35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mango wrote:witajcie
Ja zjadam Gold Omega - 3. Jakichś spektakularnych efektów nie widzę, ale jem. Kiedy pierwszy raz wspomniałam mojej gin o chęci starania się poradziła mi folik, omega 3 i
.
No to jeżeli lekarz nie ma nic przeciwko to chyba można spróbować.
Ach, zeby to było takie proste - łyknę witaminkę i juz w brzuchu mam dziecinkępolarmiś, Mango, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta wrote:ja kupiłam te http://www.doz.pl/apteka/p6530-Olimp_Gold_Omega_3_kapsulki_60_szt. A ciśnieniem sie tak bardzo nie martwię bo standardowo mam 60/90.
inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na uzupełnienie "omeg" polecam rybki tłuste. Ja b. lubię u mnie w piątek łosoś z piekarnika, w niedziele wędzony, dziś śledzik jabłuszkiem i jogurtem, jutro makrelka wędzona itd., mogę tak bez końca, tylko M kręci nosem i dostanie kurę z pieczarkami bez "omeg"
Niuta, inessa, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Na uzupełnienie "omeg" polecam rybki tłuste. Ja b. lubię u mnie w piątek łosoś z piekarnika, w niedziele wędzony, dziś śledzik jabłuszkiem i jogurtem, jutro makrelka wędzona itd., mogę tak bez końca, tylko M kręci nosem i dostanie kurę z pieczarkami bez "omeg"
Jego strata
Zazdroszcze Ci tylu ryb! Ja mieszkam w takiej dzierze że nic fajnego nie mozna dostać. Nawet dobre śledzie ciężko upolować .bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:No to jeżeli lekarz nie ma nic przeciwko to chyba można spróbować.
Ach, zeby to było takie proste - łyknę witaminkę i juz w brzuchu mam dziecinkęJa już zjadłam chyba połowę ryb w postaci tych kapsułek i nic
A te kwasy to był jej pomysł. Po wizycie potem czytałam w necie, że faktycznie mogą pomóc.Niuta, bliska77, Myszonek, inessa, Simba lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny witam również nowe koleżanki ja rzadko piszę ale cocodziennie Was czytam dzięki za pamięć. Na temat zmywarki na ciężowych forach którąś dziewczyna wstawiła zdjęcie zmywarki jak mąż wstawił zamiast tabletki wlał ludwiku i po zmywaniu było strasznie dużo piany mój pewnie zrobił by to samo ale nauczyłam obie córki ta co ma 16 lat to sama wszystko sama zrobi a 3 letnia pokaże tacie gdzie tabletki są i jak sie włącza
Myszonek, inessa, bliska77, polarmiś, Mango, Iwone, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Monia T, ale ten czas leci dopiero co czytałam że jesteś w ciąży a tu już ponad 20 tc
Jeśli chodzi o zmywarkę to mój ją obsługuje bez marudzenia, gorzej z pralką. Do tej pory nie ogarnia obsługi choć jak się ostatnio zepsuła to ją naprawił.inessa, MoniaT, bliska77, polarmiś, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Niuta wrote:Jego strata
Zazdroszcze Ci tylu ryb! Ja mieszkam w takiej dzierze że nic fajnego nie mozna dostać. Nawet dobre śledzie ciężko upolować .
Ja zakupy robię głównie w Lidlu łosoś często jest w promocji, wtedy kupuje na zapas. A śledziki i makrelę w kauflandzie, tylko dorszyka w rybnym ale z nim jest trochę zabawy, zresztą omeg ma mało bo chudą rybką jest.
inessa, Niuta, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Ja zakupy robię głównie w Lidlu łosoś często jest w promocji, wtedy kupuje na zapas. A śledziki i makrelę w kauflandzie, tylko dorszyka w rybnym ale z nim jest trochę zabawy, zresztą omeg ma mało bo chudą rybką jest.
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ja lubię ryby ale często nie robię na obiad bo mój m nawet bez osci jaką jest miruna znajdzie ość i już nie chce jeść a ja podwójnego obiadu robić nie cchce jak idzie na drugą zmianę to wtedy z córami wymyślam ale żadko ostatnio brzuszki łososia wędzonego
bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Monia T, ale ten czas leci dopiero co czytałam że jesteś w ciąży a tu już ponad 20 tc
Jeśli chodzi o zmywarkę to mój ją obsługuje bez marudzenia, gorzej z pralką. Do tej pory nie ogarnia obsługi choć jak się ostatnio zepsuła to ją naprawił.inessa, polarmiś, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:Ja lubię ryby ale często nie robię na obiad bo mój m nawet bez osci jaką jest miruna znajdzie ość i już nie chce jeść a ja podwójnego obiadu robić nie cchce jak idzie na drugą zmianę to wtedy z córami wymyślam ale żadko ostatnio brzuszki łososia wędzonego
to dokładnie jak mój M ości w rybie, kostka lub chrząstka w filecie z piersi kury no i zupy ... muszę wszystko wywalić i dodać makaroniku ryżu a i tak coś znajdzie , ten typ tak ma;)inessa lubi tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:to dokładnie jak mój M ości w rybie, kostka lub chrząstka w filecie z piersi kury no i zupy ... muszę wszystko wywalić i dodać makaroniku ryżu a i tak coś znajdzie , ten typ tak ma;)
inessa, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje szczęście nie dość, że wszystko zje, to jeszcze ugotuje, upiecze, pozmywa (w zmywarce - jak już pisałam), wyprasuje, pralkę nastawi (ale odkąd tu jestem to moja działka); sprzątać nie lubi i nigdy nie pamięta jakie środki do tego są potrzebne i gdzie stoją (jakby szafka z łazienki wędrowała po całym mieszkaniu).
Normalnie Wielkie SzczęścieNiuta, inessa, polarmiś, Simba, megan8, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość