35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Niuta..czy Tobie to laparo coś w ogóle wykazało i pomogło? I powiedz mi - jak szybko wróciłąś do pracy..ja mam w środę, mam nadzieję po 4 dniach normalnie wrócić do pracy...
Laparo miałam robione w czerwcu w konkretnym celu - udrożnić jajowody. No i niby udrożnili. Przy okazji, jak już leżałam nieprzytomna z rozłożonymi nogami, zrobili jeszcze elektrokoagulację i kauteryzację punktową jajnika lewego - cokolwiek to jest i usunęli małą torbiel jajnika prawego.
W szpitalu byłam 3 dni a później 14 dni L4. Z czystego lenistwa po tych 14 dniach wzięłam jeszcze kolejne 14
W każdym razie już następnego dnia po zabiegu czułam się świetnie.
Szkoda tylko że efektów brak....
Ale może teraz po tych 6 miesiącach przerwy wrócimy do działań z nowymi siłamiBursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bozia3 wrote:Bursztyn ...a tu taka łagodna i wyrozumiała na tym forum dla wszystkich jesteś....dobrze, że tu nie ma czym rzucać....np. termometrem, albo testami.....
bo chlop wlasny wkurwia chyba najbardziej
dla rodzaju meskiego nie mam litosci
A propos testow: czy w Polsce sa zazwyczaj po 2 w opakowaniu? Tutaj przewaznie tak. Chociaz pojedyncze rowniez mozna kupic ale sie nie oplaca. Bo np.2 kosztuja 10 £, a jeden 8£. Wiec rachunek jest prosty.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wiesz moja wyobraźnia bardzo działa
Bozia niektóre dziewczyny po laparoskopi czuje sie dobrze i mają zwolnienie tylko kilka dni no i własnie od Twojego samopoczucia bedzie zależało no i d lekarza ile dostaniesz zwolnienia
Niuta ja też wole kawe doustnieAndzia33 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztyn wiesz moja wyobraźnia bardzo działa
Bozia niektóre dziewczyny po laparoskopi czuje sie dobrze i mają zwolnienie tylko kilka dni no i własnie od Twojego samopoczucia bedzie zależało no i d lekarza ile dostaniesz zwolnienia
Niuta ja też wole kawe doustnieinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Bursztynku
chociąż ostatnio maz mnie smarował czekoladą
A u nas rogale w połowie zjedzone nawet mój maż sie zajada ( on nie przepada za słodkosciami )
Reni co słychać u Ciebie kochana?Ty tylko tak niewinnie wygladasz, a wiadomo jak to moze zmyslic...
wyobrazam sobie Ciebie w skorzanym, nacwiekowanym wdzianku z pejczykiem
inessa, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Bursztynku niezła wyobraźnia
ale ta czekolada super, naprawde warto spróbować a jak skóra po tym
mąż jednak woli coś ala futeko świetomikołajkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 13:30
Reni, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A nic. Dziekuje, ze pytasz. Dzisiaj czuję się fatalnie. Od wczoraj mam duże zawroty głowy a dzisiaj normalnie sie czasami zataczam. Na kursie ledwo wysiedziałam a jeszcze impreza przede mna. Czytam Was na bieżąco ale nie piszę nic, bo co tu pisać jak lipa w temacie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 13:28
inessa, grosza, megan8, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:
Bursztynku niezła wyobraźnia
ale ta czekolada super, naprawde warto spróbować a jak skóra po tym
mąż jednak woli coś ala futeko świetomikołajkowestawiam jednak na pejczyk i szpilki
grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale mi apetytu narobiłyście tym smarowaniem czekoladą!
Zaraz pójdę i się sama wysmaruję!
Tylko kto mi to później zliże???inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Mąż jakieś 6000 km ode mnie. Samochodem to jechała bym 72 godziny więc sobie daruję. A samoloty rejsowe raczej tam nie latają
Można by sąsiada poszukać ale wszyscy jacyś tacy średnia wieku 60 latinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Ineeska z pejczykami i szpilkami....Bursztyn - Ciebie chyba Bóg opuścił...
Najbardziej mi pasuje właśnie jako mikołajka przepbrana, ewentualnie piguła w miniówe i rozpiętej bluzce...Inesska jest za delikatna na pejcze...
Bursztyn to Ty byś się nadawała na Greya...więc nie przenośna innych własnych fantazji....Jak to tam się u Was nazywa? Projekcja, przeniesienie?
U nas są testy pakowane po jednym - można kupić od 5 - 17 zł...Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Mąż jakieś 6000 km ode mnie. Samochodem to jechała bym 72 godziny więc sobie daruję. A samoloty rejsowe raczej tam nie latają
Można by sąsiada poszukać ale wszyscy jacyś tacy średnia wieku 60 latinessa lubi tę wiadomość
-
Niuta wrote:Mąż jakieś 6000 km ode mnie. Samochodem to jechała bym 72 godziny więc sobie daruję. A samoloty rejsowe raczej tam nie latają
Można by sąsiada poszukać ale wszyscy jacyś tacy średnia wieku 60 lat
Niuta, inessa lubią tę wiadomość
-
O! I to jest myśl!
najpierw kawa później syn!
Wnuka zostawię na czarną godzinę
Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Bozia3 wrote:Ineeska z pejczykami i szpilkami....Bursztyn - Ciebie chyba Bóg opuścił...
Najbardziej mi pasuje właśnie jako mikołajka przepbrana, ewentualnie piguła w miniówe i rozpiętej bluzce...Inesska jest za delikatna na pejcze...
Bursztyn to Ty byś się nadawała na Greya...więc nie przenośna innych własnych fantazji....Jak to tam się u Was nazywa? Projekcja, przeniesienie?
U nas są testy pakowane po jednym - można kupić od 5 - 17 zł...analizujac wypowiedzi Inesski naszej ujawnia sie jej druga, mroczna natura
zauwaz, ze swietomikolajkowe to sa fanazje jej meza, ale Inesska moim zdaniem preferowalaby mocniejsze doznania. Pewnie juz kupila kajdanki zastanawia sie kiedy przykuc meza do lozka
Tak, projekcja sie to nazywatylko, ze ja mam troche inne fantazje
A Bog, coz...rzeczywiscie, chyba dawno juz odpuscil w moje sprawie...
grosza, inessa, megan8, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość