35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane pamietam o każdej z Was naprawde
nie udzielam sie bo mam kryzys a poza tym nie miałam o czym pisać.
Dziś ostatnie wyniki w tym cyklu i sa słabe a wiec dziś lub jutro @ odstawiłam już Dupka.
Viola gratulacje
Bursztynku bedzie dobrze kochana
Pamietam i dobrego spokojnego weekenduAndzia33, Bursztyn, pepapig, Lucky, malgos741, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ale mnie nastraszylyscie tymi torbielami i innymi...
Teraz czuje sie ok, chociaz brzuch troche pobolewa, ale delikatnie. Gdyby sie cos dzialo to pojade na pogotowie. A nawet jesli nic sie nie bedzie dzialo to postaram sie wyciagnac od lekarza skierowanie do gin.
Dzieki Dziewczynki za wsparcie. Zawsze mozna na Was liczycReni, samira, Lucky, malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:koleżance pękła torbiel to w ostatniej chwili do szpitala trafiła
moja siostra .. co miesiąc skręcała się z bólu, mdlała.. u lekarza okazało się, że torbiel przez pół roku urosła do 8 cm i laparo już nie wchodzi w grę tylko normalna operacja..
usunęli dziadostwo i po wszystkim
ale Ty się nie zamartwiaj może to jednorazowa akcja, bo porypał Ci się cykl..
albo zrób symulkę, że straciłas przytomność i niech pogotowie przyjedzieNa powaznie rozwazalam taka opcje
Reni, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andziu, bardzo mi przykro z powodu tesciowej. Tutaj w UK w takich przypadkach odrazu wysylaja na rezonans, bez czekania, i to sa jedne z plusow tego systemu. a niektore minusy juz znacie z moich opowiadan.
Ale idzie prywatnie zrobic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 18:28
samira, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
andziu tak nasz nfz to jest jawna porazka a najbardziej h we jest to ze z miesiaca na miesiac jest gorzej dostac sie no lekarza czy badanie i dodatkowe obostrzenia wprowadzaja sorki ale z telefonu pisze bez pl liter
Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny
wróciłam ze służbowego wyjazdu i dopiero łapię oddech, niby dwa dni ale jak zwykle w domu tornado, no i wybita z rytmu jestem
mierzyłam tempki, ale ze względu na podróż, zarwane noce, to nie wiem ile to warte
Violu jestem w pozytywnym szoku, wielkie gratulacje! Bardzo się z Tobą cieszę i śpieszę Cię uspokajać, bo widzę że nerwy masz na postronkach. Będzie dobrze. Z tą betą też nie panikuj, przyrasta książkowo!tyle, ile trzeba
Samiro gratuluję @, teraz porób badania i bierz się za siebietzn za Was
Bursztynku nadal widzę że masz stresujący czas. Przytulam mocno i życzę spokoju i zdrówka
Boziu, wiem jaki masz plan z testowaniem, ale jak się czujesz? komplet objawów czy wprost przeciwnie?
Mango, rozumiem stres i strach, najważniejsze że być moze masz odkrytą przyczynę niepowodzeń. Tak czy inaczej skonsultowałabym to z kimś. A potem plan działania i ...powrót do starań. Wierzę w Ciebie
Cafe
Mango, Bursztyn, bliska77, samira, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku przytulam i zdrówka życzę.
Andzia mój m powinien iść na rehabilitację pod koniec października ale co nie ma funduszy limit nfz się wyczerpał dopiero od nowego roku będzie mógł iść, no i słyszałam że w tym samym szpitalu jeszcze zamknęli chirurgię tylko przyjmują nagłe przypadki. Taki kochany jest nasz Nfz.Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witajcie.
Podczytuję Was od kilku tygodni i w końcu postanowiłam się ujawnić
W skrócie o mnie:
- lat 36
- dziecko sztuk 1 płci żeńskiej lat 13
- starania o drugie od czerwca 2011.
Na początku pełen luz. po dwóch latach badania a we wrześniu tego roku in vitro. Niestety nieudane
"Problem" leży po mojej stronie. Moja rezerwa jajnikowa jest jak po tym słowie na m....
Do tego mój M. wyjechał na pół roku i jedyne co mi teraz pozostało to upijanie się winem którego mam całą piwnicę
polarmiś, Lucky, bliska77, Mango, samira, Bursztyn, grosza, anna maria, inessa, Andzia33, gosia7122, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Jak by co to mogę się podzielić zapasami
Sama tych hektolitrów nie wypiję... ChybaLucky, malgos741, bliska77, samira, pepapig, Andzia33, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Lucky czuję się jak na @ - z tym, że mocniej mnie bolą plecy i mocno bardzo cycki...
ale w brzuchu kręci na @, więc czekam cierpliwie na to, co los przyniesie..
Lucky, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Jak by co to mogę się podzielić zapasami
Sama tych hektolitrów nie wypiję... ChybaLucky, malgos741, bliska77, samira, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dobrze wiedziec bo ja uszczuplam kolekcje wina niepijacego meza i niedlugo to sie wyda:-)
Spoko. Jesteśmy umówioneW celu doprecyzowania oferty posiadam wino marki wiśnia ani słodkie , ani wytrawne. Takie pośrodku.
Zapraszam na degustację
Lucky, polarmiś, malgos741, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards