X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie bardzo dobrze. Dziekuje
    Brakuje mi energii, najlepiej to bym cały dzień leżała. Jak duzo chodzę to wieczorem boli mnie kręgosłup. No i w nocy cieżko sie ułożyć czy przewrócić na drugi bok. Ale tak poza tym to nic mnie nie boli, nogi mi nie puchną także jest dobrze.
    Mam nadzieje ze urodzę przed terminem (21 grudzień) i na święta będę już w domu z córka.

pepapig, inessa, grosza, samira, bliska77, Mango, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Iwone w ciąży też można leczyć zęby, więc jeśli będzie zielone to tylko cieszyć się.
    Ja mam do wyrwania dwie górne ósemki, a że się boję, to odwlekam w nieskończoność :(
    Rozmawiałam z dentystką i I trymestrze nie zaleca się wyrywania zębów, szczególnie w moim przypadku ze względu na stres.

samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wszystkiego najlepszego ,spełnienia marzeń .

Reni, Lucky lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, tym razem przekornie mam ogromną nadzieję, że @ przyjdzie lada chwila, bo przez to ostre przeziębienie wzięłam chyba z 10 polopiryn w ciągu 5 dni (tylko ona mi pomaga) i acc max, także nawet o zielonym w tym cyklu nie myślę :-) (no a poza tym to chyba byłby prawdziwy cud beż żadnych leków - no oprócz euthyroxu i metforminy)
    Iwonko rozumiem Cię doskonale, mam nadzieje że lada chwila @ przyjdzie i u Ciebie ;-)
    Kara życzę Ci abyś na święta była już z dzieciątkiem w domu, to wspaniały prezent czego chcieć więcej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 15:22

Iwone, samira, caffe, Bursztyn, grosza, Lucky, KaRa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz na tlc jest program o in vitro .

samira, Lucky lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Teraz na tlc jest program o in vitro .
    akurat zapomniałam ale jutro jest najpierw powtórka a potem nowy odcinek :)
    ciekawy program i fajnie wszystko pokazane...

Lucky lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś było o insyminacji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 20:23

Lucky lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my byliśmy na uroczystosciach w naszym mieście :D :D :D

samira, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A my byliśmy na uroczystosciach w naszym mieście :D :D :D
    to bardzo ładni z Waszej strony ;-)

inessa, Lucky, szczęśliwa 2, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga :) wiesz od czasu do czasu trzeba pomyśleć o ojczyźnie jaka by ona nie była :D

samira, Lucky, KaRa, szczęśliwa 2, Niuta, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szcześliwa nie rozrabiałam chociaż czasami jak widze co sie dzieje w Polsce to miałabym ochotę na to no może nie w ten sposób jak pni ale ... :D ;-)
    Kochana to Twój brzuszek?????? jak tak to piekny :D

szczęśliwa 2, pepapig, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można się wykrwawić podczas okresu? Bo mnie to chyba czeka...

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlczego Marynko??????
    Ja miałam baaaaaardzo obfite i długie okresy mam anemie byłąm słaba itd ale jakos sie nie wykrwiłam nigdy.
    Tylko jeżeli jest bardzo źle i za każdym razem to sie powtarza u CIebie powinnaś to skonsultować ze swoim lekarzem.

szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz mam mało obfite, a raz bardzo obfite. Zazwyczaj takie spore krwawienie trwa tylko jeden dzień. Ale to, co dzieje sie teraz, przekracza wszelkie granice. Mam nadzieję, że to będzie jeden dzień...

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    można się wykrwawić podczas okresu? Bo mnie to chyba czeka...
    tez tak mialam ostatnim razem. Powiedz o tym ginowi.

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marynko a masz w domu witam. C??? jeżeli tak to weż nawet z 5 tabletek na raz. Witm C powoże zatamować dleikatnie krwawienie. No chyba,ze masz jakieś inne leki na krzepliwosć.

szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez senny ten dzisiejszy dzien... Wypilam juz pol Guinessa, przymierzam sie do kolacji, maz cos tam tworzy w kuchni. Tak sobie pomyslalam, ze to dobrze ze beda Swieta Bozego Narodzenia bo chyba bym tej zimy nie przeszla...a tak, przynajmniej jest na co czekac :)

inessa, samira, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, brzuszek rzeczywiscie piekny, a do tego jeszcze ten wspanialy cyc w zestawie :) Zazdraszczam- cyca szczegolnie ;)

inessa, szczęśliwa 2, samira, pepapig, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI niestety a może stety po poronieniach i po lekach również urosły cyce ale musze przez to zrobić pustke w szafie zwłąszcza wśrod bluzeczek i niektóych sukienek bo nie moge sie dopiać :P :P :P
    A z tego powodu co Ty Szczęśliwa też bym chciała takie cyce i brzuszek :D
    A świeta dla mnie zawsze bardzo na nie czekam dla mnie bardzo,bardzo rodzinne i ciepłe :D

samira, Bursztyn, Iwone, szczęśliwa 2, malgos741, bliska77, Niuta, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    cyc wyszedł przypadkiem na zdjeciu :-) bo robiłam je sobie sama
    ale fakt że teraz jest większy więc Bursztynku Ciebie też to czeka chociaz ja osobiście wolę te swoje poprzednie takie ani duze ani małe ;-)
    tez się cieszę na świeta :-)
    masz racje jest na co czekać i ten fajny klimat choinka prezenty ciasta pyszne :-)
    i wlasnie dobrze ze cyc wyszedl na zdjeciu, bo swietnie dopelnia calosc :) w ogole bardzo dobrze Ci ta fotka wyszla, jak z profesjonalnej sesji :)

szczęśliwa 2, inessa, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1633 1634 1635 1636 1637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ