X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane pamietam o każdej z Was naprawde :) <3
    nie udzielam sie bo mam kryzys a poza tym nie miałam o czym pisać.
    Dziś ostatnie wyniki w tym cyklu i sa słabe a wiec dziś lub jutro @ odstawiłam już Dupka.
    Viola gratulacje <3
    Bursztynku bedzie dobrze kochana <3
    Pamietam i dobrego spokojnego weekendu :) <3

Andzia33, Bursztyn, pepapig, Lucky, malgos741, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się ciepło!
    I nas nie opuszczaj!

Lucky lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie nastraszylyscie tymi torbielami i innymi... o.O
    Teraz czuje sie ok, chociaz brzuch troche pobolewa, ale delikatnie. Gdyby sie cos dzialo to pojade na pogotowie. A nawet jesli nic sie nie bedzie dzialo to postaram sie wyciagnac od lekarza skierowanie do gin.
    Dzieki Dziewczynki za wsparcie. Zawsze mozna na Was liczyc <3

Reni, samira, Lucky, malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    koleżance pękła torbiel to w ostatniej chwili do szpitala trafiła
    moja siostra .. co miesiąc skręcała się z bólu, mdlała.. u lekarza okazało się, że torbiel przez pół roku urosła do 8 cm i laparo już nie wchodzi w grę tylko normalna operacja..
    usunęli dziadostwo i po wszystkim
    ale Ty się nie zamartwiaj może to jednorazowa akcja, bo porypał Ci się cykl..
    albo zrób symulkę, że straciłas przytomność i niech pogotowie przyjedzie ;-)
    no tak, tutaj to tylko symulka wchodzi w gre bo inaczej nie ma szans :) Na powaznie rozwazalam taka opcje :)

Reni, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynku nie zawsze musi to byc torbiel ja bardzo czesto miewalam takie wlasnie malpy ze dwa dni wyjete z zycia takze trzymaj sie dzielnie

Bursztyn, samira, gosia7122, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziu, bardzo mi przykro z powodu tesciowej. Tutaj w UK w takich przypadkach odrazu wysylaja na rezonans, bez czekania, i to sa jedne z plusow tego systemu. a niektore minusy juz znacie z moich opowiadan.
    Ale idzie prywatnie zrobic?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 18:28

samira, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    bursztynku nie zawsze musi to byc torbiel ja bardzo czesto miewalam takie wlasnie malpy ze dwa dni wyjete z zycia takze trzymaj sie dzielnie
    Dzieki Grosza :)

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andziu tak nasz nfz to jest jawna porazka a najbardziej h we jest to ze z miesiaca na miesiac jest gorzej dostac sie no lekarza czy badanie i dodatkowe obostrzenia wprowadzaja sorki ale z telefonu pisze bez pl liter

Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mie wyslali na przymusowe wolne we wtorek hehe w sumie moglam powiedziec nie ale niech im bedzie

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia przykro mi z powodu teściowej Bursztynek ma racje tu w Angli w takiej sprawie nie czeka się długo

Bursztyn, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny
    wróciłam ze służbowego wyjazdu i dopiero łapię oddech, niby dwa dni ale jak zwykle w domu tornado, no i wybita z rytmu jestem
    mierzyłam tempki, ale ze względu na podróż, zarwane noce, to nie wiem ile to warte

Violu jestem w pozytywnym szoku, wielkie gratulacje! Bardzo się z Tobą cieszę i śpieszę Cię uspokajać, bo widzę że nerwy masz na postronkach. Będzie dobrze. Z tą betą też nie panikuj, przyrasta książkowo!tyle, ile trzeba

Samiro gratuluję @, teraz porób badania i bierz się za siebie :) tzn za Was

Bursztynku nadal widzę że masz stresujący czas. Przytulam mocno i życzę spokoju i zdrówka

Boziu, wiem jaki masz plan z testowaniem, ale jak się czujesz? komplet objawów czy wprost przeciwnie?

Mango, rozumiem stres i strach, najważniejsze że być moze masz odkrytą przyczynę niepowodzeń. Tak czy inaczej skonsultowałabym to z kimś. A potem plan działania i ...powrót do starań. Wierzę w Ciebie

Cafe <3

Mango, Bursztyn, bliska77, samira, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku przytulam i zdrówka życzę.
    Andzia mój m powinien iść na rehabilitację pod koniec października ale co nie ma funduszy limit nfz się wyczerpał dopiero od nowego roku będzie mógł iść, no i słyszałam że w tym samym szpitalu jeszcze zamknęli chirurgię tylko przyjmują nagłe przypadki. Taki kochany jest nasz Nfz.

Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky czuję się jak na @ - z tym, że mocniej mnie bolą plecy i mocno bardzo cycki...:) ale w brzuchu kręci na @, więc czekam cierpliwie na to, co los przyniesie..:)

polarmiś, Lucky, bliska77, samira, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Niuta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Podczytuję Was od kilku tygodni i w końcu postanowiłam się ujawnić ;-)
    W skrócie o mnie:
    - lat 36
    - dziecko sztuk 1 płci żeńskiej lat 13
    - starania o drugie od czerwca 2011.
    Na początku pełen luz. po dwóch latach badania a we wrześniu tego roku in vitro. Niestety nieudane :-(
    "Problem" leży po mojej stronie. Moja rezerwa jajnikowa jest jak po tym słowie na m....
    Do tego mój M. wyjechał na pół roku i jedyne co mi teraz pozostało to upijanie się winem którego mam całą piwnicę ;-)

polarmiś, Lucky, bliska77, Mango, samira, Bursztyn, grosza, anna maria, inessa, Andzia33, gosia7122, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Alis Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie wszystkie kości bolą. Albo na grypę albo na starość. A jutro cały do pracy.
    Jak ja bym chciała być w ciąży.

Lucky, malgos741, samira, Bursztyn, pepapig, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Niuta :) Nie przejmuj się, znajdziesz tu czasem kompanki do upijania się winem....;) Fajnie, że się ujawniłaś..:)

Lucky, malgos741, bliska77, samira, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Niuta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak by co to mogę się podzielić zapasami ;-)
    Sama tych hektolitrów nie wypiję... Chyba ;-)

Lucky, malgos741, bliska77, samira, pepapig, Andzia33, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lucky czuję się jak na @ - z tym, że mocniej mnie bolą plecy i mocno bardzo cycki...:) ale w brzuchu kręci na @, więc czekam cierpliwie na to, co los przyniesie..:)
    Mama to samo plus biegunka poranna od kilku dni.

Lucky, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Jak by co to mogę się podzielić zapasami ;-)
    Sama tych hektolitrów nie wypiję... Chyba ;-)
    Dobrze wiedziec bo ja uszczuplam kolekcje wina niepijacego meza i niedlugo to sie wyda:-)

Lucky, malgos741, bliska77, samira, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dobrze wiedziec bo ja uszczuplam kolekcje wina niepijacego meza i niedlugo to sie wyda:-)

Spoko. Jesteśmy umówione ;-) W celu doprecyzowania oferty posiadam wino marki wiśnia ani słodkie , ani wytrawne. Takie pośrodku.
    Zapraszam na degustację ;-)

Lucky, polarmiś, malgos741, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1618 1619 1620 1621 1622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ