35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Agus, ale przeciez i tak nic nie bedzie widac. Ostatni raz badanie z usg mialam robione w Polsce, 2 miesiace temu i wszystko bylo bardzo dobrze.
Bursztyn, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Agus, ale przeciez i tak nic nie bedzie widac. Ostatni raz badanie z usg mialam robione w Polsce, 2 miesiace temu i wszystko bylo bardzo dobrze.
Bursztyn, bliska77, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Mogłaś miec np. torbiel, która teraz pękła, często tak jest w bezowulacyjnych.
No ale i tak, to wszystko to tylko gdybanieLucky lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Agus, ale przeciez i tak nic nie bedzie widac. Ostatni raz badanie z usg mialam robione w Polsce, 2 miesiace temu i wszystko bylo bardzo dobrze.
Andzia33, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mogłaś miec np. torbiel, która teraz pękła, często tak jest w bezowulacyjnych.
-
Bursztyn wrote:a czy przy tym boli albo kluje jajnik? bo jesli tak, to nie mialam nic takiego, a jesli niekoniecznie musi bolec- to wszystko jest mozliwe.
No ale i tak, to wszystko to tylko gdybanieBursztyn, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Uażam, że to nieprawda, że nic nie będzie widać. To zależy co się stało.
-
Bursztyn wrote:Dziewczyny, pewnie macie racje. Gdybym byla teraz w PL to juz dawno siedzialbym u gina. Ale niestety nie jestem. Tutaj, nie mam niestety wyjscia, musze poczekac do srody i niekoniecznie spodziewac sie, ze dostane skierowanie do gina. Powinnam byc w PL na poczatku grudnia, wiec wtedy pojde do mojego gin.
Bursztyn, Andzia33, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Współczuję. Po prostu można zejść z tego świata i tam nikt nie kiwnie palcem. Masakra jakaś
jedne rzeczy w ich systemie (nawet szpitalnym) sa bardzo dobre, ale inne wolaja o pomste do nieba.
Andzia33, bliska77, Skuterek, samira, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:a czy przy tym boli albo kluje jajnik? bo jesli tak, to nie mialam nic takiego, a jesli niekoniecznie musi bolec- to wszystko jest mozliwe.
No ale i tak, to wszystko to tylko gdybanieAndzia33, Bursztyn, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztynu miałam to samo moze nie aż tak bolało musiałam czekać na wizytę na usg mnie nie wysłali tylko badanie krwi i lekarz powiedział ciaza była ale już niema i dostałam straszna infekcje pęcherza i wtedy wysłał mnie na usg i tez potwierdzili ze było i teraz jest już ok
A torbiel tez miałam i mi peknol nie bolało ale potem miałam wysoka gorączkę ale to było w Polsce to tam miałam opiekę tu w Angli tak niema trzymaj sie napewno bedzie dobrzeAndzia33, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:niestety, dokladnie tak jest
jedne rzeczy w ich systemie (nawet szpitalnym) sa bardzo dobre, ale inne wolaja o pomste do nieba.
acha torbiel jak pęknie ,zależy też od jej rodzaju, to też może być nie za ciekawie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 16:48
Andzia33, Reni, Bursztyn, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
koleżance pękła torbiel to w ostatniej chwili do szpitala trafiła
moja siostra .. co miesiąc skręcała się z bólu, mdlała.. u lekarza okazało się, że torbiel przez pół roku urosła do 8 cm i laparo już nie wchodzi w grę tylko normalna operacja..
usunęli dziadostwo i po wszystkim
ale Ty się nie zamartwiaj może to jednorazowa akcja, bo porypał Ci się cykl..
albo zrób symulkę, że straciłas przytomność i niech pogotowie przyjedzie
anna maria wrote:Bursztyn ja mialam torbiel ,nie wiem jak dlugo ja chodowalam ,bo nie odczuwalam zadnego bolu tylko obfite @,do pewnego pieknego dnia kiedy torbiel urosla do 6 cm i sie zaczela skrecac a ja razem z nia z bolu .Na drugi dzien polecialm do gina i za 2 dni juz mialam operacje i razem z torbiela wycieli mi 80% jajnika.Kolezanka mi powiedziala ze jak jej pekal torbiel to z bol sie posrala,porzygala i zabralo ja pogotowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 15:38
Andzia33, samira, Bursztyn, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Teściowa dostała skierowanie na rezonans magnetyczny-bo podejżewaja przezóty na kręgosłóp[4lata temu miała raka na jelicie],no i szok termin w jednym szpitalu na kwiecień a w drugim ,dopiero zapisy na nowy rok od grudnia.A prywatnie na środę 13,11 i tylko 470zł.
Polska służba zdrowia,gdzie kobieta ma 70 lat i nie wiadomo ,czy za rok nie byłoby za póżno.samira, Bursztyn, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33