35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tak aguś - masz rację - może te nasze starania czynią nas też bardziej dojrzałymi?
pomyślałam, że jak teraz przyjdzie @ to też troche zacznę się odchudzać...bo przez te starania jestem coraz bardziej krągła....tak delikatnie rzecz ujmując..no i może szpital mnie troszkę odchudzi..
polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
hełoł dziewczyny czy możecie mo powiedziec czemu moja tempka jakby spadała?.. przecież mam progesteron dwa razy dziennie... jakos tak spokojnie.. nic mnie nie boli ani w jajnikach nie kłuje cycki nie bola tylko moze lekko swędziały.. cisza jakaś.. chyba dupa blada... prosze zerknijcie na mój wykres... do gina mam na 15 tuz przed @ nie doczekam sie ...brr...
Caffe
Viola -06,11
Polarmis- 08,09.11
Malgoś -09,11
Bozia -11,11
Andzia33 -13,11
pepapigg- 15.11
Lucky - 21-22.11
Alis - 2.12Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzisiaj pięknie sonko świeci ja w pracy cay dzień nerwa mam strasznego a tak pięknie było czemu jak taka jestem niecierpliwa, dzisiaj mnie złe myśli nachodzą a nikt nie jest wróżką... serduszek mało pozatym.. a jak owulka była 18 to juz dupa zbita ehh, cała ja .. panika bo mam tydzień a co miało byc to juz sie stało lub nie...
prosze niech mi ktos cos napisze, w dupe kopnie abym sie uspokoiła... szlak..samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pepapigg wrote:dzisiaj pięknie sonko świeci ja w pracy cay dzień nerwa mam strasznego a tak pięknie było czemu jak taka jestem niecierpliwa, dzisiaj mnie złe myśli nachodzą a nikt nie jest wróżką... serduszek mało pozatym.. a jak owulka była 18 to juz dupa zbita ehh, cała ja .. panika bo mam tydzień a co miało byc to juz sie stało lub nie...
prosze niech mi ktos cos napisze, w dupe kopnie abym sie uspokoiła... szlak..A dlaczego akurat teraz miałoby się udać? Nigdy nie wiemy przecież kiedy się to stanie..
bliska77, pepapig, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Viola tylko spokojnie,wszystko jest ok i nie myśl inaczej.!
Malgośka trzymam kciuki!
Pepa wykres masz ładny,może to zagnieżdżanie!
Ja już mam stresa i nie wiem co lepiej miec te bliżniaki,czy nie?
Ale na to nie mam wpływu.
,,NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA Z NIĄ SIĘ ZAWSZE ZGADZAC TRZEBA,,!!!!!!!!!!pepapig, Skuterek, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyno wiem wiem Bozia.... ja mam focha dzisiaj... juz sobie planuje bzykoserca na następny miesiąc który luźniejszy będzie w pracy to i więcej chęci i czasu będzie bo ten miesiąc to tylko przed owulką jak czułem ze coś może byc a potem to czasu i sił nie było... juz nastawiam się na nowy cykl
powodzenia w testowaniach wszystkim kobitom po kolei i sama się ustawiłam w kolejce
Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarynka wrote:A ja postanowiłam, że zamęczę męża w przyszłym cyklu. Kiedyś mógł kilka razy dziennie i to codziennie, to teraz też będzie mógł. Tylko jak to zrobić, by się nie narobić
ja też ustawiam juz grafik na nowy miesiąc z
powodzenia i wspaniałej zabawy przy tymAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny
Mialam koszmarna noc, ok 2 zaczal bolec mnie brzuch, ale tak potwornie, ze bylam bliska zemdlenia, mialam bardzo mocne skurcze, nic nie pomagalo,zadne tabletki, zaczelam tez silnie krwawic, zywa krwia na poczatku, potem sie porzygalam, a potem juz wylam z bolu jak zwierze, i tak do 6 rano. Moj maz sie przestraszyl- pojechal nawet o 4 nad ranem po jakies czopki przeciwbolowe, (bo rzygalam, wiec nie przyjelabym zadnej tabletki) ale w tym chorym miescie nie ma dyzurnych aptek calodobowych, porazka.... To byl najgorszy bol jaki przytrafil mi sie w calym zyciu do tej pory. Zwloklam sie dopiero teraz, jest juz duzo lepiej tylko nadal mam mdlosci. Koszmar.
Andzia33, Olena, bliska77, samira, gosia7122, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny