35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:"Boję się rano wstać, boję się dnia, codziennie rano boję się otworzyć oczy, ze strachu przed świtem, zupełnie nie wiem, co zrobić z nadchodzącym dniem. No nie mogę. O kur wa; w imię Ojca i Syna i Ducha Świętego) mam niby jakieś obowiązki, a przecież – pustka, jakby zupełnie nie miało znaczenia czy wstanę czy nie wstanę, czy zrobię coś, czy nie zrobię (ja pier dolę) higiena, jedzenie, praca, jedzenie, praca, palenie, proszki, sen. Ja pie rd…ole, kur .wa

No wlasnie
Uwielbiam ten film.
Marze zeby nakrecono taki film tutaj - az sie prosi. Tylko w roli glownej wystapilaby kobieta. Znerwicowana belgijka. Pierwszy kadr jest taki, ze widac tylko jej nogi, w jakichs rozklekotanych butach, ale koniecznie azurowych. Wychodzi z domu i od razu wdeptuje w psie gowno, ktore wciska jej sie przez ten azur
Zreszta tytul filmu bylby tez "Merde!".
Reszty Wam nie opowiadam - zobaczycie na premierze
Reni, Bursztyn, Bozia3, Parka, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
A ten (no wiem, tamten poprzedni mial byc najostatnieszy...) :
"- Sylwuniu! Synuniu, w kuchni masz brioszki ci kupiłam czekoladowe, na kolację. Mama ci kupiła, z czekoladą.
- Mama ci brioszki kupiła.
- Brioszki!
- Brioszki? Na kolację? Ty chyba masz coś z głową?
- Z du pą!
- Z du pą to zawsze miałaś wściekliznę macicy masz bez przerwy! Kup se kołek osinowy, usiądź i siedź na nim. To cię uspokoi!
- Świnia! Gnój! Wychodzę za mąż!
- Za psa?
- Za gówno!
- Suka powinna wyjść za psa wychodzić!
- I nie chowaj telefonu!
- Po co ci telefon!? Do gonienia się masz łapy ci wystarczą!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 11:08
Simba, Bozia3, Reni, grosza, megan8, Kate 75, Niuta lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:A ten (no wiem, tamten poprzedni mial byc najostatnieszy...) :
"- Sylwuniu! Synuniu, w kuchni masz brioszki ci kupiłam czekoladowe, na kolację. Mama ci kupiła, z czekoladą.
- Mama ci brioszki kupiła.
- Brioszki!
- Brioszki? Na kolację? Ty chyba masz coś z głową?
- Z du pą!
- Z du pą to zawsze miałaś wściekliznę macicy masz bez przerwy! Kup se kołek osinowy, usiądź i siedź na nim. To cię uspokoi!
- Świnia! Gnój! Wychodzę za mąż!
- Za psa?
- Za gówno!
- Suka powinna wyjść za psa wychodzić!
- I nie chowaj telefonu!
- Po co ci telefon!? Do gonienia się masz łapy ci wystarczą!"
Kurde, chyba sobie dzisiaj obejrze
megan8 lubi tę wiadomość
-
Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół lerivonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji i ułatwia zaśnięcie. I pół imovane – na sen pierwszy. I do tego pół stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I aspirynę – profilaktycznie.
na forum
oeaprol - na śluz, bromek - na prl, clo - na jajo, estrofem - na endo, pregnyl - na pęknięcie graffa, lutka - na zagnieżdzenie, acard - na lekką krew, folik - profilaktycznie
Simba, Bozia3, Bursztyn, Parka, paszczakin, polarmiś, samira, ania.g, Mango, mysza1975, megan8, Kate 75, Niuta, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół lerivonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji i ułatwia zaśnięcie. I pół imovane – na sen pierwszy. I do tego pół stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I aspirynę – profilaktycznie.
na forum
oeaprol - na śluz, bromek - na prl, clo - na jajo, estrofem - na endo, pregnyl - na pęknięcie graffa, lutka - na zagnieżdzenie, acard - na lekką krew, folik - profilaktycznie
To Ci sie udalo
Reni, Bozia3, samira lubią tę wiadomość
-
zeby tylko o gow nie nie bylo to dorzuce to(tez z Adasia):Simba wrote:Znowu na forum gowno od rana. I wszystko sie kolo du.py kreci, ja pie..le, ku..wa
"- Ładnie pachniesz! Co to za zapach?
- Wyciąg z fiu ta!"
Reni, Simba, Parka, Bozia3, polarmiś, samira, megan8, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahaha zacnyBursztyn wrote:zeby tylko o gow nie nie bylo to dorzuce to(tez z Adasia):
"- Ładnie pachniesz! Co to za zapach?
- Wyciąg z fiu ta!"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 11:14
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Renka, to Ci sie udalo!Reni wrote:Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół lerivonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji i ułatwia zaśnięcie. I pół imovane – na sen pierwszy. I do tego pół stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I aspirynę – profilaktycznie.
na forum
Simba, Reni, Parka lubią tę wiadomość
-
Parka my z Samira to już drugi cykl tak razem .Parka wrote:Samira, Malgos, Reni - ale nam sie cykle zbiegły w czasie ...

Parka, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Na koniec:
"- Odkąd tu mieszkam to jeszcze nikt mnie nie odwiedził.
- Dobrze słyszę, co pan tam robi na kanapie.
- Ja robię na kanapie?
- Co się tam wyprawia, aż cały tapczan chodzi.
- Ch uj ci w du pie chodzi!"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 11:17
Reni, Bozia3, Parka, polarmiś, megan8, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, dzieki za przypomnienie o A. Miauczynskim, ja tez sobie dzisiaj obejrze
jeden z niewielu filmow ktory smieszy mnie nadal i niustannie niezaleznie od ilosci ogladania 
Mam dokladnie tak samo
Dobra, jestem sobie teraz poeta i wiersz sobie pisze...
A nie! Przeciez ja pracowac musze!
Bursztyn, Parka, polarmiś lubią tę wiadomość