35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Samiro, grunt to dobra kosultacja, dobrze, że poszłaś w inne miejsce niz tylko do twojej gin. Coś wiem o nie trafionych diagnozach
u mnie przez rok gin nie widział, że jajnik z torbielą 8 cm przemieścił się nad biodro tak między stawem biodrowym a żebrem i gdyby nie usg jamy brzusznej z powodu bólu brzucha pewnie miałabym jajnik na ramieniu. Teraz już nie ufam lekarzom, trzeba ich sprawdzać. Tarczycę też mam zrąbaną włącznie z hashimoto, ale na razie ustawioną na lekach. Trzymaj się, badaj i działaj.
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam o pytanku, zaczynam badać szyjkę i jestem w tym zielona, wczoraj był mój pierwszy raz i wrażenia kiepskie nie wiem co z tym zrobić. Czy macie na podorędziu jakiegoś dobrego linka z opisem jaki co? Będę zobowiązana.
inessa lubi tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Zapomniałam o pytanku, zaczynam badać szyjkę i jestem w tym zielona, wczoraj był mój pierwszy raz i wrażenia kiepskie nie wiem co z tym zrobić. Czy macie na podorędziu jakiegoś dobrego linka z opisem jaki co? Będę zobowiązana.
inessa lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczęta
Samiro wygląda na to że w końcu trafiłaś na konkretnego specjalistę. Cieszę się i mam nadzieję że jak najszybciej zostaniesz mamą czego życzę Ci z całego serca jak i wszystkim dziewczętom z naszego forum.
samira, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Jutro mam wizytę u swojej gin. Jestem ciekawa co powie bo ostatnio w czasie ok owu bardzo bolało mnie w prawym boku podczas przytulanek. Zdarzyło mi się już kilka razy w życiu ale po sprawdzeniu u lekarza nigdy nic tam nie było i żaden lekarz do tej pory nie powiedział mi dlaczego tak miewam. Obecną gin mam od maja i jeszcze nie rozmawiałam z nią o tym. No i mam nadzieję że jakiś ładny pęcherzyk tam we mnie rośnie ale to się okaże dopiero jutro wieczorem. Dziś kupię sobie testy owulacyjne.
samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Caffe - 4 kilo to jeszcze marnie = wszystko przed Tobą...
Samira - widzisz wreszcie jesteś porządnie badana....zastanawia mnie tylko jego niepewność co do pęcherzyka - powinien chyba widzieć ciałko żółte i torbiel....no ale już nie wnikam...- oby się powiodło..
Wysyp teraz wizyt u ginów - i dobrze - będziemy się dokształcać... Ja też dziś idę - mam nadzieję, że mnie nie opieprzy - bo jednak zaserduszkowałam.....dobrze się czuję i jakoś nas wzięło wczoraj, to już poszłam po całości..
Miłego dnia Dziewczynycaffe, Mango, malgos741, megan8, Myszonek, samira, inessa, polarmiś, bliska77, Bursztyn, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to wtedy jak lezalas
Nie jem więcej, ale jem częściej, tzn. cały czas muszę mieć coś drobnego do przegryzienia bo mnie ssie
jadę zaraz na testy PAPPA.
Miłego dniaMango, malgos741, Myszonek, inessa, polarmiś, bliska77, Bursztyn, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Caffe - 4 kilo to jeszcze marnie = wszystko przed Tobą...
Samira - widzisz wreszcie jesteś porządnie badana....zastanawia mnie tylko jego niepewność co do pęcherzyka - powinien chyba widzieć ciałko żółte i torbiel....no ale już nie wnikam...- oby się powiodło..
Wysyp teraz wizyt u ginów - i dobrze - będziemy się dokształcać... Ja też dziś idę - mam nadzieję, że mnie nie opieprzy - bo jednak zaserduszkowałam.....dobrze się czuję i jakoś nas wzięło wczoraj, to już poszłam po całości..
Miłego dnia Dziewczynychyba będę gruba, tak jakoś ptaki ćwierkają ...
Bozia, ja bym odczekała jeden miesiąc, ale skoro opinie na ten temat są różne, czyli jedni mówią, ze można, a inni, że nie, to znaczy ze zależy to od osoby i tego co tam miała robione. Jeśli dobrze się czujesz i nic Ci nie dolega, to pewnie dobry znak i podjęłaś słuszną decyzjęinessa, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wczorajszy wpis do pamiętnika Niani Basi:
nie ma to jak przytyki teściowej... już by się mogłos coś dziać ... jak nie oszaleje to zwariuje
teściowa do mnie mówi że już by coś mogło biegać po podwórku mój mąż do niej żeby sobie kury kupiła;) kocham<3
hehehe, dobreReni, ania.g, Simba, Panda, Myszonek, samira, inessa, polarmiś, bliska77, Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Wszystkim
Bozia3 wrote:Wysyp teraz wizyt u ginów - i dobrze - będziemy się dokształcać... Ja też dziś idę - mam nadzieję, że mnie nie opieprzy - bo jednak zaserduszkowałam.....dobrze się czuję i jakoś nas wzięło wczoraj, to już poszłam po całości..
W dodatku do tego lekarza idę pierwszy raz.
Szkoda mi płacić za przepisanie recepty na luteiny jak za normalną wizytęinessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką. Miłego dnia życzę wszystkim
U nas mróz dopadł z rana ale lekki więc zima powoli się zbliża.inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry!
U mnie dziś spadek temperatury, w 12 dpo, o 2 dni wcześniej niż zwykle. Myślałam, ze faza lutealna u danej kobiety jest stała i wynosi zawsze tyle samo. U mnie zawsze było 14 dni, jeżeli już, to za 2 dni powinnam mieć taki spadek tempki, a dopiero następnego dnia @
Zaczynam się w tym gubić, a już mi się wydawało, że conieco się nauczyłam ...
Miłego dnia dla wszystkichinessa lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewcznyny:)
Zaczynam podziwiac nasze forumowe autorytety za umiejetnosc sledzenia i ustosunkowywania (trudny wyraz) sie do kolejnych wpisow..fiu fiuuuu...Szacun!
Przeczytalam zaleglosci trzymam kciuki za Was wszystkie i czekam na zielone kropki:)
Moj termometr chyba sie zepsul, albo ja sie zacielam, bo od 5 dni to samo 36,8.
Pozdrowka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 09:56
Myszonek, samira, inessa, polarmiś, bliska77, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wczorajszy wpis do pamiętnika Niani Basi:
nie ma to jak przytyki teściowej... już by się mogłos coś dziać ... jak nie oszaleje to zwariuje
teściowa do mnie mówi że już by coś mogło biegać po podwórku mój mąż do niej żeby sobie kury kupiła;) kocham<3
hehehe, dobre
Moja rok temu zainicjowała rozmowę z jej znajomym, który pracuje w poradni rodzinnej, a potem przed moim T. się jej wyparła. Stwierdziła, że to nie jej inicjatywa byłaa czyja jak mówi do nas: teraz możecie sobie porozmawiać na wasze wspólne tematy. Zaczęłam się zastanawiać, czy może mamy jakieś wspólne zainteresowania, albo może pracujemy w tej samej branży, a tu zupełnie obcy facet zaczyna się mnie pytać ile to jestem po ślubie i czy może jakieś dzieci. No szlag mnie trafił.
inessa, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
na 12:45 lecę do ginki zobaczę co ona powie i zobaczy ...
wczoraj w wujku Google wyczytałam ze płyn w zatoce Douglasa tez świadczy o tym ze była owu (oczywiście poza owu jest to nieprawidłowe)
Bozia tez o tym pomyślałam,z tym ciałkiem żółtym ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 11:04
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 11:04
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość