X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia ja np wiem, ze teraz mi się uda, bo nie było <3 więc teraz się uda
    Caffe nie miała owu i poszło pop.gif
    Tak Reni - to całkiem możliwe..:) Ja obstawiam też Polarmisia - bo ona najpierw bez jajnika, a potem bez jaja - no taka szansa szybko się nie powtórzy...:)

Mnie już ciągnie na @ - no ale ja miałam za normalny wykres i owulkę..;)

Andzia33, polarmiś, Reni, bliska77, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn zasuwaj do lekarza gina..niech Cie oglądnie może...
    tutaj nie ma do kogo isc, wszystko robia w szpitalu. Musze isc najpierw do lekarza rodzinnego. Innej opcji nie ma.

Andzia33, Skuterek, Olena, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję bursztynku,ale idż do lekarza,pisałas ,że ten rodzinny to też gin,to powinien pomóc.

Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku rozumi Cię Angielska służba zdrowia trzymaj sie ;)

Andzia33, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Współczuję bursztynku,ale idż do lekarza,pisałas ,że ten rodzinny to też gin,to powinien pomóc.
    dopiero w srode, niestety.

Andzia33, Olena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostaje Ci iść do szpitala ale i tam czasami nic nie zrobią i bedą kazali czekać

Andzia33, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skuterek wrote:
    Zostaje Ci iść do szpitala ale i tam czasami nic nie zrobią i bedą kazali czekać
    dokladnie!
    teraz na szczescie czuje sie juz lepiej.

Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn idź do szpitala, powiedz, że miałaś test pozytywny a wczoraj krwotok ze strasznymi bólami - może CIe wezmą na obserwacje? Kurcze ja nie wiem jak tam jest...ale u nas chyba jednak lepiej..pomimo tego, że się psioczy na służbę zdrowia

Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Olena Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku przytulam <3

U mnie objawy zbliżajacej się owu. Tak mi się chce jak nigdy nie chciało...
    Może będzie gorący wekeend. Oby mój M dał radę. On podejrzewa podstęp, że robię to w celu posiadania potomstwa (w dużej mierze prawda), ale nie tylko, mi się po prostu chce. Co dziwne bo z moim byłym nigdy mi się nie chciało. Może dopiero dojrzałam, w końcu jestem kobieta koło 40.

Andzia33, Bursztyn, pepapig, Mango, grosza, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn idź do szpitala, powiedz, że miałaś test pozytywny a wczoraj krwotok ze strasznymi bólami - może CIe wezmą na obserwacje? Kurcze ja nie wiem jak tam jest...ale u nas chyba jednak lepiej..pomimo tego, że się psioczy na służbę zdrowia
    w Polsce to pewnie poszlabym, ale tutaj nie ma sensu. W tym kraju nie chca zakladac czasem karty ciazy przed uplywem 3 miesiaca. Poczekam do srody i zobacze co powie rodzinny, ale nie spodziewam sie ze wysle mnie na badania czy usg. Zreszta usg i tak nic by nie pokazalo, wiec chyba za bardzo nie ma sensu go robic.

megan8 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena to działajcie i wiesz ,że Twój organizm jest nastawiony na ciążę i masz bardzo duże szanse teraz i musi byc już wszystko dobrze!Trzymam kciuki!

Olena lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skuterek fajnie ,że wróciłaś!

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska co u Ciebie?

pepapig lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Olena Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia dzięki, ja z wzajemnością za Ciebie. Zadziałamy, ale teraz jeszcze w pracy. Potem Małego na karate. Wieczorkiem ojciec go bierze. I wekeend dla nas. Juto jeszcze idziemy na grzyby. Będziemy wykończeni. Bo chodzenie na grzyby z moim i jego mamą to kilka godzin. Kobieta koło 70 a kondychy pozazdrościć.

Przykro mi Bursztynku. Przytulam. Sorki, że się wcięłam z tematem. Nie potrafię Ci nic poradzić. Nie napiszę, że wiem co czujesz, bo nie wiem, ale się domyślam

Bursztyn, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Andzia dzięki, ja z wzajemnością za Ciebie. Zadziałamy, ale teraz jeszcze w pracy. Potem Małego na karate. Wieczorkiem ojciec go bierze. I wekeend dla nas. Juto jeszcze idziemy na grzyby. Będziemy wykończeni. Bo chodzenie na grzyby z moim i jego mamą to kilka godzin. Kobieta koło 70 a kondychy pozazdrościć.

Przykro mi Bursztynku. Przytulam. Sorki, że się wcięłam z tematem. Nie potrafię Ci nic poradzić. Nie napiszę, że wiem co czujesz, bo nie wiem, ale się domyślam
    no co Ty! nie wcielas sie, przeciez rozmawiamy tu o wszystkim, trudno zeby jeden temat walkowac w nieskonczonosc :)
    a poradzic to tutaj nic za bardzo nie mozna. Zobacze co lekarz powie.

Ale pomyslalam sobie, ze jesli bol porodowy jest gorszy od tego katory ja przezylam tej nocy- a napewno jest- to ja nie wiem czy nie podziekuje za taka impreze. Chyba bym tego nie przezyla.

Reni, Olena, Andzia33, grosza, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sadze ze limit cudów już się wyczerpal, czuje zbliżajacą się małpę . Nie będzie bezowulacyjnego poczęcia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 13:30

Olena, Andzia33, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Sadze ze limit cudów już się wyczerpal, ja czuje sie zbliżajaca się małpę . Nie będzie bezowulacyjnego poczęcia.
    Misku, cuda maja to do siebie, ze sa na szczescie nielimitowane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 13:14

Bozia3, pepapig, Olena, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku współczuje, kurcze usg jest chyba niezbędne

Bursztyn, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczyny

Mialam koszmarna noc, ok 2 zaczal bolec mnie brzuch, ale tak potwornie, ze bylam bliska zemdlenia, mialam bardzo mocne skurcze, nic nie pomagalo,zadne tabletki, zaczelam tez silnie krwawic, zywa krwia na poczatku, potem sie porzygalam, a potem juz wylam z bolu jak zwierze, i tak do 6 rano. Moj maz sie przestraszyl- pojechal nawet o 4 nad ranem po jakies czopki przeciwbolowe, (bo rzygalam, wiec nie przyjelabym zadnej tabletki) ale w tym chorym miescie nie ma dyzurnych aptek calodobowych, porazka.... To byl najgorszy bol jaki przytrafil mi sie w calym zyciu do tej pory. Zwloklam sie dopiero teraz, jest juz duzo lepiej tylko nadal mam mdlosci. Koszmar.
    bardzo mi przykro...trzymaj sie dzielnie

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku współczuje, kurcze usg jest chyba niezbędne
    Agus, ale przeciez i tak nic nie bedzie widac. Ostatni raz badanie z usg mialam robione w Polsce, 2 miesiace temu i wszystko bylo bardzo dobrze.

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1616 1617 1618 1619 1620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ