X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Agus, ale przeciez i tak nic nie bedzie widac. Ostatni raz badanie z usg mialam robione w Polsce, 2 miesiace temu i wszystko bylo bardzo dobrze.
    ja rozumiem, chodzi mi o to, że skoro coś takiego się przytrafiło to trzeba znaleźć przyczynę i w razie potrzeby zacząć leczyć

Bursztyn, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Agus, ale przeciez i tak nic nie bedzie widac. Ostatni raz badanie z usg mialam robione w Polsce, 2 miesiace temu i wszystko bylo bardzo dobrze.
    Mogłaś miec np. torbiel, która teraz pękła, często tak jest w bezowulacyjnych.

Bursztyn, bliska77, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    dokładnie, właśnie o tym mówię

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a czy przy tym boli albo kluje jajnik? bo jesli tak, to nie mialam nic takiego, a jesli niekoniecznie musi bolec- to wszystko jest mozliwe.
    No ale i tak, to wszystko to tylko gdybanie

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Uażam, że to nieprawda, że nic nie będzie widać. To zależy co się stało.

Andzia33, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie wiem czy się dobtrze wyraziłam. Torbiel powinna się wchłonąć, natomiast jeśli pęknie to nie wiem co to oznacza.

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a czy przy tym boli albo kluje jajnik? bo jesli tak, to nie mialam nic takiego, a jesli niekoniecznie musi bolec- to wszystko jest mozliwe.
    Pewnie może boleć i może nie bolec. Mnie akurat nie bolało, ale @ miałam obfitszy.

Bursztyn, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Uażam, że to nieprawda, że nic nie będzie widać. To zależy co się stało.
    Dziewczyny, pewnie macie racje. Gdybym byla teraz w PL to juz dawno siedzialbym u gina. Ale niestety nie jestem. Tutaj, nie mam niestety wyjscia, musze poczekac do srody i niekoniecznie spodziewac sie, ze dostane skierowanie do gina. Powinnam byc w PL na poczatku grudnia, wiec wtedy pojde do mojego gin.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczyny, pewnie macie racje. Gdybym byla teraz w PL to juz dawno siedzialbym u gina. Ale niestety nie jestem. Tutaj, nie mam niestety wyjscia, musze poczekac do srody i niekoniecznie spodziewac sie, ze dostane skierowanie do gina. Powinnam byc w PL na poczatku grudnia, wiec wtedy pojde do mojego gin.
    Współczuję. Po prostu można zejść z tego świata i tam nikt nie kiwnie palcem. Masakra jakaś <3

Bursztyn, Andzia33, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Współczuję. Po prostu można zejść z tego świata i tam nikt nie kiwnie palcem. Masakra jakaś <3
    niestety, dokladnie tak jest :( jedne rzeczy w ich systemie (nawet szpitalnym) sa bardzo dobre, ale inne wolaja o pomste do nieba.

Andzia33, bliska77, Skuterek, samira, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, w takim razie życzę Ci dużo zdrówka i oby taka sytuacja już się nie powtórzyła

Andzia33, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bursztyn ja mialam torbiel ,nie wiem jak dlugo ja chodowalam ,bo nie odczuwalam zadnego bolu tylko obfite @,do pewnego pieknego dnia kiedy torbiel urosla do 6 cm i sie zaczela skrecac a ja razem z nia z bolu .Na drugi dzien polecialm do gina i za 2 dni juz mialam operacje i razem z torbiela wycieli mi 80% jajnika.Kolezanka mi powiedziala ze jak jej pekal torbiel to z bol sie posrala,porzygala i zabralo ja pogotowie.

Andzia33, Bursztyn, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynu miałam to samo moze nie aż tak bolało musiałam czekać na wizytę na usg mnie nie wysłali tylko badanie krwi i lekarz powiedział ciaza była ale już niema i dostałam straszna infekcje pęcherza i wtedy wysłał mnie na usg i tez potwierdzili ze było i teraz jest już ok
    A torbiel tez miałam i mi peknol nie bolało ale potem miałam wysoka gorączkę ale to było w Polsce to tam miałam opiekę tu w Angli tak niema trzymaj sie napewno bedzie dobrze ;)

Andzia33, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wekeendu dziewczyny. Spadam do domku <3.

Andzia33, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się wkur...m bo miałam miec tydzień urlopu i chcieliśmy gdzieś jechac ,a tu du,,a bo mam wolny tylko wtorek.

Lucky lubi tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niestety, dokladnie tak jest :( jedne rzeczy w ich systemie (nawet szpitalnym) sa bardzo dobre, ale inne wolaja o pomste do nieba.
    Bursztynku mi powiedziała kiedyś ginka że jak coś takiego się wydarzy jak z twojej opowieści (wtedy @ nie miałam a ciąży nie widać)momentalnie po pogotowie dzwonić bo to może być właśnie ciąża pozamaciczna ,co grozi powikłaniami takimi jak rozerwanie jajowodu lub jajnika ,co gorsza zapalenia otrzewnej a to już nie przelewki !!! Ja nie straszę jak coś tylko się o ciebie stracham :*

acha torbiel jak pęknie ,zależy też od jej rodzaju, to też może być nie za ciekawie ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 16:48

Andzia33, Reni, Bursztyn, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżance pękła torbiel to w ostatniej chwili do szpitala trafiła
    moja siostra .. co miesiąc skręcała się z bólu, mdlała.. u lekarza okazało się, że torbiel przez pół roku urosła do 8 cm i laparo już nie wchodzi w grę tylko normalna operacja..
    usunęli dziadostwo i po wszystkim
    ale Ty się nie zamartwiaj może to jednorazowa akcja, bo porypał Ci się cykl..
    albo zrób symulkę, że straciłas przytomność i niech pogotowie przyjedzie ;-)

anna maria wrote:
    Bursztyn ja mialam torbiel ,nie wiem jak dlugo ja chodowalam ,bo nie odczuwalam zadnego bolu tylko obfite @,do pewnego pieknego dnia kiedy torbiel urosla do 6 cm i sie zaczela skrecac a ja razem z nia z bolu .Na drugi dzien polecialm do gina i za 2 dni juz mialam operacje i razem z torbiela wycieli mi 80% jajnika.Kolezanka mi powiedziala ze jak jej pekal torbiel to z bol sie posrala,porzygala i zabralo ja pogotowie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 15:38

Andzia33, samira, Bursztyn, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pekl torbiel przy badaniu w szpitalu

Lucky lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa dostała skierowanie na rezonans magnetyczny-bo podejżewaja przezóty na kręgosłóp[4lata temu miała raka na jelicie],no i szok termin w jednym szpitalu na kwiecień a w drugim ,dopiero zapisy na nowy rok od grudnia.A prywatnie na środę 13,11 i tylko 470zł.

Polska służba zdrowia,gdzie kobieta ma 70 lat i nie wiadomo ,czy za rok nie byłoby za póżno.

samira, Bursztyn, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie jaki wysyp na listopadowym testowaniu,normalnie epidemia czerwonych serc,oby się zarazic!
    W taki nastrój jak dzisiaj lubię tam zaglądac.

Skuterek, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1617 1618 1619 1620 1621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ