35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasik3033 wrote:Bursztynek nie jestem z katowic, bede z hotelu, nie chcialam angazowac w to calej rodziny z PL. a klinika ta bardzo dobra opinie w miare dobre polczenia z Londynu, bede od srody a jak dlugo to sie okarze
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik3033 wrote:Bursztynek nie jestem z katowic, bede z hotelu, nie chcialam angazowac w to calej rodziny z PL. a klinika ta bardzo dobra opinie w miare dobre polczenia z Londynu, bede od srody a jak dlugo to sie okarze
inessa lubi tę wiadomość
-
Samirka bede juz wiedziala w srode, nie wiem gdzie jest Silesia ale moge dojechac, a daleko to jest od tego Bazantowa?
samira wrote:to może czwartek ?? a w środe już będziesz wiedziała kiedy zabieg?? a wiesz gdzie jest Silesia ??inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zamierzam byc dzielna
chcociaz dzisiaj poryczalam sie ostro, bede pisac z Wami bo bede miala laptopa
Bursztyn wrote:Kasik, rozumiem. Odwazna i dzielna babka jestes. Bedziesz sama czy z mezem? Mam na mysli jakies wsparcie. Jakkolwiek by nie bylo, wsparcie masz rowniez tutaj. Zdawaj relacje na biezaco w miare mozliwosci. Bede mocno za Ciebie trzymac kciukiinessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik z tej ul.Pijarskiej niedaleko jest przystanek na ul.Armii krajowej i tam dasz rade dojechać do Galerii Dworca (autobus wjeżdża dosłownie w podziemie dworca tam mogę czekać). nr.aut 37 lub 689 i podejść z tej Pijarskiej na przyst.Kierunek Katowice dworzec maja jechać te autobusy( bo są przystanki po obu str ulicy )nazwa tych przystanków Kostuchna Fińskie Domki-ul. jak pisałam wyżej czyli A.Krajowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 20:32
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasik3033 wrote:Zamierzam byc dzielna
chcociaz dzisiaj poryczalam sie ostro, bede pisac z Wami bo bede miala laptopa
jestesmy caly czas z Toba
i nawet Samirka sie zaoferowala
Rodzina w PL w ogole cos wie czy to jest Top Secret?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 20:53
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMY byliśmy na wieczornym spacerku
A tu tyle napisałyście.
Kasik bedzie dobrze
Ja bede w Poznaniu na badaniach jeden dzień 19.11 jak któraś zokolic Poznania i nie tylko ma cheć spotkać sie zapraszam na kawusieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 21:00
samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:MY byliśmy na wieczornym spacerku
A tu tyle napisałyście.
Kasik bedzie dobrze
Ja bede w Poznaniu na badaniach jeden dzień 19.11 jak któraś zokolic Poznania i nie tylko ma cheć spotkać sie zapraszam na kawusieinessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Mam 36 lat. Los pózno zetknął mnie z moją 2 połówką i teraz dopiero staramy sie o 1 dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:20
inessa, caffe, samira, grosza, anna maria, malgos741, Niuta, anek42, Mango, marynka, megan8, Reni, bliska77, pepapig, gosia7122, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Cześć dziewczyny!
Mam 36 lat. Los pózno zetknął mnie z moją 2 połówką i teraz dopiero staramy sie o 1 dziecko.
To nasz 4 cykl starań. Wiem, że jesteśmy dopiero na początku drogi, ale nie myslałam ,że będzie to takie trudne.
Bardzo chcemy mieć dzieciątko, ale każda kolejna, nieudana próba bardzo mnie stresuje i dołuje.
Przeczytałam Wasze wpisy i jakoś poczułam sie silniejsza. Dodało mi to też nadziei , że może w końcu sie uda!
Dzięki dziewczyny! Dobrze,że jesteście!
Pozdrawiam!caffe, inessa, beates lubią tę wiadomość