35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta!!
Niebezpieczny temat "teściowa". Nie rozpisując się za bardzo, moja jest cwaniutka nic bezpośrednio nie mówi, oprócz jednego razu kiedy wylała żale tuż przed naszym ślubem, za to na imprezach po pewnej dozie środków wyskokowych powodujących nadmierną wylewność dowiaduję się ciekawych rzeczy na mój temat od otoczenia mojej teściowej, czyli głównie rodzinki. Po każdej imprezce mam doła, dowiadując się że wojna podjazdowa nadal trwa. Oficjalnie jest "super poprawnie".
Miłego dnia dla wszystkich Pańsamira, inessa, Simba, bliska77, Bursztyn, Myszonek, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
U nas mroźno,słonecznie i leży troszke mojego kochanego śniegu,który spadł u nas w nocy
WIdze dziś temat teściowych no cóż ja mam w miare ok teściową ale róznimy sie niestety pokoleniem i ona z teściem nie widzą potreby np remontów w domu
Nie bede wymieniać imiennie dziewczyn które idą do gina ale wszystkim owocnej wizyty
Ja właśnie jestem z ginem na telefonie,że tak powie umawia mnie własnie na histeroskopie diagnostyczną po tej mojej majowej operacji, stwierdził,że musi to zrobić bo wtedy było krucho ze mną i po tamponadzie mogły jednak zrobić sie zrosty.
Co do łóżka w sypialni ostatnio w jednym rogu wypadły nam śruby
Oczekujacym na testowanie zieloności
Mamuski czekamy na relacje niedługo część już sie rozwiaże
Pamietam o każdej z Was kochanesamira, bliska77, Bursztyn, Iwone, Myszonek, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiem, że lubicie takie tematy to macie
https://www.facebook.com/pages/Barbara-Pietrzak-Fotografia-dzieci-noworodk%C3%B3w-sesje-rodzinne/478937688828550
http://barbarapietrzak.pl/galeria.php
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:08
Bursztyn, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoi tesciowie sa oddani, pomocni ale dluzej niz 3 godziny to nie moge wytrzymac w ich towarzystwie, zreszta moj maz ma podobnie. Za to kocha byc u moich rodzicow! Ja oczywiscie tez ale czesto jest tak ze ja w domu a on siedzi u nich. Tesciow mam wtracajacych sie , oni wiedza najlepiej i jak do nas wpadaja to kontrola - glownie ogrodka. Ale da sie zyc.
Powodzenia na wizytach!
Bozia co ma byc to bedzie, gorzej na pewno nie a tylko lepiej. A jak sie chce to nie ma to tam to.
Caffe z tego co pamietam to ty chudzinka jestes wiec co to jest 4 kg. Nie dobij tylko do plus 40 jak ja.
Rani lozko kup duze i solidne takie 200 na 220bo ja trzecie plus pies wgramola Wam sie do lozka to przy mniejszym bedzie ciasno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 13:11
bliska77, Bursztyn, inessa, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czesc Dziewcznyny:)
Zaczynam podziwiac nasze forumowe autorytety za umiejetnosc sledzenia i ustosunkowywania (trudny wyraz) sie do kolejnych wpisow..fiu fiuuuu...Szacun!
Przeczytalam zaleglosci trzymam kciuki za Was wszystkie i czekam na zielone kropki:)
Moj termometr chyba sie zepsul, albo ja sie zacielam, bo od 5 dni to samo 36,8.
Pozdrowka:)
Popatrz na cykl Reni - w pierwszej jest fazie a wykres jak linijka.Simba, bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
ja dopiero teraz, bo pracy mam od......
Bozia, zeby to wszystko było takie łatwe, no cóż, nigdy nic nie wiadomo
Reni, pamiętaj, wygodne łóżko to podstawa
Caffe, 4 kg to niedużo, z tego co pamięta to jesteś szczuplutka, powodzenia na testach, u mnie jeśli wszystko bedzie ok, to najbardziej dogodny termin na testy wypada... między świętami a sylwestrem.... ciekawe czy ktoś będzie pracował i zechce mi zrobić usg genetyczne i testy z krwi ale póki co jakoś się nie podnieca, jeśli mam być szczera to w dalszym ciągu to do mnie nie dotarło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:25
Bursztyn, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Moi tesciowie sa oddani, pomocni ale dluzej niz 3 godziny to nie moge wytrzymac w ich towarzystwie, zreszta moj maz ma podobnie. Za to kocha byc u moich rodzicow! Ja oczywiscie tez ale czesto jest tak ze ja w domu a on siedzi u nich. Tesciow mam wtracajacych sie , oni wiedza najlepiej i jak do nas wpadaja to kontrola - glownie ogrodka. Ale da sie zyc.
ja o swoich to nawet wspominać nie będę, temat rzeka.......
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiem, że lubicie takie tematy to macie
https://www.facebook.com/pages/Barbara-Pietrzak-Fotografia-dzieci-noworodk%C3%B3w-sesje-rodzinne/478937688828550
http://barbarapietrzak.pl/galeria.phpinessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:W jednym cyklu tez mialam gore stolowa,
Popatrz na cykl Reni - w pierwszej jest fazie a wykres jak linijka.
Fakt. Na szczescie w tym cyklu nie mam czasu na myslenie o wykresie. Niech sobie bedzie i taki plaski...
Jutro jedziemy na trzy dni do Polski to przynajmniej szybko zleci:)
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole to dzien dobry Dziewczeta
Musze powiedziec, ze rece i jajca mi ostatecznie opadly....zadzwonil maz przed chwila i mowi ze z Kuby musi leciec na Dominikane bezposrednio, i wroci dopiero po 10 grudnia. A to oznacza ze nie tylko mi zalatwil ten cykl- wyjechal tuz przed niami plodnymi, ale rowniez ten grudniowy jest do wyrzucenia, bo ma wrocic tuz PO dniach plodnych. Dziewczyny, poddaje sie.bliska77, samira, inessa, Olena, Myszonek, gosia7122, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
bo z Bozią tak zawsze.. jak nie wyhoduje kupę jaj to wielkie endo, że całe forum można obdzielić.. teraz to.. zawsze musi być w czołówce
Bursztyn, bliska77, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn a Ty już panów wypatrzyłaś?
zwazywszy na to ze meza nie ma i narazie nie bedzie....do polowy grudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:53
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość