35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia kiedy testujesz bo jesteś tak jak ja 12 po owu?
Andzia33 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Viola, tak mówią dziewczyny, nie porównuj się bo to nie ma sensu, a tylko się nakręcasz.
Teraz to cała ciąża będzie przebiegała od wizyty do wizyty, od badania do badania i tego stresu będziesz miała pod dostatkiem.bliska77, pepapig, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
malgos741 obiecałam sobie, że nie wcześniej, niż w poniedziałek - bo mam dość tych emocji. Kupiłam test - jeden, bo 11.11 jest wolne i czeka w szafce na swój czas..
Jeśli @ przylezie jutro lub pojutrze, to zostanie mi na kolejny cykl. Już nie kupuje po kilka testów bo wyląduje w psychiatryku...
A Ty?Reni, malgos741, pepapig, samira, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Raz podaja wyniki w ng a raz w nmol- dlatego te wartosci ciezko porowna, trzeba je przeliczyc. W czym caffe mialas podane?
1 ng/ml = 3,18 nmol/l
a tu jest stronka z kalkulatorem:
http://www.endmemo.com/medical/unitconvert/Progesterone.phppolarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahaah Nasza Violka tak ma
najpierw szalała z wykresami teraz z ciążą
Violuś będzie dobrze..Bozia3 wrote:Violka uspokój się...bo dziecka nie wolno denerwować...I nie porównuj się do innych bo tak się nie da...
Jaka Ty jesteś narwana...no szok....
pepapig, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja tak jak lekarz kazał mam iść jutro na betę jeśli ma być pozytywna mam do niego dzwonić i nadal brać luteinę jeśli negatywna mam odstawić luteinę i czekać na @ no i nowy ostatni cykl z clo a później zmiana hormonów na mocniejsze.
kariotypy ok
mutacja MTHFR
no wlasnie pierwszy raz w zyciu tak panikuje!! ale to wynika tylko i wylacznie z tego ze w kwietniu poronilam i teraz jestem cala zesrana ze zdarzy sie to samo....wtedy tez mialam maly przyrost bety, wiec naprawde dziewczyny mysle ze moja panika jest uzasadniona.Sama widzisz Caffe jaka mialas bete a jaka ja mam.
-
Violka szalała z jajami a teraz szaleje z czymś innym he he
ale ja nie wiem jak ja bym się zachowała, Viola jestem z tobąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 09:22
Andzia33 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyWitajcie
Bozia, widzę że jesteś coraz bardziej cierpliwa, ja też mam test jeden ale nawet nie myślę o testowaniu i czekam na @ (odchudzam się intensywnie i tylko to mam teraz w głowie)
Viola, będzie dobrze, nie denerwuj się kobieto
Samirka, można powiedzieć że odzyskałaś kontrolę nad swoim organizmem
Życzę wszystkim miłego dniasamira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ty Mala nie badz taka madra, bo jak w koncu zajdziesz to bedziesz taka samo zesrana jak ja...zobaczysz, wspomnisz moje slowa!
QUOTE=Reni]hahaah Nasza Violka tak ma
najpierw szalała z wykresami teraz z ciążą
Violuś będzie dobrze..[/QUOTE]
Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola, ja Cię rozumiem, ale tak jak wcześniej napisałam, nic już nie czytam, nigdzie nie zaglądam odnośnie przebiegu ciąży, poza informacjami z ovu, w których opisany jest każdy tydzień.
Nie przenoszę się na żadne fora ciążowe, bo bym nerwy straciła. Jedynie zajrzę tam, jeśli Bóg da, to w wątki odnośnie zakupów, wyprawek itd. Reszty nie czytam i nie zaglądam.bliska77, samira, Andzia33, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
tak aguś - masz rację - może te nasze starania czynią nas też bardziej dojrzałymi?
pomyślałam, że jak teraz przyjdzie @ to też troche zacznę się odchudzać...bo przez te starania jestem coraz bardziej krągła....tak delikatnie rzecz ujmując..no i może szpital mnie troszkę odchudzi..
bliska77, samira, Andzia33, pepapig lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:no wlasnie pierwszy raz w zyciu tak panikuje!! ale to wynika tylko i wylacznie z tego ze w kwietniu poronilam i teraz jestem cala zesrana ze zdarzy sie to samo....wtedy tez mialam maly przyrost bety, wiec naprawde dziewczyny mysle ze moja panika jest uzasadniona.Sama widzisz Caffe jaka mialas bete a jaka ja mam.
tia...pierwsszy raz w życiu??? Tu co najmniej co drugi dzień...a to jaj za dużo, a to za mało, a to owulka za wcześnie lub za późno, a to cykl za krótki, a to progesteron za niski, a to za wysoki, a to jedna ginka stara, a druga nowoczesna.....Violka, Violka... 7 światów z Tobą...
bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:malgos przypomnij mi, bo nie pamiętam już - miałaś monitoring i jajko pękło? Bo zastanawia mnie po co Ci mocniejsze hormony z tak ładnym wykresem?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bozia3 wrote:czyli wszystko gra...zastanawia mnie po co Ci mocniejsze hormony? badałaś żołnierzyki męża?
No dziewczyny spadam bo do roboty muszę mam klientkę na 10tą. Do wieczorka.
Bozia pogadamy wieczorem bo czas mnie goni. Pa buziakiAndzia33 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017