35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czytałam kiedyś zasady pisowni wyrazu ch uj - czy przez ch czy przez h - podobało mi się wytłumaczenie - piszemy przez ch - żeby był dłuższy...
samira, Simba, Parka, Bursztyn, Iwone, bliska77, Myszonek, Mango, megan8, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie pisz nawet takich rzeczy, bo dopiero okażesz się chu...wą matką - nie dość, że nie zachwycasz się gów nem dziecka, to jeszcze chcesz go ujarana obsługiwać.....idealne matki przyprawisz o zawał...

Zebys wiedziala - ja juz piszac o tym mialam schiza ze nasz nobel-w-kazdej-dziedzinie napisze: "wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"
OSTRZEZENIE - to co napisalam powyzej to moje ch.jowe poczucie humoru. Nie poglad, nie opinia, ani nie atak personalny - taki po prostu dżołkWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:05
Bozia3, Reni, Bursztyn, bliska77, ania.g, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:No tak, bo macie regularne. A ja z moja nieregularnoscia, to do kazdej po kolei sie moge przylaczyc w roznych cyklach. W poprzednim szlam z Kate i Polarmisiem. W tym z Wami, w nastepnym z ........
Inna sprawa, jak wszystkie po kolei beda zachodzic w ciaze, a ja sie bede tak do nowych dziewczyn na forum przylaczac z moim cyklem ..... eh
Regularne to ja mam z lutką lub d u p k i e m,a hocki z cyklami zawdzięczam częściowo chorej tarczycy
Parka, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czytałam kiedyś zasady pisowni wyrazu ch uj - czy przez ch czy przez h - podobało mi się wytłumaczenie - piszemy przez ch - żeby był dłuższy...

Mnie sie podoba wyjasnienie gdzie u kobiety znajduje sie punkt G - na koncu slowa Shopping
Bozia3, Parka, Bursztyn, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
simba tak mnie rozśmieszyłaś - że aż zaczął trząść mi się brzuch...Simba wrote:Zebys wiedziala - ja juz piszac o tym mialam schiza ze nasz nobel-w-kazdej-dziedzinie napisze: "wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"
OSTRZEZENIE - to co napisalam powyzej to moje ch.jowe poczucie humoru. Nie poglad, nie opinia, ani nie atak personalny - taki po prostu dżołk
Simba, Panda lubią tę wiadomość
-
a raczej powinno być - ktoś kto jara trawę i ogląda dzień świra - to ch uj nie staraczka....Simba wrote:"wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"
Simba, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Regularne to ja mam z lutką lub d u p k i e m,a hocki z cyklami zawdzięczam częściowo chorej tarczycy

To moze zobacz czy podzialalby na Ciebie Inofolic ew w podwojnej dawce. Ja jestem w tym cyklu normalnie zaskoczona jak zadzialal. A to nie zaden stymulant ani hormon syntetyczny
samira lubi tę wiadomość
-
jestem swiadoma moralnego zniszczenia jakie sieje na tym forum....Bozia3 wrote:nie pisz nawet takich rzeczy, bo dopiero okażesz się chu...wą matką - nie dość, że nie zachwycasz się gów nem dziecka, to jeszcze chcesz go ujarana obsługiwać.....idealne matki przyprawisz o zawał...

Chu jo wa matka juz zostalam uznana a priori, wiec skretow lubienie tylko to potwierdza
(w kwestii formalnej, zapalilam kiedys, ale juz nie pale) gorzej chyba byc nie moze....pewnie odbiora mi prawa rodzicielskie z wyprzedzeniem, tak na wszelki wypadek 
Simba, Bozia3, Iwone, bliska77, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak tfu tfu nie wyjdzie w tym cyklu to może zastanowię się nad kupnem go,dostałam kiedyś na próbę od ginki 2saszetki a tak to jest b.drogiParka wrote:To moze zobacz czy podzialalby na Ciebie Inofolic ew w podwojnej dawce. Ja jestem w tym cyklu normalnie zaskoczona jak zadzialal. A to nie zaden stymulant ani hormon syntetyczny
np. tu zawsze kupuję leki i suplementy i kosztuje http://www.doz.pl/apteka/p67822-Inofolic_proszek_do_sporzadzania_roztworu_doustnego_20_saszetekWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:18
malgos741 lubi tę wiadomość
-
super!Simba wrote:Bursztyn, nie idz ta droga

Mozna powiedziec, ze: Macierzynstwo bez kupy jest gowno warte (Simba Coelho)
ale ja tak bardzo staram sie pokochac ta ewentualna kupe, tylko mi nie wychodzi
jesli ktos wie jak to zrobic to prosze o pomoc. Probowalam juz wizualizacji, afirmacji i nic... Licze na to ze milosc do gowna mojego dziecka przyjdzie z czasem, jesli nie to zglosze sie do psychiatry, bo to pewnie oznacza ze cos ze mna jest nie w porzadku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:23
Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
jeśli lubisz musztardę to wyobraź sobie, że to musztarda
tak kiedyś mój kolega skomentował
myślałam , że padnę hahaha..
mówi "leżymy sobie ona wykąpana bez pampersa uśmiechnięta a tu syfon z d upy i zalała się musztardą"..
hahah subtelnyBursztyn wrote:super!
ale ja tak bardzo staram sie pokochac ta ewentualna kupe, tylko mi nie wychodzi
jesli ktos wie jak to zrobic to prosze o pomoc. Probowalam juz wizualizacji, afirmacji i nic... Licze na to ze milosc do gowna mojego dziecka przyjdzie z czasem, jesli nie to zglosze sie do psychiatry, bo to pewnie oznacza ze cos ze mna jest nie w porzadku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:23
Bursztyn, Bozia3, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jeśli lubisz musztardę to wyobraź sobie, że to musztarda
tak kiedyś mój kolega skomentował
myślałam , że padnę hahaha..
mówi "leżymy sobie ona wykąpana bez pampersa uśmiechnięta a tu syfon z d upy i zalała się musztardą"..
hahah subtelny
Tylko nie oblizuj palcow
Bursztyn, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no wiesz...wtedy to ja miałam zaledwie roczek...znowu nie jesteśmy takie stare...Reni wrote:Iwone to film z 72r. więc myślałam, że w tamtych czasach raczej wszyscy oglądali

a propos starości - jak ginka namierzyła zarodek to ja do niej mówię: a widzi Pani - tak mi Pani doktor machała tym peselem przed nosem - a stare kobiety też mogą być w ciąży. A ona na to: tylko sobie nie stare - mój profesor zawsze na wykładach mówił - dopóki kobieta płodna - to młoda...
Iwone, Bursztyn, bliska77, Reni, Parka, Lucky, Simba, Żanet, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Zebys wiedziala - ja juz piszac o tym mialam schiza ze nasz nobel-w-kazdej-dziedzinie napisze: "wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"
OSTRZEZENIE - to co napisalam powyzej to moje ch.jowe poczucie humoru. Nie poglad, nie opinia, ani nie atak personalny - taki po prostu dżołk
może i tak być
ile sie mozna do ku..y nędzy starać