wianków! Uderzyło to we mnie jak grom z jasnego nieba i do dzisiaj nie jestem w stanie tego znieść. I co dziwne wszystkie inne ciąże tak na mnie nie działały jak ta... W każdym razie nic jej nie powiedziałam że się leczę, że mam niskie AMH które praktycznie przekreśla moje szanse na naturalną ciążę, że miałam in vitro, że.....
Od czasu do czasu dostaję od niej sms kiedy my....
A mnie już szlag od tego trafia.... I chce mi się wyć.....
I cały czas nawiedza mnie to samo głupie pytanie - dlaczego ja?????
No i jak tu nie zostać alkoholikiem?
Idę po wino!
Sory za mój nastrój ale nie mogę się dzisiaj opanować....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 16:44
megan8, samira, malgos741, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyReni ma urodziny???????
Niuta to nie odpisuj jej na te smsy. I olej je poprostu wiem łątwo mówić,rozumiem o Twoje pytanie ono nie jest głupie ale niestety nie ma na nie odpowiedzi.
A winko no własnie chyba sobie wypijeNiuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Niuta to nie odpisuj jej na te smsy. I olej je poprostu
To nie jest takie proste.
Po pierwsze jest moją przełożoną
Po drugie kiedyś była najlepszą koleżanką
Po trzecie jej mąż jest chrzestnym mojej córki
Te trzy rzeczy czynią tą sytuację jeszcze bardziej skomplikowaną....
Ale nie poddałam się jeszcze tak całkiem!
W końcu dopóki żyjemy, dopóty jest szansa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 16:57
inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta, to mi wyglada na rywalizacje. Taki maly, prywatny pojedynek miedzy wami, ktorego wyzwanie i reguly przyjelas, a teraz wydaje Ci sie ze "przegrywasz". a dziewczyna - nie znajac Twoich problemow- pewnie nie wie ze Cie rani takimi smsami-ktore byc moze wysyla nawet w dobrej wierze. Jesli mialas z nia w miare dobre relacje to moze jej po prostu powiedz ze masz problemy. Nie ma w tym przeciez nic zlego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 16:59
inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość