X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane pamietam o każdej z Was naprawde :) <3
    nie udzielam sie bo mam kryzys a poza tym nie miałam o czym pisać.
    Dziś ostatnie wyniki w tym cyklu i sa słabe a wiec dziś lub jutro @ odstawiłam już Dupka.
    Viola gratulacje <3
    Bursztynku bedzie dobrze kochana <3
    Pamietam i dobrego spokojnego weekendu :) <3

Andzia33, Bursztyn, pepapig, Lucky, malgos741, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się ciepło!
    I nas nie opuszczaj!

Lucky lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie nastraszylyscie tymi torbielami i innymi... o.O
    Teraz czuje sie ok, chociaz brzuch troche pobolewa, ale delikatnie. Gdyby sie cos dzialo to pojade na pogotowie. A nawet jesli nic sie nie bedzie dzialo to postaram sie wyciagnac od lekarza skierowanie do gin.
    Dzieki Dziewczynki za wsparcie. Zawsze mozna na Was liczyc <3

Reni, samira, Lucky, malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    koleżance pękła torbiel to w ostatniej chwili do szpitala trafiła
    moja siostra .. co miesiąc skręcała się z bólu, mdlała.. u lekarza okazało się, że torbiel przez pół roku urosła do 8 cm i laparo już nie wchodzi w grę tylko normalna operacja..
    usunęli dziadostwo i po wszystkim
    ale Ty się nie zamartwiaj może to jednorazowa akcja, bo porypał Ci się cykl..
    albo zrób symulkę, że straciłas przytomność i niech pogotowie przyjedzie ;-)
    no tak, tutaj to tylko symulka wchodzi w gre bo inaczej nie ma szans :) Na powaznie rozwazalam taka opcje :)

Reni, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynku nie zawsze musi to byc torbiel ja bardzo czesto miewalam takie wlasnie malpy ze dwa dni wyjete z zycia takze trzymaj sie dzielnie

Bursztyn, samira, gosia7122, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziu, bardzo mi przykro z powodu tesciowej. Tutaj w UK w takich przypadkach odrazu wysylaja na rezonans, bez czekania, i to sa jedne z plusow tego systemu. a niektore minusy juz znacie z moich opowiadan.
    Ale idzie prywatnie zrobic?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 18:28

samira, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    bursztynku nie zawsze musi to byc torbiel ja bardzo czesto miewalam takie wlasnie malpy ze dwa dni wyjete z zycia takze trzymaj sie dzielnie
    Dzieki Grosza :)

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andziu tak nasz nfz to jest jawna porazka a najbardziej h we jest to ze z miesiaca na miesiac jest gorzej dostac sie no lekarza czy badanie i dodatkowe obostrzenia wprowadzaja sorki ale z telefonu pisze bez pl liter

Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mie wyslali na przymusowe wolne we wtorek hehe w sumie moglam powiedziec nie ale niech im bedzie

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia przykro mi z powodu teściowej Bursztynek ma racje tu w Angli w takiej sprawie nie czeka się długo

Bursztyn, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny
    wróciłam ze służbowego wyjazdu i dopiero łapię oddech, niby dwa dni ale jak zwykle w domu tornado, no i wybita z rytmu jestem
    mierzyłam tempki, ale ze względu na podróż, zarwane noce, to nie wiem ile to warte

Violu jestem w pozytywnym szoku, wielkie gratulacje! Bardzo się z Tobą cieszę i śpieszę Cię uspokajać, bo widzę że nerwy masz na postronkach. Będzie dobrze. Z tą betą też nie panikuj, przyrasta książkowo!tyle, ile trzeba

Samiro gratuluję @, teraz porób badania i bierz się za siebie :) tzn za Was

Bursztynku nadal widzę że masz stresujący czas. Przytulam mocno i życzę spokoju i zdrówka

Boziu, wiem jaki masz plan z testowaniem, ale jak się czujesz? komplet objawów czy wprost przeciwnie?

Mango, rozumiem stres i strach, najważniejsze że być moze masz odkrytą przyczynę niepowodzeń. Tak czy inaczej skonsultowałabym to z kimś. A potem plan działania i ...powrót do starań. Wierzę w Ciebie

Cafe <3

Mango, Bursztyn, bliska77, samira, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku przytulam i zdrówka życzę.
    Andzia mój m powinien iść na rehabilitację pod koniec października ale co nie ma funduszy limit nfz się wyczerpał dopiero od nowego roku będzie mógł iść, no i słyszałam że w tym samym szpitalu jeszcze zamknęli chirurgię tylko przyjmują nagłe przypadki. Taki kochany jest nasz Nfz.

Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky czuję się jak na @ - z tym, że mocniej mnie bolą plecy i mocno bardzo cycki...:) ale w brzuchu kręci na @, więc czekam cierpliwie na to, co los przyniesie..:)

polarmiś, Lucky, bliska77, samira, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Niuta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Podczytuję Was od kilku tygodni i w końcu postanowiłam się ujawnić ;-)
    W skrócie o mnie:
    - lat 36
    - dziecko sztuk 1 płci żeńskiej lat 13
    - starania o drugie od czerwca 2011.
    Na początku pełen luz. po dwóch latach badania a we wrześniu tego roku in vitro. Niestety nieudane :-(
    "Problem" leży po mojej stronie. Moja rezerwa jajnikowa jest jak po tym słowie na m....
    Do tego mój M. wyjechał na pół roku i jedyne co mi teraz pozostało to upijanie się winem którego mam całą piwnicę ;-)

polarmiś, Lucky, bliska77, Mango, samira, Bursztyn, grosza, anna maria, inessa, Andzia33, gosia7122, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Alis Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie wszystkie kości bolą. Albo na grypę albo na starość. A jutro cały do pracy.
    Jak ja bym chciała być w ciąży.

Lucky, malgos741, samira, Bursztyn, pepapig, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Niuta :) Nie przejmuj się, znajdziesz tu czasem kompanki do upijania się winem....;) Fajnie, że się ujawniłaś..:)

Lucky, malgos741, bliska77, samira, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Niuta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak by co to mogę się podzielić zapasami ;-)
    Sama tych hektolitrów nie wypiję... Chyba ;-)

Lucky, malgos741, bliska77, samira, pepapig, Andzia33, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lucky czuję się jak na @ - z tym, że mocniej mnie bolą plecy i mocno bardzo cycki...:) ale w brzuchu kręci na @, więc czekam cierpliwie na to, co los przyniesie..:)
    Mama to samo plus biegunka poranna od kilku dni.

Lucky, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Jak by co to mogę się podzielić zapasami ;-)
    Sama tych hektolitrów nie wypiję... Chyba ;-)
    Dobrze wiedziec bo ja uszczuplam kolekcje wina niepijacego meza i niedlugo to sie wyda:-)

Lucky, malgos741, bliska77, samira, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dobrze wiedziec bo ja uszczuplam kolekcje wina niepijacego meza i niedlugo to sie wyda:-)

Spoko. Jesteśmy umówione ;-) W celu doprecyzowania oferty posiadam wino marki wiśnia ani słodkie , ani wytrawne. Takie pośrodku.
    Zapraszam na degustację ;-)

Lucky, polarmiś, malgos741, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1618 1619 1620 1621 1622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ