X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam kiedyś zasady pisowni wyrazu ch uj - czy przez ch czy przez h - podobało mi się wytłumaczenie - piszemy przez ch - żeby był dłuższy...;)

nick nieaktualny, Simba, Parka, Bursztyn, Iwone, nick nieaktualny, Myszonek, Mango, megan8, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie pisz nawet takich rzeczy, bo dopiero okażesz się chu...wą matką - nie dość, że nie zachwycasz się gów nem dziecka, to jeszcze chcesz go ujarana obsługiwać.....idealne matki przyprawisz o zawał...;)

Zebys wiedziala - ja juz piszac o tym mialam schiza ze nasz nobel-w-kazdej-dziedzinie napisze: "wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"

OSTRZEZENIE - to co napisalam powyzej to moje ch.jowe poczucie humoru. Nie poglad, nie opinia, ani nie atak personalny - taki po prostu dżołk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:05

Bozia3, Reni, Bursztyn, nick nieaktualny, ania.g, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    No tak, bo macie regularne. A ja z moja nieregularnoscia, to do kazdej po kolei sie moge przylaczyc w roznych cyklach. W poprzednim szlam z Kate i Polarmisiem. W tym z Wami, w nastepnym z ........
    Inna sprawa, jak wszystkie po kolei beda zachodzic w ciaze, a ja sie bede tak do nowych dziewczyn na forum przylaczac z moim cyklem ..... eh

Regularne to ja mam z lutką lub d u p k i e m,a hocki z cyklami zawdzięczam częściowo chorej tarczycy ;)

Parka, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czytałam kiedyś zasady pisowni wyrazu ch uj - czy przez ch czy przez h - podobało mi się wytłumaczenie - piszemy przez ch - żeby był dłuższy...;)

Mnie sie podoba wyjasnienie gdzie u kobiety znajduje sie punkt G - na koncu slowa Shopping :)

Bozia3, Parka, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zebys wiedziala - ja juz piszac o tym mialam schiza ze nasz nobel-w-kazdej-dziedzinie napisze: "wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"

OSTRZEZENIE - to co napisalam powyzej to moje ch.jowe poczucie humoru. Nie poglad, nie opinia, ani nie atak personalny - taki po prostu dżołk
    simba tak mnie rozśmieszyłaś - że aż zaczął trząść mi się brzuch...;)

Simba, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    simba tak mnie rozśmieszyłaś - że aż zaczął trząść mi się brzuch...;)

Przepraszam :(
    Nie smiej sie i nie emocjonuj. Albo smiej sie w bezruchu.

Bozia3, Bursztyn, Iwone, nick nieaktualny, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    "wcale sie nie dziwie ze nie mozescie zajsc, skoro jaracie trawe i ogladacie dzien swira - jestescie ch.jowymi staraczkami"
    a raczej powinno być - ktoś kto jara trawę i ogląda dzień świra - to ch uj nie staraczka....

Simba, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mi też się tak kojarzą :-)
    na prawdę nie znasz tego filmu???? przecież to klasyka polskich komedii :-)
    Ilość cukru w cukrze itd.. ;-)

p.s. dzień dobry
    nie oglądałam :( Ja w ogóle mało filmów oglądam.

Kate 75 lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Regularne to ja mam z lutką lub d u p k i e m,a hocki z cyklami zawdzięczam częściowo chorej tarczycy ;)

To moze zobacz czy podzialalby na Ciebie Inofolic ew w podwojnej dawce. Ja jestem w tym cyklu normalnie zaskoczona jak zadzialal. A to nie zaden stymulant ani hormon syntetyczny

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie pisz nawet takich rzeczy, bo dopiero okażesz się chu...wą matką - nie dość, że nie zachwycasz się gów nem dziecka, to jeszcze chcesz go ujarana obsługiwać.....idealne matki przyprawisz o zawał...;)
    jestem swiadoma moralnego zniszczenia jakie sieje na tym forum....
    Chu jo wa matka juz zostalam uznana a priori, wiec skretow lubienie tylko to potwierdza ;) (w kwestii formalnej, zapalilam kiedys, ale juz nie pale) gorzej chyba byc nie moze....pewnie odbiora mi prawa rodzicielskie z wyprzedzeniem, tak na wszelki wypadek ;)

Simba, Bozia3, Iwone, nick nieaktualny, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    To moze zobacz czy podzialalby na Ciebie Inofolic ew w podwojnej dawce. Ja jestem w tym cyklu normalnie zaskoczona jak zadzialal. A to nie zaden stymulant ani hormon syntetyczny
    jak tfu tfu nie wyjdzie w tym cyklu to może zastanowię się nad kupnem go,dostałam kiedyś na próbę od ginki 2saszetki a tak to jest b.drogi
    np. tu zawsze kupuję leki i suplementy i kosztuje http://www.doz.pl/apteka/p67822-Inofolic_proszek_do_sporzadzania_roztworu_doustnego_20_saszetek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:18

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bursztyn, nie idz ta droga ;)

Mozna powiedziec, ze: Macierzynstwo bez kupy jest gowno warte (Simba Coelho)
    super! :)

ale ja tak bardzo staram sie pokochac ta ewentualna kupe, tylko mi nie wychodzi ;) jesli ktos wie jak to zrobic to prosze o pomoc. Probowalam juz wizualizacji, afirmacji i nic... Licze na to ze milosc do gowna mojego dziecka przyjdzie z czasem, jesli nie to zglosze sie do psychiatry, bo to pewnie oznacza ze cos ze mna jest nie w porzadku... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:23

Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone to film z 72r. więc myślałam, że w tamtych czasach raczej wszyscy oglądali :-)
    Iwone wrote:
    nie oglądałam :( Ja w ogóle mało filmów oglądam.

Iwone, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli lubisz musztardę to wyobraź sobie, że to musztarda

tak kiedyś mój kolega skomentował
    myślałam , że padnę hahaha..
    mówi "leżymy sobie ona wykąpana bez pampersa uśmiechnięta a tu syfon z d upy i zalała się musztardą"..
    hahah subtelny
    Bursztyn wrote:
    super! :)

ale ja tak bardzo staram sie pokochac ta ewentualna kupe, tylko mi nie wychodzi ;) jesli ktos wie jak to zrobic to prosze o pomoc. Probowalam juz wizualizacji, afirmacji i nic... Licze na to ze milosc do gowna mojego dziecka przyjdzie z czasem, jesli nie to zglosze sie do psychiatry, bo to pewnie oznacza ze cos ze mna jest nie w porzadku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:23

Bursztyn, Bozia3, nick nieaktualny, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, slodki twoj piesek jest :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeśli lubisz musztardę to wyobraź sobie, że to musztarda

tak kiedyś mój kolega skomentował
    myślałam , że padnę hahaha..
    mówi "leżymy sobie ona wykąpana bez pampersa uśmiechnięta a tu syfon z d upy i zalała się musztardą"..
    hahah subtelny

Tylko nie oblizuj palcow ;)

Bursztyn, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwone to film z 72r. więc myślałam, że w tamtych czasach raczej wszyscy oglądali :-)
    no wiesz...wtedy to ja miałam zaledwie roczek...znowu nie jesteśmy takie stare...

a propos starości - jak ginka namierzyła zarodek to ja do niej mówię: a widzi Pani - tak mi Pani doktor machała tym peselem przed nosem - a stare kobiety też mogą być w ciąży. A ona na to: tylko sobie nie stare - mój profesor zawsze na wykładach mówił - dopóki kobieta płodna - to młoda...:)

Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, Reni, Parka, Lucky, Simba, Żanet, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mój rocznik :)
    Nie mam wyjścia, będę musiała nadrobić ;)

Kate 75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, slodki twoj piesek jest :)
    dzięki,to taki cwany kizia - mizia ;)

nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

może i tak być
    ile sie mozna do ku..y nędzy starać ;)

‹‹ 2231 2232 2233 2234 2235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ