35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Boziu
jeżeli jednak nie ten, to następny jest Twój
rozumiem że się boisz trochę tej laparo, sama bym się bała
Małgośprzytulam
witam tak w ogole
pochmurno ale nie pada, może powtórzymy wypad do lasu
miłej niedzieli dziewczynygrosza, Bozia3, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boziu grzybów jak na lekarstwo, ale my lubimy chodzić po lesie, no i była akcja szukania jedliny dla róż
niestety deszcz wisi w powietrzu, ale może poubieramy się antydeszczowo i polecimy na długi spacer
Grosza co u Ciebie?Bozia3, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Boziu, wlasciwie dotad dokad nie ma @ pewnosci tez nie ma. Nie mam najmniejszego zaufania do testowJa i tak wierze, ze bedziesz w ciazy, jesli nie w tym cyklu to do konca roku na pewno.
Grosza, Lucky, Polar -pozdrawiam
Tutaj slonce wyjrzalo, ale jest zimno i wietrznie. Musze meza obudzic zeby sniadanie zrobil, glod mnie dopadl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 11:29
inessa, grosza, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku ja coś tak wyczytuje z Twoich postów, że masz męża Anioła..
Musi znosić rakowe humory, karmić i jeszcze na grzyby sam chodzić....gdzieś Ty go znalazła...
a na grzyby to on chyba z checia sam chodzi, przynajmniej nikt mu dupy nie truje
inessa, polarmiś, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dobrej niedzieli u nas słoneczko próbuje sie wybić zza chmur ale jakoś słąbo mu to wychodzi ale moze jakiś spacer sie uda
Za to mam problem z moimi zatokami nie wiem czy to to ale bolą mnie a wczoraj miałam krwawienie z nosa ze skrzepami a takie coś prawie nigdy mi sie nie zdarza i nie wiem czy to mozę po lekach czy znów choroba?!
No i @ też nadal brak mimo bólu brzucha.
Bozia ja wierzę,że jednak sie uda
Pamietam o kazdej i buziaki śleBursztyn, megan8, samira, pepapig, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane dobrej niedzieli u nas słoneczko próbuje sie wybić zza chmur ale jakoś słąbo mu to wychodzi ale moze jakiś spacer sie uda
Za to mam problem z moimi zatokami nie wiem czy to to ale bolą mnie a wczoraj miałam krwawienie z nosa ze skrzepami a takie coś prawie nigdy mi sie nie zdarza i nie wiem czy to mozę po lekach czy znów choroba?!
No i @ też nadal brak mimo bólu brzucha.
Bozia ja wierzę,że jednak sie uda
Pamietam o kazdej i buziaki śle
Panda, inessa lubią tę wiadomość
-
Inesska cholera wie, co się dzieje, ale Ty zażywasz tyle różnych leków, że może organizm sobie słabo radzi....trzymam kciuki, zeby było ok
Jutro lub dziś robimy rogale z Twojego przepisu - podałaś prosty i fajny przepis....
Bursztynku nie wyobrażam sobie CIebie rzucającą tostami po ścianach....ciekawie musi być u Was- włoskie małżeństwo...
Ja sobie nie wyobrażam, żebym czymkolwiek lub kimkolwiek rzucała po ścianach....wszystko chyba raczej do środka duszę...co jest też do dupy....bo skończę z wrzodami...inessa, megan8, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cze dziewczynki milej niedzieli Wam zycze, u mnie straszne upaly i wlasciwie nic szczegolnego sie nie dzieje, czekam na wyniki hormonow beda w srode, jakos znowu sie zastanawiam czy aby na pewno chce mi sie zachodzic w ciaze ehhhhh.... zycze Wam spokoju i wytrwalosci i zdrowka i zerkam tu na Was jak mam troszke czasu
Pozdrawiam!!!inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:więc czekam spokojnie na @ i kolejny cykl bez leków, za to z laparo....
Laparo nie jest takie złe.
A lewatywa jaka wspaniała
No po prostu spa....
inessa, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Wiem wiem. Ja chyba jednak wolę "tradycyjne" metody.
A kawę przyjmuję doustnieBursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Laparo nie jest takie złe
.
A lewatywa jaka wspaniała
No po prostu spa....inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boziu, wyglad czasem moze zmylic
Oprocz rzucania przedmiotami roznymi dre jeszcze paszcze, on robi to samo, czasem wyglada to rzeczywiscie jak wloski film
Uwazam, ze tlumic nie ma sensu, bo wszystko idzie do srodka, trzeba uwazac zeby wtedy nie nastapila implozja- ze szkoda dla nas samych. Powinnam sie jednak nauczyc bardziej cywilizowanie uzewnetrzniac zlosc, no coz- dluga droga jeszcze przede mna....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 12:48
inessa, Niuta, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość