35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czuje sie bardzo dobrze. Dziekuje
Brakuje mi energii, najlepiej to bym cały dzień leżała. Jak duzo chodzę to wieczorem boli mnie kręgosłup. No i w nocy cieżko sie ułożyć czy przewrócić na drugi bok. Ale tak poza tym to nic mnie nie boli, nogi mi nie puchną także jest dobrze.
Mam nadzieje ze urodzę przed terminem (21 grudzień) i na święta będę już w domu z córka.
pepapig, inessa, grosza, samira, bliska77, Mango, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Iwone w ciąży też można leczyć zęby, więc jeśli będzie zielone to tylko cieszyć się.
Rozmawiałam z dentystką i I trymestrze nie zaleca się wyrywania zębów, szczególnie w moim przypadku ze względu na stres.samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky, tym razem przekornie mam ogromną nadzieję, że @ przyjdzie lada chwila, bo przez to ostre przeziębienie wzięłam chyba z 10 polopiryn w ciągu 5 dni (tylko ona mi pomaga) i acc max, także nawet o zielonym w tym cyklu nie myślę
(no a poza tym to chyba byłby prawdziwy cud beż żadnych leków - no oprócz euthyroxu i metforminy)
Iwonko rozumiem Cię doskonale, mam nadzieje że lada chwila @ przyjdzie i u Ciebie
Kara życzę Ci abyś na święta była już z dzieciątkiem w domu, to wspaniały prezent czego chcieć więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 15:22
Iwone, samira, caffe, Bursztyn, grosza, Lucky, KaRa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Teraz na tlc jest program o in vitro .
samira, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziś było o insyminacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 20:23
Lucky lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzcześliwa nie rozrabiałam chociaż czasami jak widze co sie dzieje w Polsce to miałabym ochotę na to no może nie w ten sposób jak pni ale ...
Kochana to Twój brzuszek?????? jak tak to pieknyszczęśliwa 2, pepapig, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA dlczego Marynko??????
Ja miałam baaaaaardzo obfite i długie okresy mam anemie byłąm słaba itd ale jakos sie nie wykrwiłam nigdy.
Tylko jeżeli jest bardzo źle i za każdym razem to sie powtarza u CIebie powinnaś to skonsultować ze swoim lekarzem.szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alez senny ten dzisiejszy dzien... Wypilam juz pol Guinessa, przymierzam sie do kolacji, maz cos tam tworzy w kuchni. Tak sobie pomyslalam, ze to dobrze ze beda Swieta Bozego Narodzenia bo chyba bym tej zimy nie przeszla...a tak, przynajmniej jest na co czekac
inessa, samira, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMI niestety a może stety po poronieniach i po lekach również urosły cyce ale musze przez to zrobić pustke w szafie zwłąszcza wśrod bluzeczek i niektóych sukienek bo nie moge sie dopiać
A z tego powodu co Ty Szczęśliwa też bym chciała takie cyce i brzuszek
A świeta dla mnie zawsze bardzo na nie czekam dla mnie bardzo,bardzo rodzinne i ciepłesamira, Bursztyn, Iwone, szczęśliwa 2, malgos741, bliska77, Niuta, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:cyc wyszedł przypadkiem na zdjeciu
bo robiłam je sobie sama
ale fakt że teraz jest większy więc Bursztynku Ciebie też to czeka chociaz ja osobiście wolę te swoje poprzednie takie ani duze ani małe
tez się cieszę na świeta
masz racje jest na co czekać i ten fajny klimat choinka prezenty ciasta pysznew ogole bardzo dobrze Ci ta fotka wyszla, jak z profesjonalnej sesji
szczęśliwa 2, inessa, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość