35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja za to winko mam od mamy wieloowocowe, lampka i leżę.
witaj NiutaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 22:54
Lucky, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyTez mnie tatus zaopatrzyl w buteleczke wina malinowego , jeszcze nie probowalam - jakos nie jestem koneserka domowego wina bo najchetniej pije biale wytrawne. Ale musze skosztowac co tam tatus poczynil.
Lucky, pepapig, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Tez mnie tatus zaopatrzyl w buteleczke wina malinowego , jeszcze nie probowalam - jakos nie jestem koneserka domowego wina bo najchetniej pije biale wytrawne. Ale musze skosztowac co tam tatus poczynil.
samira, polarmiś, Lucky lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyWitajcie
Ja juz od 40 minut "jestem na nogach", kawka wypita i sprzatam po cichutku zeby corki, meza i psa nie obudzic, wczoraj nasze dziecko obudzilo sie o 23 i powiedziala ze spac nie moze i juz i siedziala z nami do po dwunastej dlatego dzi juz rawie 7.30 a ona jeszcze spi co sie nigdy nie zdarza
. Ja tylko nie potrafie spac, korzystac z dnia wolnego np lezac w wyrze, mam tak od zawsze.
Zatem milego dnia dziewczynyanna maria, pepapig, Skuterek, Lucky, polarmiś, Andzia33, Bursztyn, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,Niuta witaj w gronie.Wiatr wieje ze leb urywa,cos jest zemna nie tak bo nie smakuje mi wino i nie moglam sie wczoraj upoic i nerow swoich uspokoic(przyczyna jest opiekunka do tesciowej ,bezczelne babsko).Nosz kurwa mysle sobie co tu zrobic ? i poszlam spac na suchara.Milego dnia
pepapig, Lucky, Niuta, polarmiś, Andzia33, Bursztyn, bliska77, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja też już wstałam, ale po to żeby zdopingować m do pracy, bo cały weekend pracuje z pewnych względów, mnie szef powiedział, że mam zakaz pracy więc w tym roku mnie ominęło
No ale chałupę trza ogarnąć, więc młody przejmie tę funkcję, a ja będę dyrygowała
Andzia, przytulam
Pozostałe staraczki mocno wspieram
Zaciążone pozdrawiamLucky, pepapig, polarmiś, Andzia33, Bursztyn, bliska77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam się szybką kawką dziewczyny, no i spadam do roboty bo też pracuję. Cafe dobrego szefa masz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 08:16
Lucky, pepapig, Andzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos Ty lepiej dawaj dziś znać najszybciej jak tam beta...bo wygląda to całkiem całkiem
u mnie spadek - odstawiłam wczoraj dupka, więc tradycyjnie jutro pewnie zawita czerwona księżniczka....
miłego dnia dla wszystkichja w pracy dziś.... w poniedziałek będziemy piec gęś (Św. Marcina) i rogaliki z białym makiem - trzeba się jakoś pocieszać...
Caffe - czy zrobiłaś już piernik? Bo ja zamierzam właśnie jutro go robić...Lucky, pepapig, caffe, inessa, Andzia33, Bursztyn, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Niuta - pozdrawiam i życzę szczęścia w staraniach
u nas pochmurno ale jedziemy do lasu, niby na grzyby ale głównie to naciąć gałęzi do okrycia róż
Boziu taki spadek to nie spadek, trzymam mocno
Cafe trzymaj sie łóżkacieszę się że dobrze się czujesz
Bursztynie co u Ciebie? Lepiej? myślałam o Tobie w nocyte bóle brzmiały poważnie, napisz co słychać
Aga
gdzie ta beta Małgosiu?
Violu gdzie jesteś? jak się czujesz? brakuje Twoich wpisów
pozdrawiam wszystkie Wascaffe, inessa, Andzia33, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane moje pracowite kobiety
WItaj NIuta
Ja zaraz zaczynam piec rogale świetomarcińskie mniam mniam no i mysle po niedzieli ten piernik od Caffe zrobić
Czekam na wiadomosci o zielonościach
DObrego weekendu życze dla kazdejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 10:09
pepapig, caffe, Lucky, Andzia33, Bursztyn, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie ten deszczowy poranek
Moje plany na dziś? Totalne lenistwo. Mam tak od wyjazdu męża czyli od 15.10.
I wiecie co? Dziwne ale w ogóle nie mam bałaganu!
No i wyszło kto tak na prawdę brudzi! Ach ci faceci.
Skuterek, pepapig, inessa, caffe, Lucky, Andzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards