X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak aguś - masz rację - może te nasze starania czynią nas też bardziej dojrzałymi? :)
    pomyślałam, że jak teraz przyjdzie @ to też troche zacznę się odchudzać...bo przez te starania jestem coraz bardziej krągła....tak delikatnie rzecz ujmując..:) no i może szpital mnie troszkę odchudzi..;)
    a dokładnie, hormony i to w końskich dawkach prędzej czy później dodają nam uroku w postaci dodatkowych kilosków ;-)

polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co siedzę tu z Wami już 7 miesiąc i nadal nie mogę się nadziwić jaką Wy macie wiedzę w temacie i ile już przeszłyście.. :-)

samira, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

hełoł dziewczyny czy możecie mo powiedziec czemu moja tempka jakby spadała?.. przecież mam progesteron dwa razy dziennie... jakos tak spokojnie.. nic mnie nie boli ani w jajnikach nie kłuje cycki nie bola tylko moze lekko swędziały.. cisza jakaś.. chyba dupa blada... prosze zerknijcie na mój wykres... do gina mam na 15 tuz przed @ nie doczekam sie ...brr...

Caffe
    Viola -06,11
    Polarmis- 08,09.11
    Malgoś -09,11
    Bozia -11,11
    Andzia33 -13,11
    pepapigg- 15.11
    Lucky - 21-22.11
    Alis - 2.12

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe drzewo-tanczy.gif
    Viola -06,11 drzewo-tanczy.gif
    Polarmis- 08,09.11
    Malgoś -09,11
    Bozia -11,11
    Andzia33 -13,11
    pepapigg 15.11
    Lucky - 21-22.11
    Alis - 2.12

od razu lepiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj pięknie sonko świeci ja w pracy cay dzień nerwa mam strasznego a tak pięknie było czemu jak taka jestem niecierpliwa, dzisiaj mnie złe myśli nachodzą a nikt nie jest wróżką... serduszek mało pozatym.. a jak owulka była 18 to juz dupa zbita ehh, cała ja .. panika bo mam tydzień a co miało byc to juz sie stało lub nie...
    prosze niech mi ktos cos napisze, w dupe kopnie abym sie uspokoiła... szlak..

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dawno nie odzywalam sie od czasu do czasu czytam was
    Viola gratulacje ,coffee super ze u Ciebie już jest dobrze
    Powodzenia dla tych co bedą testować i pozdrawiam wszystkich ;)

Andzia33, pepapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe
    Viola -06,11
    Polarmis- 08,09.11
    Malgoś -09,11
    Bozia -11,11
    Andzia33 -13,11
    pepapigg- 15.11
    Lucky - 21-22.11
    Alis - 2.12
    samira - ok. 9-10.12

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    dzisiaj pięknie sonko świeci ja w pracy cay dzień nerwa mam strasznego a tak pięknie było czemu jak taka jestem niecierpliwa, dzisiaj mnie złe myśli nachodzą a nikt nie jest wróżką... serduszek mało pozatym.. a jak owulka była 18 to juz dupa zbita ehh, cała ja .. panika bo mam tydzień a co miało byc to juz sie stało lub nie...
    prosze niech mi ktos cos napisze, w dupe kopnie abym sie uspokoiła... szlak..
    peppa jak nie ten cykl, to następny lub kiedyś tam...głową muru nie przebijemy :) A dlaczego akurat teraz miałoby się udać? Nigdy nie wiemy przecież kiedy się to stanie..:)

bliska77, pepapig, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ja np wiem, ze teraz mi się uda, bo nie było <3 więc teraz się uda
    Caffe nie miała owu i poszło pop.gif

Skuterek, pepapig, bliska77, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    Andzia33 wrote:
    Caffe drzewo-tanczy.gif
    Viola -06,11 drzewo-tanczy.gif
    Polarmis- 08,09.11
    Malgoś -09,11
    Bozia -11,11
    Andzia33 -13,11
    pepapigg 15.11
    Lucky - 21-22.11
    Alis - 2.12
    Samira-ok 9-10,12

od razu lepiej :)

polarmiś lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry!
    Viola tylko spokojnie,wszystko jest ok i nie myśl inaczej.!
    Malgośka trzymam kciuki!
    Pepa wykres masz ładny,może to zagnieżdżanie!

Ja już mam stresa i nie wiem co lepiej miec te bliżniaki,czy nie?
    Ale na to nie mam wpływu.
    ,,NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA Z NIĄ SIĘ ZAWSZE ZGADZAC TRZEBA,,!!!!!!!!!!

pepapig, Skuterek, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem wiem Bozia.... ja mam focha dzisiaj... juz sobie planuje bzykoserca na następny miesiąc który luźniejszy będzie w pracy to i więcej chęci i czasu będzie bo ten miesiąc to tylko przed owulką jak czułem ze coś może byc a potem to czasu i sił nie było... juz nastawiam się na nowy cykl ;) powodzenia w testowaniach wszystkim kobitom po kolei i sama się ustawiłam w kolejce :)

Andzia33, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia czuje sie troche jakbym miała mieć @... takie wewnetrzne cos ha!
    ale niech csię dzieje wola nieba... zgadzam się z Tobą ściskam dziewczyny :)

Andzia33, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja postanowiłam, że zamęczę męża w przyszłym cyklu. Kiedyś mógł kilka razy dziennie i to codziennie, to teraz też będzie mógł. Tylko jak to zrobić, by się nie narobić ;)

Andzia33, pepapig, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja postanowiłam, że zamęczę męża w przyszłym cyklu. Kiedyś mógł kilka razy dziennie i to codziennie, to teraz też będzie mógł. Tylko jak to zrobić, by się nie narobić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    ja obstawiam że sie ucieszy :D ;)
    ja też ustawiam juz grafik na nowy miesiąc z <3 <3
    powodzenia i wspaniałej zabawy przy tym :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko się zastanawiam, jak ja to zrobię, skoro ostanio jestem tak zmęczona, że chodzę spać jeszcze przed tym, zanim uda się dzieci do łóżek zagonić.

Andzia33, Olena, pepapig lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny

Mialam koszmarna noc, ok 2 zaczal bolec mnie brzuch, ale tak potwornie, ze bylam bliska zemdlenia, mialam bardzo mocne skurcze, nic nie pomagalo,zadne tabletki, zaczelam tez silnie krwawic, zywa krwia na poczatku, potem sie porzygalam, a potem juz wylam z bolu jak zwierze, i tak do 6 rano. Moj maz sie przestraszyl- pojechal nawet o 4 nad ranem po jakies czopki przeciwbolowe, (bo rzygalam, wiec nie przyjelabym zadnej tabletki) ale w tym chorym miescie nie ma dyzurnych aptek calodobowych, porazka.... To byl najgorszy bol jaki przytrafil mi sie w calym zyciu do tej pory. Zwloklam sie dopiero teraz, jest juz duzo lepiej tylko nadal mam mdlosci. Koszmar.

Andzia33, Olena, bliska77, samira, gosia7122, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn szansy na usg nie masz? Moze to byla ciaza pozamaciczna?

Olena, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn zasuwaj do lekarza gina..niech Cie oglądnie może...

Andzia33, Olena, pepapig, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1615 1616 1617 1618 1619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ