X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, a kiedy masz termin @? bo nie chce mi sie grzebac wstecz zeby to znalezc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 13:29

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13,11 i teraz przez tą drugą owulkę w 14 dniu wypada mi odstawienie luteiny dokładnie w dzień @ a nie jak zawsze 3 dni wcześniej[pierwsza owulka była w 11 dniu]

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe
    Viola -06,11
    Polarmis- 08,09.11
    Malgoś -09,11
    Bozia -11,11
    Andzia33 -13,11
    pepapigg 15.11
    Lucky - 21-22.11
    Alis - 2.12
    Samira-ok 9-10,12

Zieleninki mi się nie chcą skopiowac brbr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 13:37

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, bede trzymac kciuki!

Skuterek, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No trza zakasać rękawy i zabrać się za piernik ;) Już mi kurcze zapachniało hehehehe i bym zjadła kawałeczek :)

Lucky, ja się łóżka puściłam już tydzień temu :)

Dzisiaj to może sobie szarlotkę "strzelę" :P bo przerywnikiem ostro-kwaśnych posiłków jest coś słodkiego, tzn. nie jem cukierków i batoników, ale ciasto pod każdą postacią tak :)
    Caffe, podziwiam Cie, ze Ci sie chce :) sama zjadlabym kawalaek, ale ani nie umiem niestety piec, ani nie mam checi ;)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zawsze testowałam po kilka razy, owulacyjne z 6, a potem od 7-8 dpo to już szalałam z róznej maści testami...:) A w tym cyklu coś mnie przytkało - zapewne dlatego, że jedna kreska potwierdzi nie tylko brak bejbi, ale też nieodwołalną podróż do szpitala...:)
    No nic...już nie będę smęcić....:)

Bursztynku znam tą cukiernię :) Dziś po pracy idę na targi minerałów i biżuterii to se może coś na pocieszenie kupię....;)

caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dołączam sie ;)

caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, podziwiam Cie, ze Ci sie chce :) sama zjadlabym kawalaek, ale ani nie umiem niestety piec, ani nie mam checi ;)
    To może odwrotnie, nie masz chęci, bo gdybyś miała to byś się nauczyła ;) :)

Ja mam chęć zjeść,a z cukierni niewiele rzeczy mi pasuje, bo zalatuje "sztucznością", więc nie pozostaje nic innego, jak tylko brać się samemu do roboty :)

Robię dzisiaj zupę pomidorową, bo za mną chodzi, dla chłopów hot-dogi z ciasta drożdżowego i dla siebie szarlotkę :P

Młody zakupy zrobił na kolejne 2 dni, ogarnęłam kuchnię, pranie się pierze, a młody odkurza i będzie podłogi zmywał, bo ja nie ryzykuję jeszcze takiego wysiłku. Nie ukrywam, że mi to strasznie pasuje ;) :P

Skuterek, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Nie dziękuję ,odezwę się raczej dopiero w środę po 10,3,bo mam wolne

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - gdzie jakiś suwaczek ładny? :)

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja też zawsze testowałam po kilka razy, owulacyjne z 6, a potem od 7-8 dpo to już szalałam z róznej maści testami...:) A w tym cyklu coś mnie przytkało - zapewne dlatego, że jedna kreska potwierdzi nie tylko brak bejbi, ale też nieodwołalną podróż do szpitala...:)
    No nic...już nie będę smęcić....:)

Bursztynku znam tą cukiernię :) Dziś po pracy idę na targi minerałów i biżuterii to se może coś na pocieszenie kupię....;)
    a gdzie te targi?
    Nie za wczesnie na pocieszanie? moze jednak poczekasz ewentualnie do 11.11 i wtedy albo sie pocieszysz albo zaczniesz swietowac ? :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    targi są co kilka miesięcy - zawsze na UEK lub na AGH - są o zasięgu europejskim - wielka hala z mnóstwem biżuterii artystycznej, czy zwykłej i z minerałami - żyć nie umierać....;)

Andzia33, caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To może odwrotnie, nie masz chęci, bo gdybyś miała to byś się nauczyła ;) :)

Ja mam chęć zjeść,a z cukierni niewiele rzeczy mi pasuje, bo zalatuje "sztucznością", więc nie pozostaje nic innego, jak tylko brać się samemu do roboty :)

Robię dzisiaj zupę pomidorową, bo za mną chodzi, dla chłopów hot-dogi z ciasta drożdżowego i dla siebie szarlotkę :P

Młody zakupy zrobił na kolejne 2 dni, ogarnęłam kuchnię, pranie się pierze, a młody odkurza i będzie podłogi zmywał, bo ja nie ryzykuję jeszcze takiego wysiłku. Nie ukrywam, że mi to strasznie pasuje ;) :P
    wszystkie palniki na kuchence zajete, piekarnik hula- ja bym tego nie ogarnela :) problem stanowi dla mnie gotowanie- nazywam to symultanieczne-jednoczesnie czegos w 2 garach-chocby miala to byc tylko woda ;)
    Dobrze zarzadzilas housekeeping :) moze to prztrwa-tak chlopakom wejdzie w krew :)

Andzia33, inessa, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A to ja nie mam z tym problemu uwielbiam testowac a na poczatku staran to po kilka testow lh i kilka ciazowych w jednym cyklu .
    dopiero teraz dopatrzylam sie ze zatestowalas. Mozliwe ze troche za wczesnie.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    targi są co kilka miesięcy - zawsze na UEK lub na AGH - są o zasięgu europejskim - wielka hala z mnóstwem biżuterii artystycznej, czy zwykłej i z minerałami - żyć nie umierać....;)
    super!

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - gdzie jakiś suwaczek ładny? :)
    Myślałam żeby zamiast suwaczka wstawić wykres, który niedawno udostępniło ovu, ale wciąż ta funkcja nie jest dostępna. Czekam więc :)

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wszystkie palniki na kuchence zajete, piekarnik hula- ja bym tego nie ogarnela :) problem stanowi dla mnie gotowanie- nazywam to symultanieczne-jednoczesnie czegos w 2 garach-chocby miala to byc tylko woda ;)
    Dobrze zarzadzilas housekeeping :) moze to prztrwa-tak chlopakom wejdzie w krew :)
    Wątpię żeby ta "tradycja" przetrwała :) ale na pewno nie będzie tak, ze ja będę potem miała wszystko na głowie, bo obowiązków to mi raczej dojdzie niż odejdzie :)

inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładny numer strony :) lubię siódemki - przynoszą mi jakoś szczęście w życiu

mieszkam pod adresem 7/7, mój młody urodził się 07.07...itd...:)

inessa, Bursztyn, Skuterek, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wątpię żeby ta "tradycja" przetrwała :) ale na pewno nie będzie tak, ze ja będę potem miała wszystko na głowie, bo obowiązków to mi raczej dojdzie niż odejdzie :)
    ale jesli ich wytresujesz metoda pochwal, to byc moze "nowa swiecka tradycja" przetrwa ;)

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ładny numer strony :) lubię siódemki - przynoszą mi jakoś szczęście w życiu

mieszkam pod adresem 7/7, mój młody urodził się 07.07...itd...:)
    ja tez lubie siodemki :) Twoj mlody to tez raczek - jak ja. Miewa "humory" ? ;)

inessa, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1621 1622 1623 1624 1625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ