35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie popijam winko
Niuta no to jest trudna sytuacja ale masz racje dopóki sie żyje trzeba sie starać. Nie wiem jak Ty zdecydujesz ale ten pomysł Bursztynka jest dobry. Ja przyjełam z mezem włąsnie to,ze mówimy o swoich problemach wiadomo,że nie o wszytskim i wszystkim ale poprostu mówimy,ze staramy sie ale mamy problemy leczymy sie i wtedy ludzie od razu zmieniaja swoja postawe. Jest to trdune ale .... moze warto.malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Niuta, to mi wyglada na rywalizacje. Taki maly, prywatny pojedynek miedzy wami, ktorego wyzwanie i reguly przyjelas, a teraz wydaje Ci sie ze "przegrywasz". a dziewczyna - nie znajac Twoich problemow- pewnie nie wie ze Cie rani takimi smsami-ktore byc moze wysyla nawet w dobrej wierze. Jesli mialas z nia w miare dobre relacje to moze jej po prostu powiedz ze masz problemy. Nie ma w tym przeciez nic zlego.
Trafiłaś w sedno! Chyba sama sobie do końca nie zdawałam sprawy że tak właśnie jest. Na zmianę naszych relacji wpłynęło jeszcze dużo innych czynników, nie tylko ta ciąża. Przez pewien czas jej mąż był przełożonym mojego i czasami dało się odczuć że uważają się za lepszych...I dlatego nie chcę jej mówić że mam problemy bo znów wyjdzie na to jacy oni są super, a my do dupy. I żeby było śmieszniej ja w cale nie mam niskiej samo oceny. Tylko oni wyzwalają we mnie takie reakcje....inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
inessa wrote:Reni 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:
Ja również dołączam do życzeń.
A jeżeli Reni to Renata, to 12.11. ma jeszcze imieninkiinessa, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:Trafiłaś w sedno! Chyba sama sobie do końca nie zdawałam sprawy że tak właśnie jest. Na zmianę naszych relacji wpłynęło jeszcze dużo innych czynników, nie tylko ta ciąża. Przez pewien czas jej mąż był przełożonym mojego i czasami dało się odczuć że uważają się za lepszych...I dlatego nie chcę jej mówić że mam problemy bo znów wyjdzie na to jacy oni są super, a my do dupy. I żeby było śmieszniej ja w cale nie mam niskiej samo oceny. Tylko oni wyzwalają we mnie takie reakcje....
a odkad ktos, kto ma problemy jest do dupy?
tak naprawde, to sami w sobie wyzwalamy reakcje.
Powiedzialabym jej, jaka sprawa i w ten sposob nie bedziesz narazona na pytania, ktore moze w jej pojeciu wyrazaja troske- bo nie ma o niczym zielonego pojecia, a Ciebie wyprowadzaja z rownowagi
inessa, Niuta lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a odkad ktos, kto ma problemy jest do dupy?
tak naprawde, to sami w sobie wyzwalamy reakcje.
Powiedzialabym jej, jaka sprawa i w ten sposob nie bedziesz narazona na pytania, ktore moze w jej pojeciu wyrazaja troske- bo nie ma o niczym zielonego pojecia, a Ciebie wyprowadzaja z rownowagi
Może faktycznie tak zrobię? Teraz w związku z nieobecnością M nie ma starań w związku z czym mogę wiele tematów na spokojnie poukładać i przemyśleć...inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyA Niuta z lubuskiego jesteś?
Ja mieszam teraz na granicy wielkopolski z lubuskiem
Megan już tylko troszke CI zostało mam nadzieje,że już teraz szybko zleci i przygotowani jesteście na przyjscie maluszka??????
Na wiosne moze spotkamy sie w Poznaniu ???megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:no wczoraj miałam stracha,bo zaczął mnie brzuch boleć nie wiedziałam co się dzieje ... ale to chyba po obiedzie ,jakiś ciężki był
po za tym ok
maleństwo szaleje ,mam pokopany brzuch od środka , a na zewnątrz ani jednego rozstępu na szczęście !!!"
Niuta witaj to jesteś kolejna w związku na odległość
mieszkałam kiedyś w lubuskim i nigdy więcej !wcierasz cos?
wiem, zemasz termin na grudzien tylko nie pamietam czy w okolicach sw. Mikolaja czy Bozego Narodzenia ?megan8, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
Reni Wszystkiego Najlepszego
Dziś zrobiłam badania w jedynym otwartym (24h 7dni w tyg)w Kato Laboratorium Diagnostyka (przeważnie w nim robię ale bliżej osiedla )
zrobiłam w pakiecie i mam -FSH.LH,Estradiol,Progesteron,Prolaktyna ,TSH -94zł + pobranie 4zł i jeszcze dodatkowo cukier bom ciekawa czy w normie jest ,wyniki w środę do odbioru ale może we wtorek już na necie będę mogła zobaczyć ...
pozdrawiam i zdrówka życzęmegan8, inessa, polarmiś, Bursztyn, malgos741, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegan nie ryzykuj bo w Poznaniu masakryczne dziury połowa głównych ulic zamknieta i tam dojechać masakra. A galeria pieknie wyglada z zewnątrz wśrodku jeszcze nie byłam.
To musimy sie blizej wiosny umówić a nas z tej części Poslki jest wiecej,wiec moze wiosna i POznan ???
megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:witam
Reni Wszystkiego Najlepszego
Dziś zrobiłam badania w jedynym otwartym (24h 7dni w tyg)w Kato Laboratorium Diagnostyka (przeważnie w nim robię ale bliżej osiedla )
zrobiłam w pakiecie i mam -FSH.LH,Estradiol,Progesteron,Prolaktyna ,TSH -94zł + pobranie 4zł i jeszcze dodatkowo cukier bom ciekawa czy w normie jest ,wyniki w środę do odbioru ale może we wtorek już na necie będę mogła zobaczyć ...
pozdrawiam i zdrówka życzę
Samirko to czekamy na relacje z wyników.samira lubi tę wiadomość