35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No trza zakasać rękawy i zabrać się za piernik
Już mi kurcze zapachniało hehehehe i bym zjadła kawałeczek
Lucky, ja się łóżka puściłam już tydzień temu
Dzisiaj to może sobie szarlotkę "strzelę"bo przerywnikiem ostro-kwaśnych posiłków jest coś słodkiego, tzn. nie jem cukierków i batoników, ale ciasto pod każdą postacią tak
Niuta, Lucky, inessa, Andzia33, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dzisiaj już lepiej.Przedwczoraj niechcąco zrobiłam podstęp;kupiłam małej smoczki2 do butelki,bo jeszcze pije kakao,a miała już przegryziony i jak przyjechałam po pracy ,mała się przywitała i mówię ,że coś mam ,a ona ,że nie wie co to jest,ja mówię ,to idz pokaż tacie i zapytaj on na pewno wie.Poszła a za chwilę m przylatuje z bananem na twarzy i pyta ,,a po co to kupiłaś?,,ja mówię,że małej bo ma dziórawy.Wzdychnął i poszedł na film.A wczoraj wieczorem się przytulił i mówi ,że on chce tego dzidziulka ,a ja mówię ,że może będą dwa ,to stwierdził ,że damy radę!Skuterek, Lucky, inessa, caffe, pepapig, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Bursztyn wrote:Andziu, bardzo mi przykro z powodu tesciowej. Tutaj w UK w takich przypadkach odrazu wysylaja na rezonans, bez czekania, i to sa jedne z plusow tego systemu. a niektore minusy juz znacie z moich opowiadan.
Ale idzie prywatnie zrobic?
Prywatnie już na środę 13,11 i tylko 470zł jest już zapisana,dzięki.Lucky, inessa, Skuterek, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Dziękuję dziewczyny,zobaczymy co będzie z teściową ,dużo już przeszła ;20lat tamu sprawy kobiece[rakowe],4 lata temu jelito a teraz może jeszcze uda się jakoś żeby jeszcze trochę pożyła.Jest dobrą kobietą i myślę ,że niepowinno ją spotykac tyle złego w życiu.
Lucky, inessa, Skuterek, caffe, pepapig, Bursztyn, bliska77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia nie robiłam testu..mam testowstręt... może powinnam, ale czekam do poniedziałku. Dupka odstawiłam, bo takie miałam zalecenie, a prze te 3 dni nic chyba jakby co nie powinno złęgo się zdarzyć...z resztą jutro, czy pojutrzei tak pewnie przylezie @
Andzia33, caffe, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem powinno się robic test w dniu w którym kończymy brac progesteron ,bo jeżeli masz niski poziom a przestaniesz go uzupełniac to on spada a to może nie utrzymac ewentualnej ciąży.Wykres masz ładny,zrób test.
caffe, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
No to może jutro rano się skuszę - naprawdę mam jakiś problem z tym w tym cyklu....telepie mnie na samą myśl o testowaniu - pewnie w oczekiwaniu na porażkę....Samo przyjście @ jakoś mnie mniej odpycha. Dzis to już nie ma sensu...jak do rana jutro nie przyjdzie, to może zatestuję rano...
Dzięki Dziewczyny za wsparcieinessa, pepapig, Bursztyn, Andzia33, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia mi właśnie lekarka powiedziała,zę zanim odstawie Dupka beta już nawet nie test, wykres masz bardzo ładny
Ja robie rogale z makiem ale też i zpowidłąmi śliwkowymi mniam mniam
A prawdziwe rogale marcińskie to tylko w Poznaniu w kilku cukierniach,które mają prawdziwy przepis a nie chcą go zdradzićsą przepyszne
Dobra ciasto ostygło to ide wałkować i nadziewać rogalepepapig, Andzia33, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale tu pachnie dziewczyny dzisiaj i ja niedługo kończe prace i z córcia robimy chlebuś słodki z rodzynkami maślany na łikend
robie dwa bo mój synuś który mnie przerósł własnie
sam pewnie zje jeden
a ja dzisiaj czuje sie małpowo boli mnie i cisnie podwozie i czuje ją... a może to ten progesteron?
tak mnie męczy w środku jakbym miała właśnie dostać@ pewnie że nie chcę ale cóż mam jeszcze pare dni tego progesteronu i test na środe i do gina na 15-30 to sie pochwale co i jaksmacznego i pozdrawiam miłego łikendu dla was
Andzia33, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Moj brat ma na imie Marcin i obchodzi wlasnie imieniny 11.11, jadlam te rogale z biialym makiem i sa pyszne, pamietam ze byla w nich tez masa migdalowa. Kupilam na ul. Starowislnej u Ciechowskich w cukierni- Bozia bedziesz wiedziala gdzie
U mnie narazie bezbolesnie, krwawienie niewielkie ale nadal jasna krew, i to mnie niepokoi. Poza tym wszystko raczej normalnie.
Bozia, tak szczerze- to ten Twoj "spadek" nie jest zadnym spadkiem. Rozumiem Twoja niechec do testowania, czulabym sie dokladnie tak samo gdybym miala znowu testowac. A co do odstawienia leku- zgadzam sie z dziewczynami.
Andzia, masz bardzo obiecujacy wykres, trzymam wiec mozno za szczesliwy podwojnie pozytywny final.
Alis- za Ciebie tez kciuki.Andzia33, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Polarmis- Ty tez masz bardzo obiecujacy wykres
Lucky, lepiej o mnie nie mysl bo bedziesz miec koszmary tak jak Megan
Skuterek, wykres pnie sie w gore! Oby tak dalej !
Witam nowa kolezanke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 13:23
Andzia33, Skuterek, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn ja co miesiąc mam piękny wykres ,tak jak Aga ,tylko zielonego nie widac.Ale może teraz ,bo po raz pierwszy mam spadek[wczoraj]na zagnieżdżanie,zawsze leciało do góry i cały czas wysoko,bez spadku,więc może,zresztą szansa podwójna to kto wie?Już bym chciała wiedziec.
Ja testuję co miesiąc czasami po dwa razy,raz robiłam betę ,a miesiąc temu jej nie zrobiłam tylko test i mam wątpliwości...ale teraz idę na betę 13,11 a test może wcześniej jak tempki będą powyżej 37.caffe, pepapig, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33