X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia ja np wiem, ze teraz mi się uda, bo nie było <3 więc teraz się uda
    Caffe nie miała owu i poszło pop.gif
    Tak Reni - to całkiem możliwe..:) Ja obstawiam też Polarmisia - bo ona najpierw bez jajnika, a potem bez jaja - no taka szansa szybko się nie powtórzy...:)

Mnie już ciągnie na @ - no ale ja miałam za normalny wykres i owulkę..;)

Andzia33, polarmiś, Reni, bliska77, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn zasuwaj do lekarza gina..niech Cie oglądnie może...
    tutaj nie ma do kogo isc, wszystko robia w szpitalu. Musze isc najpierw do lekarza rodzinnego. Innej opcji nie ma.

Andzia33, Skuterek, Olena, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję bursztynku,ale idż do lekarza,pisałas ,że ten rodzinny to też gin,to powinien pomóc.

Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku rozumi Cię Angielska służba zdrowia trzymaj sie ;)

Andzia33, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Współczuję bursztynku,ale idż do lekarza,pisałas ,że ten rodzinny to też gin,to powinien pomóc.
    dopiero w srode, niestety.

Andzia33, Olena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostaje Ci iść do szpitala ale i tam czasami nic nie zrobią i bedą kazali czekać

Andzia33, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skuterek wrote:
    Zostaje Ci iść do szpitala ale i tam czasami nic nie zrobią i bedą kazali czekać
    dokladnie!
    teraz na szczescie czuje sie juz lepiej.

Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn idź do szpitala, powiedz, że miałaś test pozytywny a wczoraj krwotok ze strasznymi bólami - może CIe wezmą na obserwacje? Kurcze ja nie wiem jak tam jest...ale u nas chyba jednak lepiej..pomimo tego, że się psioczy na służbę zdrowia

Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Olena Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku przytulam <3

U mnie objawy zbliżajacej się owu. Tak mi się chce jak nigdy nie chciało...
    Może będzie gorący wekeend. Oby mój M dał radę. On podejrzewa podstęp, że robię to w celu posiadania potomstwa (w dużej mierze prawda), ale nie tylko, mi się po prostu chce. Co dziwne bo z moim byłym nigdy mi się nie chciało. Może dopiero dojrzałam, w końcu jestem kobieta koło 40.

Andzia33, Bursztyn, pepapig, Mango, grosza, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn idź do szpitala, powiedz, że miałaś test pozytywny a wczoraj krwotok ze strasznymi bólami - może CIe wezmą na obserwacje? Kurcze ja nie wiem jak tam jest...ale u nas chyba jednak lepiej..pomimo tego, że się psioczy na służbę zdrowia
    w Polsce to pewnie poszlabym, ale tutaj nie ma sensu. W tym kraju nie chca zakladac czasem karty ciazy przed uplywem 3 miesiaca. Poczekam do srody i zobacze co powie rodzinny, ale nie spodziewam sie ze wysle mnie na badania czy usg. Zreszta usg i tak nic by nie pokazalo, wiec chyba za bardzo nie ma sensu go robic.

megan8 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena to działajcie i wiesz ,że Twój organizm jest nastawiony na ciążę i masz bardzo duże szanse teraz i musi byc już wszystko dobrze!Trzymam kciuki!

Olena lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skuterek fajnie ,że wróciłaś!

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska co u Ciebie?

pepapig lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Olena Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia dzięki, ja z wzajemnością za Ciebie. Zadziałamy, ale teraz jeszcze w pracy. Potem Małego na karate. Wieczorkiem ojciec go bierze. I wekeend dla nas. Juto jeszcze idziemy na grzyby. Będziemy wykończeni. Bo chodzenie na grzyby z moim i jego mamą to kilka godzin. Kobieta koło 70 a kondychy pozazdrościć.

Przykro mi Bursztynku. Przytulam. Sorki, że się wcięłam z tematem. Nie potrafię Ci nic poradzić. Nie napiszę, że wiem co czujesz, bo nie wiem, ale się domyślam

Bursztyn, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Andzia dzięki, ja z wzajemnością za Ciebie. Zadziałamy, ale teraz jeszcze w pracy. Potem Małego na karate. Wieczorkiem ojciec go bierze. I wekeend dla nas. Juto jeszcze idziemy na grzyby. Będziemy wykończeni. Bo chodzenie na grzyby z moim i jego mamą to kilka godzin. Kobieta koło 70 a kondychy pozazdrościć.

Przykro mi Bursztynku. Przytulam. Sorki, że się wcięłam z tematem. Nie potrafię Ci nic poradzić. Nie napiszę, że wiem co czujesz, bo nie wiem, ale się domyślam
    no co Ty! nie wcielas sie, przeciez rozmawiamy tu o wszystkim, trudno zeby jeden temat walkowac w nieskonczonosc :)
    a poradzic to tutaj nic za bardzo nie mozna. Zobacze co lekarz powie.

Ale pomyslalam sobie, ze jesli bol porodowy jest gorszy od tego katory ja przezylam tej nocy- a napewno jest- to ja nie wiem czy nie podziekuje za taka impreze. Chyba bym tego nie przezyla.

Reni, Olena, Andzia33, grosza, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sadze ze limit cudów już się wyczerpal, czuje zbliżajacą się małpę . Nie będzie bezowulacyjnego poczęcia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 13:30

Olena, Andzia33, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Sadze ze limit cudów już się wyczerpal, ja czuje sie zbliżajaca się małpę . Nie będzie bezowulacyjnego poczęcia.
    Misku, cuda maja to do siebie, ze sa na szczescie nielimitowane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 13:14

Bozia3, pepapig, Olena, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku współczuje, kurcze usg jest chyba niezbędne

Bursztyn, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczyny

Mialam koszmarna noc, ok 2 zaczal bolec mnie brzuch, ale tak potwornie, ze bylam bliska zemdlenia, mialam bardzo mocne skurcze, nic nie pomagalo,zadne tabletki, zaczelam tez silnie krwawic, zywa krwia na poczatku, potem sie porzygalam, a potem juz wylam z bolu jak zwierze, i tak do 6 rano. Moj maz sie przestraszyl- pojechal nawet o 4 nad ranem po jakies czopki przeciwbolowe, (bo rzygalam, wiec nie przyjelabym zadnej tabletki) ale w tym chorym miescie nie ma dyzurnych aptek calodobowych, porazka.... To byl najgorszy bol jaki przytrafil mi sie w calym zyciu do tej pory. Zwloklam sie dopiero teraz, jest juz duzo lepiej tylko nadal mam mdlosci. Koszmar.
    bardzo mi przykro...trzymaj sie dzielnie

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku współczuje, kurcze usg jest chyba niezbędne
    Agus, ale przeciez i tak nic nie bedzie widac. Ostatni raz badanie z usg mialam robione w Polsce, 2 miesiace temu i wszystko bylo bardzo dobrze.

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1616 1617 1618 1619 1620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ