35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziekuje Skuterku:-)moja panika wynika z poronienia kwietniowego, kazde "wyjscie" do kibelka i zagladanie w majty jest teraz duzym stresem...
Malgos, kazda z nas musi przejsc iles negatywnych testow, badan hcg aby sie wreszcie doczekac upragnionych 2 kreseczek...glowa do gory i zbieraj sily ma nastepny cykl:-)Skuterek, polarmiś, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:dziekuje Skuterku:-)moja panika wynika z poronienia kwietniowego, kazde "wyjscie" do kibelka i zagladanie w majty jest teraz duzym stresem...
Malgos, kazda z nas musi przejsc iles negatywnych testow, badan hcg aby sie wreszcie doczekac upragnionych 2 kreseczek...glowa do gory i zbieraj sily ma nastepny cykl:-)Bursztyn, Skuterek, Reni, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:dziekuje Skuterku:-)moja panika wynika z poronienia kwietniowego, kazde "wyjscie" do kibelka i zagladanie w majty jest teraz duzym stresem...
Malgos, kazda z nas musi przejsc iles negatywnych testow, badan hcg aby sie wreszcie doczekac upragnionych 2 kreseczek...glowa do gory i zbieraj sily ma nastepny cykl:-)Skuterek, anna maria, samira, anek42, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
chyba faktycznie zmowilyscie sie Dziewczynki;-) fakt ze sie denerwuje, ale postanowilam od wczoraj myslec pozytywnie i wmawiam sobie ze dzisiajesza bete bedzie juz przynajmniej powyzej 200 mIU...i tego staram sie trzymac:-)
Skuterek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:chyba faktycznie zmowilyscie sie Dziewczynki;-) fakt ze sie denerwuje, ale postanowilam od wczoraj myslec pozytywnie i wmawiam sobie ze dzisiajesza bete bedzie juz przynajmniej powyzej 200 mIU...i tego staram sie trzymac:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 20:11
Skuterek, anek42, grosza, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Mój M odkorkował wino (sam nie pije bo nie lubi wytrawnego). Ja wykąpana, wypachniona i zastanawiam się jak namówic go na serduszka. Ostatnio jest zmęczony bo chodzi na siłownie i od rana stęka. Przede mną kieliszek wina, świeczka. Chyba się wystroję w seksi ciuszki i będzie się działo...
Pozdrawiam Was moje kochane. Witam nową koleżankęsamira, malgos741, Bursztyn, anek42, grosza, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Witajcie.
Mój M odkorkował wino (sam nie pije bo nie lubi wytrawnego). Ja wykąpana, wypachniona i zastanawiam się jak namówic go na serduszka. Ostatnio jest zmęczony bo chodzi na siłownie i od rana stęka. Przede mną kieliszek wina, świeczka. Chyba się wystroję w seksi ciuszki i będzie się działo...
Pozdrawiam Was moje kochane. Witam nową koleżankęmilej zabawy
Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny.
piwko w ruch no i kolacja.
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
gosia7122 wrote:ja tam też czekam że @ przylezie,mam 18 dc a tem. niskie jak na zieloną kropkę.Boziu czy piersi Cię bolały cały czas po clo ? mnie bolą i brzuch dzisiaj a i nerwa mam jak zwykle czyli comiesięczny standard.
Pozdrawiam nową koleżankę.samira, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Viola wszystko będzie dobrze mam nadzieję - a to, że się denerwujesz to normalne, tylko szkoda mi Ciebie troszkę, bo te nerwy CIę spalają bardzo...
Małgoś no to miłego piwkowaniaI do boju w następnym cyklu
Ja jutro zatestuję dla spokoju duszy...choć przeczucia mam wiadome....
samira, polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość