X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie leje i leje cieszko przyzwyczaić sie do tej angielskiej pogody ;(
    Bursztynku co u Ciebie ?

inessa, Lucky, Andzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia niestety w tym roku nie bo poprostu nie miałam gdzie go kupić ale moja mama i cicie tak :)

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trza zakasać rękawy i zabrać się za piernik ;) Już mi kurcze zapachniało hehehehe i bym zjadła kawałeczek :)

Lucky, ja się łóżka puściłam już tydzień temu :)

Dzisiaj to może sobie szarlotkę "strzelę" :P bo przerywnikiem ostro-kwaśnych posiłków jest coś słodkiego, tzn. nie jem cukierków i batoników, ale ciasto pod każdą postacią tak :)

Niuta, Lucky, inessa, Andzia33, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w sloneczna spobote. Aga jestem lepsza bo od szostej na noogach, latam ze szczotka i ganiam koty , ktore urosly przez niesprzatany tydzien. Pozfrawiam.

Viola ? ???????????

Lucky, inessa, Andzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Dzisiaj już lepiej.Przedwczoraj niechcąco zrobiłam podstęp;kupiłam małej smoczki2 do butelki,bo jeszcze pije kakao,a miała już przegryziony i jak przyjechałam po pracy ,mała się przywitała i mówię ,że coś mam ,a ona ,że nie wie co to jest,ja mówię ,to idz pokaż tacie i zapytaj on na pewno wie.Poszła a za chwilę m przylatuje z bananem na twarzy i pyta ,,a po co to kupiłaś?,,ja mówię,że małej bo ma dziórawy.Wzdychnął i poszedł na film.A wczoraj wieczorem się przytulił i mówi ,że on chce tego dzidziulka ,a ja mówię ,że może będą dwa ,to stwierdził ,że damy radę!

Skuterek, Lucky, inessa, caffe, pepapig, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Andziu, bardzo mi przykro z powodu tesciowej. Tutaj w UK w takich przypadkach odrazu wysylaja na rezonans, bez czekania, i to sa jedne z plusow tego systemu. a niektore minusy juz znacie z moich opowiadan.
    Ale idzie prywatnie zrobic?

Prywatnie już na środę 13,11 i tylko 470zł jest już zapisana,dzięki.

Lucky, inessa, Skuterek, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny,zobaczymy co będzie z teściową ,dużo już przeszła ;20lat tamu sprawy kobiece[rakowe],4 lata temu jelito a teraz może jeszcze uda się jakoś żeby jeszcze trochę pożyła.Jest dobrą kobietą i myślę ,że niepowinno ją spotykac tyle złego w życiu.

Lucky, inessa, Skuterek, caffe, pepapig, Bursztyn, bliska77, gosia7122 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Niuta!

Viola jak się czujesz,pewnie opija dwie kreski winkiem z słabym %

My rogale pieczemy jutro.
    Bozia a robiłaś test,że odstawiasz lutkę?

Lucky, inessa, pepapig, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia nie robiłam testu..mam testowstręt... może powinnam, ale czekam do poniedziałku. Dupka odstawiłam, bo takie miałam zalecenie, a prze te 3 dni nic chyba jakby co nie powinno złęgo się zdarzyć...z resztą jutro, czy pojutrzei tak pewnie przylezie @

Andzia33, caffe, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem powinno się robic test w dniu w którym kończymy brac progesteron ,bo jeżeli masz niski poziom a przestaniesz go uzupełniac to on spada a to może nie utrzymac ewentualnej ciąży.Wykres masz ładny,zrób test.

caffe, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mówiąc nigdy takich rogali nie jadłam...ale tak się przypaliliśmy na ten biały mak, którego też nie jadłam...że się już nie mogę doczekać..:)

Andzia33, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię z marmoladą i budyniem,takie trochę oszukane,a prawdziwe kupuję

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - Andzia 33 ma racje. Najpierw test a potem odstawienie progesteronu.

inessa, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może jutro rano się skuszę - naprawdę mam jakiś problem z tym w tym cyklu....telepie mnie na samą myśl o testowaniu - pewnie w oczekiwaniu na porażkę....Samo przyjście @ jakoś mnie mniej odpycha. Dzis to już nie ma sensu...jak do rana jutro nie przyjdzie, to może zatestuję rano...:)

Dzięki Dziewczyny za wsparcie

inessa, pepapig, Bursztyn, Andzia33, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja nie mam z tym problemu uwielbiam testowac a na poczatku staran to po kilka testow lh i kilka ciazowych w jednym cyklu .

inessa, Andzia33, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia mi właśnie lekarka powiedziała,zę zanim odstawie Dupka beta już nawet nie test, wykres masz bardzo ładny :)

Ja robie rogale z makiem ale też i zpowidłąmi śliwkowymi mniam mniam :)

A prawdziwe rogale marcińskie to tylko w Poznaniu w kilku cukierniach,które mają prawdziwy przepis a nie chcą go zdradzić :P są przepyszne :)

Dobra ciasto ostygło to ide wałkować i nadziewać rogale :)

pepapig, Andzia33, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu pachnie dziewczyny dzisiaj i ja niedługo kończe prace i z córcia robimy chlebuś słodki z rodzynkami maślany na łikend :) robie dwa bo mój synuś który mnie przerósł własnie :D sam pewnie zje jeden ;) a ja dzisiaj czuje sie małpowo boli mnie i cisnie podwozie i czuje ją... a może to ten progesteron?
    tak mnie męczy w środku jakbym miała właśnie dostać@ pewnie że nie chcę ale cóż mam jeszcze pare dni tego progesteronu i test na środe i do gina na 15-30 to sie pochwale co i jak :) smacznego i pozdrawiam miłego łikendu dla was <3

Andzia33, caffe, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Moj brat ma na imie Marcin i obchodzi wlasnie imieniny 11.11, jadlam te rogale z biialym makiem i sa pyszne, pamietam ze byla w nich tez masa migdalowa. Kupilam na ul. Starowislnej u Ciechowskich w cukierni- Bozia bedziesz wiedziala gdzie :)
    U mnie narazie bezbolesnie, krwawienie niewielkie ale nadal jasna krew, i to mnie niepokoi. Poza tym wszystko raczej normalnie.

Bozia, tak szczerze- to ten Twoj "spadek" nie jest zadnym spadkiem. Rozumiem Twoja niechec do testowania, czulabym sie dokladnie tak samo gdybym miala znowu testowac. A co do odstawienia leku- zgadzam sie z dziewczynami.

Andzia, masz bardzo obiecujacy wykres, trzymam wiec mozno za szczesliwy podwojnie pozytywny final.
    Alis- za Ciebie tez kciuki.

Andzia33, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis- Ty tez masz bardzo obiecujacy wykres :)
    Lucky, lepiej o mnie nie mysl bo bedziesz miec koszmary tak jak Megan ;)
    Skuterek, wykres pnie sie w gore! Oby tak dalej !
    Witam nowa kolezanke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 13:23

Andzia33, Skuterek, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ja co miesiąc mam piękny wykres ,tak jak Aga ,tylko zielonego nie widac.Ale może teraz ,bo po raz pierwszy mam spadek[wczoraj]na zagnieżdżanie,zawsze leciało do góry i cały czas wysoko,bez spadku,więc może,zresztą szansa podwójna to kto wie?Już bym chciała wiedziec.
    Ja testuję co miesiąc czasami po dwa razy,raz robiłam betę ,a miesiąc temu jej nie zrobiłam tylko test i mam wątpliwości...ale teraz idę na betę 13,11 a test może wcześniej jak tempki będą powyżej 37.

caffe, pepapig, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1620 1621 1622 1623 1624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ