X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violka musisz się jakoś zrelaksować -zajmij się ulubionymi zajęciami :)

Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu <3
    jeżeli jednak nie ten, to następny jest Twój
    rozumiem że się boisz trochę tej laparo, sama bym się bała :(

Małgoś :( przytulam

witam tak w ogole
    pochmurno ale nie pada, może powtórzymy wypad do lasu

miłej niedzieli dziewczyny

grosza, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedziel laski!
    U mnie przymrozkowo i słonecznie :)

Lucky, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky czy były jakieś grzyby w lesie? Dziś wolne i jutro - może bym myknęła na chwilkę...:)

Lucky lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, powalczymy w nastepnym cyklu.

Lucky, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu grzybów jak na lekarstwo, ale my lubimy chodzić po lesie, no i była akcja szukania jedliny dla róż
    niestety deszcz wisi w powietrzu, ale może poubieramy się antydeszczowo i polecimy na długi spacer

Grosza co u Ciebie?

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu nigdzie nie pojechaliśmy :) Może jutro,....tymczasem chyba wezmę się prozaicznie za sprzątanie i prasowanie....czad niedziela....;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Boziu, wlasciwie dotad dokad nie ma @ pewnosci tez nie ma. Nie mam najmniejszego zaufania do testow ;) Ja i tak wierze, ze bedziesz w ciazy, jesli nie w tym cyklu to do konca roku na pewno.
    Grosza, Lucky, Polar -pozdrawiam :)

Tutaj slonce wyjrzalo, ale jest zimno i wietrznie. Musze meza obudzic zeby sniadanie zrobil, glod mnie dopadl :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 11:29

nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku ja coś tak wyczytuje z Twoich postów, że masz męża Anioła..:) Musi znosić rakowe humory, karmić i jeszcze na grzyby sam chodzić....gdzieś Ty go znalazła...;)

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku ja coś tak wyczytuje z Twoich postów, że masz męża Anioła..:) Musi znosić rakowe humory, karmić i jeszcze na grzyby sam chodzić....gdzieś Ty go znalazła...;)
    Taki Aniol to on do konca nie jest, tydzien temu rzucal jajkami na miekko o sciane bo sie wkurwil, poklocilismy sie wiec i ja pozniej rzucalam, tosty z dzemem rowniez fruwaly... :) a na grzyby to on chyba z checia sam chodzi, przynajmniej nikt mu dupy nie truje ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrej niedzieli u nas słoneczko próbuje sie wybić zza chmur ale jakoś słąbo mu to wychodzi ale moze jakiś spacer sie uda :)
    Za to mam problem z moimi zatokami nie wiem czy to to ale bolą mnie a wczoraj miałam krwawienie z nosa ze skrzepami a takie coś prawie nigdy mi sie nie zdarza i nie wiem czy to mozę po lekach czy znów choroba?!
    No i @ też nadal brak mimo bólu brzucha.

Bozia ja wierzę,że jednak sie uda :D
    Pamietam o kazdej i buziaki śle <3

Bursztyn, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane dobrej niedzieli u nas słoneczko próbuje sie wybić zza chmur ale jakoś słąbo mu to wychodzi ale moze jakiś spacer sie uda :)
    Za to mam problem z moimi zatokami nie wiem czy to to ale bolą mnie a wczoraj miałam krwawienie z nosa ze skrzepami a takie coś prawie nigdy mi sie nie zdarza i nie wiem czy to mozę po lekach czy znów choroba?!
    No i @ też nadal brak mimo bólu brzucha.

Bozia ja wierzę,że jednak sie uda :D
    Pamietam o kazdej i buziaki śle <3
    Inessko, najlepiej byloby zapytac lekarza

Panda, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska cholera wie, co się dzieje, ale Ty zażywasz tyle różnych leków, że może organizm sobie słabo radzi....trzymam kciuki, zeby było ok
    Jutro lub dziś robimy rogale z Twojego przepisu - podałaś prosty i fajny przepis....:)

Bursztynku nie wyobrażam sobie CIebie rzucającą tostami po ścianach....ciekawie musi być u Was- włoskie małżeństwo...;)

Ja sobie nie wyobrażam, żebym czymkolwiek lub kimkolwiek rzucała po ścianach....wszystko chyba raczej do środka duszę...co jest też do dupy....bo skończę z wrzodami...;)

nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cze dziewczynki milej niedzieli Wam zycze, u mnie straszne upaly i wlasciwie nic szczegolnego sie nie dzieje, czekam na wyniki hormonow beda w srode, jakos znowu sie zastanawiam czy aby na pewno chce mi sie zachodzic w ciaze ehhhhh.... zycze Wam spokoju i wytrwalosci i zdrowka i zerkam tu na Was jak mam troszke czasu :)

Pozdrawiam!!!

nick nieaktualny, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    więc czekam spokojnie na @ i kolejny cykl bez leków, za to z laparo....

Laparo nie jest takie złe :-).
    A lewatywa jaka wspaniała ;-)
    No po prostu spa....

nick nieaktualny, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wiesz niektórzy lewatywe stosują jako Spa dla oczyszczenia organizmu a najlepiej czyści sie kawą :D

Niuta lubi tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem. Ja chyba jednak wolę "tradycyjne" metody.
    A kawę przyjmuję doustnie ;-)

Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Laparo nie jest takie złe :-).
    A lewatywa jaka wspaniała ;-)
    No po prostu spa....
    Niuta..czy Tobie to laparo coś w ogóle wykazało i pomogło? I powiedz mi - jak szybko wróciłąś do pracy..ja mam w środę, mam nadzieję po 4 dniach normalnie wrócić do pracy...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, wyglad czasem moze zmylic ;) Oprocz rzucania przedmiotami roznymi dre jeszcze paszcze, on robi to samo, czasem wyglada to rzeczywiscie jak wloski film ;) Uwazam, ze tlumic nie ma sensu, bo wszystko idzie do srodka, trzeba uwazac zeby wtedy nie nastapila implozja- ze szkoda dla nas samych. Powinnam sie jednak nauczyc bardziej cywilizowanie uzewnetrzniac zlosc, no coz- dluga droga jeszcze przede mna.... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 12:48

nick nieaktualny, Niuta, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ...a tu taka łagodna i wyrozumiała na tym forum dla wszystkich jesteś....dobrze, że tu nie ma czym rzucać....np. termometrem, albo testami.....;)

FZuMp1.png

‹‹ 1624 1625 1626 1627 1628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ