X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie popijam winko :)

Niuta no to jest trudna sytuacja ale masz racje dopóki sie żyje trzeba sie starać. Nie wiem jak Ty zdecydujesz ale ten pomysł Bursztynka jest dobry. Ja przyjełam z mezem włąsnie to,ze mówimy o swoich problemach wiadomo,że nie o wszytskim i wszystkim ale poprostu mówimy,ze staramy sie ale mamy problemy leczymy sie i wtedy ludzie od razu zmieniaja swoja postawe. Jest to trdune ale .... moze warto.

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D: :D :D <3 <3 <3

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Niuta, to mi wyglada na rywalizacje. Taki maly, prywatny pojedynek miedzy wami, ktorego wyzwanie i reguly przyjelas, a teraz wydaje Ci sie ze "przegrywasz". a dziewczyna - nie znajac Twoich problemow- pewnie nie wie ze Cie rani takimi smsami-ktore byc moze wysyla nawet w dobrej wierze. Jesli mialas z nia w miare dobre relacje to moze jej po prostu powiedz ze masz problemy. Nie ma w tym przeciez nic zlego.

Trafiłaś w sedno! Chyba sama sobie do końca nie zdawałam sprawy że tak właśnie jest. Na zmianę naszych relacji wpłynęło jeszcze dużo innych czynników, nie tylko ta ciąża. Przez pewien czas jej mąż był przełożonym mojego i czasami dało się odczuć że uważają się za lepszych...I dlatego nie chcę jej mówić że mam problemy bo znów wyjdzie na to jacy oni są super, a my do dupy. I żeby było śmieszniej ja w cale nie mam niskiej samo oceny. Tylko oni wyzwalają we mnie takie reakcje....

inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D: :D :D <3 <3 <3

Ja również dołączam do życzeń.
    A jeżeli Reni to Renata, to 12.11. ma jeszcze imieninki ;-)

inessa, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renik buziaki z okazji urodzin. Wypije dzisiaj za ciebie solidna lampke wina i wzniose toast .

inessa, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wszystkiego najlepszego :) Ja dziś też za CIebie se walnę piwo ciemne ....:)

I będę konsumować upieczone jagnie ...:)

inessa, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta to najgorsze co może być tak się porównywać, ale jak się już człowiek uwikła w taką sytuację, to trudno z tym skończyć i nieświadomie się to ciągnie...

inessa, Niuta, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Trafiłaś w sedno! Chyba sama sobie do końca nie zdawałam sprawy że tak właśnie jest. Na zmianę naszych relacji wpłynęło jeszcze dużo innych czynników, nie tylko ta ciąża. Przez pewien czas jej mąż był przełożonym mojego i czasami dało się odczuć że uważają się za lepszych...I dlatego nie chcę jej mówić że mam problemy bo znów wyjdzie na to jacy oni są super, a my do dupy. I żeby było śmieszniej ja w cale nie mam niskiej samo oceny. Tylko oni wyzwalają we mnie takie reakcje....

a odkad ktos, kto ma problemy jest do dupy?
    tak naprawde, to sami w sobie wyzwalamy reakcje.
    Powiedzialabym jej, jaka sprawa i w ten sposob nie bedziesz narazona na pytania, ktore moze w jej pojeciu wyrazaja troske- bo nie ma o niczym zielonego pojecia, a Ciebie wyprowadzaja z rownowagi

inessa, Niuta lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a odkad ktos, kto ma problemy jest do dupy?
    tak naprawde, to sami w sobie wyzwalamy reakcje.
    Powiedzialabym jej, jaka sprawa i w ten sposob nie bedziesz narazona na pytania, ktore moze w jej pojeciu wyrazaja troske- bo nie ma o niczym zielonego pojecia, a Ciebie wyprowadzaja z rownowagi

Może faktycznie tak zrobię? Teraz w związku z nieobecnością M nie ma starań w związku z czym mogę wiele tematów na spokojnie poukładać i przemyśleć...

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:18

inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Niuta z lubuskiego jesteś?
    Ja mieszam teraz na granicy wielkopolski z lubuskiem :D

Megan już tylko troszke CI zostało mam nadzieje,że już teraz szybko zleci i przygotowani jesteście na przyjscie maluszka??????
    Na wiosne moze spotkamy sie w Poznaniu ??? :)

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:19

inessa, Bursztyn, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    no wczoraj miałam stracha,bo zaczął mnie brzuch boleć nie wiedziałam co się dzieje ... ale to chyba po obiedzie ,jakiś ciężki był
    po za tym ok
    maleństwo szaleje ,mam pokopany brzuch od środka , a na zewnątrz ani jednego rozstępu na szczęście !!! ;D"

Niuta witaj to jesteś kolejna w związku na odległość
    mieszkałam kiedyś w lubuskim i nigdy więcej !
    To super ze zadnych rozstepow! :) wcierasz cos?
    wiem, zemasz termin na grudzien tylko nie pamietam czy w okolicach sw. Mikolaja czy Bozego Narodzenia ?

megan8, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Reni Wszystkiego Najlepszego <3

Dziś zrobiłam badania w jedynym otwartym (24h 7dni w tyg)w Kato Laboratorium Diagnostyka (przeważnie w nim robię ale bliżej osiedla )
    zrobiłam w pakiecie i mam -FSH.LH,Estradiol,Progesteron,Prolaktyna ,TSH -94zł + pobranie 4zł i jeszcze dodatkowo cukier bom ciekawa czy w normie jest ,wyniki w środę do odbioru ale może we wtorek już na necie będę mogła zobaczyć ...

pozdrawiam i zdrówka życzę <3

megan8, inessa, polarmiś, Bursztyn, malgos741, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Mam okazję jechać do Warszawy 18.11 ,ale to byłby prawdziwy hardcore
    jeszcze bym urodziła i Reni i caffe by musiały mnie odwiedzać i chyba polarmiś
    no to moze laski by sie wkoncu spotkaly ;)

megan8, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan nie ryzykuj bo w Poznaniu masakryczne dziury połowa głównych ulic zamknieta i tam dojechać masakra. A galeria pieknie wyglada z zewnątrz wśrodku jeszcze nie byłam.
    To musimy sie blizej wiosny umówić a nas z tej części Poslki jest wiecej,wiec moze wiosna i POznan ??? :D

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam

Reni Wszystkiego Najlepszego <3

Dziś zrobiłam badania w jedynym otwartym (24h 7dni w tyg)w Kato Laboratorium Diagnostyka (przeważnie w nim robię ale bliżej osiedla )
    zrobiłam w pakiecie i mam -FSH.LH,Estradiol,Progesteron,Prolaktyna ,TSH -94zł + pobranie 4zł i jeszcze dodatkowo cukier bom ciekawa czy w normie jest ,wyniki w środę do odbioru ale może we wtorek już na necie będę mogła zobaczyć ...

pozdrawiam i zdrówka życzę <3

Samirko to czekamy na relacje z wyników. :)

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 1627 1628 1629 1630 1631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ