X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam kiedyś zasady pisowni wyrazu ch uj - czy przez ch czy przez h - podobało mi się wytłumaczenie - piszemy przez ch - żeby był dłuższy...;)

samira, Simba, Parka, Bursztyn, Iwone, bliska77, Myszonek, Mango, megan8, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie pisz nawet takich rzeczy, bo dopiero okażesz się chu...wą matką - nie dość, że nie zachwycasz się gów nem dziecka, to jeszcze chcesz go ujarana obsługiwać.....idealne matki przyprawisz o zawał...;)

Zebys wiedziala - ja juz piszac o tym mialam schiza ze nasz nobel-w-kazdej-dziedzinie napisze: "wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"

OSTRZEZENIE - to co napisalam powyzej to moje ch.jowe poczucie humoru. Nie poglad, nie opinia, ani nie atak personalny - taki po prostu dżołk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:05

Bozia3, Reni, Bursztyn, bliska77, ania.g, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    No tak, bo macie regularne. A ja z moja nieregularnoscia, to do kazdej po kolei sie moge przylaczyc w roznych cyklach. W poprzednim szlam z Kate i Polarmisiem. W tym z Wami, w nastepnym z ........
    Inna sprawa, jak wszystkie po kolei beda zachodzic w ciaze, a ja sie bede tak do nowych dziewczyn na forum przylaczac z moim cyklem ..... eh

Regularne to ja mam z lutką lub d u p k i e m,a hocki z cyklami zawdzięczam częściowo chorej tarczycy ;)

Parka, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czytałam kiedyś zasady pisowni wyrazu ch uj - czy przez ch czy przez h - podobało mi się wytłumaczenie - piszemy przez ch - żeby był dłuższy...;)

Mnie sie podoba wyjasnienie gdzie u kobiety znajduje sie punkt G - na koncu slowa Shopping :)

Bozia3, Parka, Bursztyn, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zebys wiedziala - ja juz piszac o tym mialam schiza ze nasz nobel-w-kazdej-dziedzinie napisze: "wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"

OSTRZEZENIE - to co napisalam powyzej to moje ch.jowe poczucie humoru. Nie poglad, nie opinia, ani nie atak personalny - taki po prostu dżołk
    simba tak mnie rozśmieszyłaś - że aż zaczął trząść mi się brzuch...;)

Simba, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    simba tak mnie rozśmieszyłaś - że aż zaczął trząść mi się brzuch...;)

Przepraszam :(
    Nie smiej sie i nie emocjonuj. Albo smiej sie w bezruchu.

Bozia3, Bursztyn, Iwone, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    "wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"
    a raczej powinno być - ktoś kto jara trawę i ogląda dzień świra - to ch uj nie staraczka....

Simba, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mi też się tak kojarzą :-)
    na prawdę nie znasz tego filmu???? przecież to klasyka polskich komedii :-)
    Ilość cukru w cukrze itd.. ;-)

p.s. dzień dobry
    nie oglądałam :( Ja w ogóle mało filmów oglądam.

Kate 75 lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Regularne to ja mam z lutką lub d u p k i e m,a hocki z cyklami zawdzięczam częściowo chorej tarczycy ;)

To moze zobacz czy podzialalby na Ciebie Inofolic ew w podwojnej dawce. Ja jestem w tym cyklu normalnie zaskoczona jak zadzialal. A to nie zaden stymulant ani hormon syntetyczny

samira lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie pisz nawet takich rzeczy, bo dopiero okażesz się chu...wą matką - nie dość, że nie zachwycasz się gów nem dziecka, to jeszcze chcesz go ujarana obsługiwać.....idealne matki przyprawisz o zawał...;)
    jestem swiadoma moralnego zniszczenia jakie sieje na tym forum....
    Chu jo wa matka juz zostalam uznana a priori, wiec skretow lubienie tylko to potwierdza ;) (w kwestii formalnej, zapalilam kiedys, ale juz nie pale) gorzej chyba byc nie moze....pewnie odbiora mi prawa rodzicielskie z wyprzedzeniem, tak na wszelki wypadek ;)

Simba, Bozia3, Iwone, bliska77, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    To moze zobacz czy podzialalby na Ciebie Inofolic ew w podwojnej dawce. Ja jestem w tym cyklu normalnie zaskoczona jak zadzialal. A to nie zaden stymulant ani hormon syntetyczny
    jak tfu tfu nie wyjdzie w tym cyklu to może zastanowię się nad kupnem go,dostałam kiedyś na próbę od ginki 2saszetki a tak to jest b.drogi
    np. tu zawsze kupuję leki i suplementy i kosztuje http://www.doz.pl/apteka/p67822-Inofolic_proszek_do_sporzadzania_roztworu_doustnego_20_saszetek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:18

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bursztyn, nie idz ta droga ;)

Mozna powiedziec, ze: Macierzynstwo bez kupy jest gowno warte (Simba Coelho)
    super! :)

ale ja tak bardzo staram sie pokochac ta ewentualna kupe, tylko mi nie wychodzi ;) jesli ktos wie jak to zrobic to prosze o pomoc. Probowalam juz wizualizacji, afirmacji i nic... Licze na to ze milosc do gowna mojego dziecka przyjdzie z czasem, jesli nie to zglosze sie do psychiatry, bo to pewnie oznacza ze cos ze mna jest nie w porzadku... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:23

Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone to film z 72r. więc myślałam, że w tamtych czasach raczej wszyscy oglądali :-)
    Iwone wrote:
    nie oglądałam :( Ja w ogóle mało filmów oglądam.

Iwone, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli lubisz musztardę to wyobraź sobie, że to musztarda

tak kiedyś mój kolega skomentował
    myślałam , że padnę hahaha..
    mówi "leżymy sobie ona wykąpana bez pampersa uśmiechnięta a tu syfon z d upy i zalała się musztardą"..
    hahah subtelny
    Bursztyn wrote:
    super! :)

ale ja tak bardzo staram sie pokochac ta ewentualna kupe, tylko mi nie wychodzi ;) jesli ktos wie jak to zrobic to prosze o pomoc. Probowalam juz wizualizacji, afirmacji i nic... Licze na to ze milosc do gowna mojego dziecka przyjdzie z czasem, jesli nie to zglosze sie do psychiatry, bo to pewnie oznacza ze cos ze mna jest nie w porzadku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:23

Bursztyn, Bozia3, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, slodki twoj piesek jest :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeśli lubisz musztardę to wyobraź sobie, że to musztarda

tak kiedyś mój kolega skomentował
    myślałam , że padnę hahaha..
    mówi "leżymy sobie ona wykąpana bez pampersa uśmiechnięta a tu syfon z d upy i zalała się musztardą"..
    hahah subtelny

Tylko nie oblizuj palcow ;)

Bursztyn, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwone to film z 72r. więc myślałam, że w tamtych czasach raczej wszyscy oglądali :-)
    no wiesz...wtedy to ja miałam zaledwie roczek...znowu nie jesteśmy takie stare...

a propos starości - jak ginka namierzyła zarodek to ja do niej mówię: a widzi Pani - tak mi Pani doktor machała tym peselem przed nosem - a stare kobiety też mogą być w ciąży. A ona na to: tylko sobie nie stare - mój profesor zawsze na wykładach mówił - dopóki kobieta płodna - to młoda...:)

Iwone, Bursztyn, bliska77, Reni, Parka, Lucky, Simba, Żanet, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mój rocznik :)
    Nie mam wyjścia, będę musiała nadrobić ;)

Kate 75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, slodki twoj piesek jest :)
    dzięki,to taki cwany kizia - mizia ;)

bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

może i tak być
    ile sie mozna do ku..y nędzy starać ;)

‹‹ 2231 2232 2233 2234 2235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ